Spennende V64-omgang med flere frekke objekter


Jan Erik Landaas og Tangen Tia. Torsdag kjører Tomas Pettersson. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Jan Erik Landaas og Tangen Tia. Torsdag kjører Tomas Pettersson. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bankeren leder fra start til mål? Smellfrekk ide tar turen med ambisjoner fra Norge... Solid lås! Vi gir gass i en svært spennende V64-omgang torsdag.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Visby: Lunsjmoro fra Sverige
V5 Drammen: Vi bankerspiller et andrevalg
V5 Øvrevoll: Øvrevoll-bankeren elsker sand
V65 Bergen: Knallfin V65-omgang fra Bergen
Oddstips 1: Oppturen fortsetter for Russland
Oddstips 2: Polen med topp sjanse mot Portugal
Oddstips 3: Väksjö Lakers har startet klatringen
Lotto: Gulltrekning med 29 millioner på lørdag

En svært innholdsrik torsdag venter, og her blir det både trav og galopp. Visby er først ut denne torsdagen, og deres V4-lunsj starter kl.12.20. Deretter skal vi til Drammen, og her begynner V5-lunsjen kl.13.40. Øvrevoll byr så på galopp med både V4 + V5. Her er man i gang kl.16.15. Bergen Travpark står for den norske V65-omgangen, og løpene fra banen mellom de syv fjell starter til fast tid, kl.18.55. Gävle avrunder torsdagen, og her begynner V64-1 kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Gävle byr på en helt strålende V64-omgang denne kvelden, og det er en omgang med et solid potensial. Vi har jobbet frem flere frekke objekter, og du vil like infoen på dem. Dagens beste banker dukker opp i finalen, og her tror vi mye på tet og slutt for brennkvikke 2 M.T. Insider. Ta rygg på følgende:

V64-1 : 2 Claret Jug – Interessant innledning, og det er lærlingene som får sjansen bak fine hester. Draget vårt har meget fin grunnkapasitet, den har fått et par løp i kroppen etter pause, og den er på riktig vei. Vant enkelt nest sist, mens den fullførte klart bra i et løp som det gikk fort tilslutt i sist. Her er distansen den rette, kusken klarer seg fint, og den tas med på alt. OBS!

V64-2 : 3 L.A. Divergent – Er ikke så verst, og nå er den dessuten billigere ute. Sist havnet den utvendig leder, og den fullførte klart godkjent mot bedre hester enn dette. Har trukket et perfekt spor, og den dukker normalt opp helt der fremme om den leverer som best. Er god nok til å overraske, og vi setter den helfrekt først.

V64-3 : 9 Digital Diamond – Har fått to løp i kroppen etter en lengre pause, og den har vært positiv ved begge anledninger. Fullførte meget bra på en knallgod tid nest sist, mens den sist gjør et sterkt løp etter å ha feilet seg bort før bilen slapp feltet. Igjen var tiden meget god. Her er den dønn riktig ute når det gjelder motstand, den står i en perfekt rygg, og vi må bare varsle skarpt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-4 : 1 Querys Alesio – Kommer med et godt rykte fra Tyskland, og det er helt greit at den blir favoritt i et løp som dette. Kommer til å senke rekorden sin en god del på en bane som Gävle, og takler den bare voltestart kan dette dreie seg om tet og slutt. Vi vil dog ikke ryke på 4 Scarlets Mirakel som debuterer for Nicklas Westerholm. På ren kapasitet tror vi neppe noen er bedre, og den blir utrolig spennende å følge for den dyktige treneren. Ulf Eriksson får sjansen som kusk. DOBBELTBANKER!

V64-5 : 1 Tangen Tia – Leder fra start til mål? Debuterte for Martine Wessel sist, og den gikk et sterkt løp etter en tidlig galopp. Har ellers radet opp med solide innsatser i tøffe hoppeløp i Norge, og den har matchet minst like bra hester som dette tidligere. Står nå på strek, den er kjapp i vei, og den får dessuten pisken med seg for første gang i karrieren. På en bane med et oppløp på kun 178m er det aldri feil med tet, og det er liten tvil om at Tangen Tia skal passes her. BANKES SUPERFREKT PÅ DEN MINSTE BONGEN.

V64-6 : 2 M.T. Insider – Blir vår banker i en helt herlig V64-omgang. Vi snakker her om en hest som følger bilen fra start, og husk på at dette er hesten som vant SPEEDRACET på Solvalla tidligere i år. Tredje sist gikk den altså 12,6 i Arvika, og det er kjapt på en slik bane. Kommer nå ut etter en pause, den pleier å være godt forberedt, og vi liker også at den er kuskeplusset med Oskar J. Andersson. Leder dette svært lenge, og vi håper at det holder helt hjem. ALL IN!