Gå til sidens hovedinnhold

Spennende V64-omgang med frekk banker

Bankeren var ikke et førstevalg når vi la ut våre tips! Her jakter vi altså storcashen med en småfrekk banker, og dette gleder vi oss til! Gjør du?

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V65 Klosterskogen: En rakett som innfrir
Oddssingel Spania: Alle gode ting er tre i Copa del Rey
Vinnerspill skiskyting: Thingnes Bø mot eventyrlig rekord
Oddsdobbel:
Sagosen og PSG går for gruppeseier
Målscorerspill NHL:
Tysk formspiller skal gjøre penger for oss
Alpint-VM:
Dette er programmet for alpin-VM 2019
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Vi er kommet godt i gang med en NY uke, og nedtellingen mot det store høydepunktet denne uken har begynt for lenge siden. Lørdag er det nemlig duket for en SAFTIG V75-JACKPOT på Forus, og det ligger altså hele 2 544 314 ekstra i sjuerpotten. Om det er enkelt? Absolutt ikke! Det er fulle felt, og flere av løpene er svært åpne. Våre komplette tips blir lagt ut fredag ettermiddag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


På Solvalla tirsdag ble det fullklaff for undertegnedes mellomste V64-bong på Kr.480, og den betalte ut Kr.2 364,-. I lunsjen til Bergsåker onsdag ble det igjen fullklaff, og da betalte V4-bongen til Kr.480 ut Kr.2 263,- May Lady Lear (6-valg) innfridde som et herlig objekt, og topp info ble gitt! Nå jakter vi NY opptur, og til Bollnäs skal vi i lukene med følgende snadder:

V64-1 : 12 Jonatan Trot – Tror vi ikke taper dette om den bare får aksjonen til å stemme. Gikk en strålende sisterunde sist, og da viste klokken vår 13,5 s 800m. Hentet da mye på en såpass god hest som Ridgehead Mateo, og det uten å fungere optimalt. Vi regner med at Erik Lindegren har kontroll på hva som plaget den sist, siden han igjen velger å starte. Møter en særdeles billig gjeng, og distansen takler den også bedre enn de fleste. Nå er det endelig dags?

V64-2 : 4 Ivarslegend – Var bra i comebacket sist, og den vant med litt krefter igjen da. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, og feilfritt er sjansene gode. 9 Edbest – Er en luring som skal passes. Var positiv etter et lengre avbrekk sist, den er bedre enn grunnlaget sitt, og i kveld er den dessuten kuskeplusset med Rikard N. Skoglund. OBS!

V64-3 : 1 Unique Gel – Var ikke på topp sist, og det er klart at det gjør oss noe usikker. Har en aldeles skreddersydd oppgave foran seg nå, og tilbake på sitt beste blir den alt annet enn enkel å plukke ned. Må bare prøves fra drømmebetingelser, og vi iler til med tipsnikken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Dagens beste banker:
V64-4 : 2 Fanny Tabac – Holder SUPERFORM, den er lynrask fra start, og kan umulig bli enkel å fange om den bare kommer seg foran her. Fikk aldri sjansen før det var for sent sist, og den passerte mål som PIGG. Kommer til å fly fort på denne sprinten, og vi tror på en FLOTT mulighet. KLAR TIPSENER, og vår småfrekke banker!

V64-5 : 4 M.T. Master Don – Spurtet noe helt voldsomt nest sist, mens den også sist spurtet utrolig bra (10 s 500m). Har fått to løp i kroppen etter pause, og den har virket MYE forbedret. Har en passende oppgave foran seg her, og vi føler det er snakk om en motivert favoritt. Ellers finnes det flere mulige «lure» objekter bak favoritten, og en hest som 10 Global Tuxedo kan være en mulig storskrell. Passerte mål med krefter igjen nest sist, mens dens den spurtet sterkt sist. Er dønn riktig ute i grunnlaget, og med flyt trenger den ikke å være helt borte.

V64-6 : 3 Leader Brodde – Hadde vi banket med Ulf Ohlsson, men vi er ikke veldig glad i å banke Mattias Djuse, og nøyer oss derfor med å sette den klart først. Har radet opp med bra løp i tøffere omgivelser enn dette, men har uansett vist en noe dårlig moral oppunder mål. Her er den altså billigere ute, og fra eventuelt gratis tet er jo sjansene store. Motivert favoritt, men som enormt hardt betrodd prøver vi å spekulere litt…

Kommentarer til denne saken