Spennende V64-omgang med godbiter på menyen


Claes Sjöström er aktuell i kveldens V64-omgang på Eskilstuna.
Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com
Claes Sjöström er aktuell i kveldens V64-omgang på Eskilstuna. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Eskilstuna byr på en helt herlig V64-omgang mandag. Vi knaller til med en banker som vi likte i årsdebuten.

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Leangen:
Ivan ruler på Leangen
V4 Östersund:
Lekker lunsj fra Sverige
Oddstips 1: Rosenborg har fått opp dampen
Oddstips 2: West Ham setter spikeren i kisten for Stoke

Solid trøstegevinst på flere V75-bonger 15. april!
Nettavisens samarbeidspartner, SNOKEN, hadde meget solide bonger til V75-omgangen fra Årjäng. Samtlige bonger på Eksperten inneholdt 6xseksere, og en haug med femmere. Snokens minste bong på Kr.864 betalte ut Kr.13 716,-. Totalt ble det spilt inn Kr.195 336 for en innsats på Kr.21 416,-. Vi gratulerer de som tok rygg på Snoken denne søndagen!

Lerum med lukefest i lunsjen 6. april - Kr.240 ble til Kr.12 405,-!
Tipsene sitter veldig bra for tiden, og undertegnede hadde en ny stor dag på travbanen fredag! I lunsjen til Örebro ble nemlig lukene tømt, og vi håper du var med på spillfesten! I V65-spillet ble det fullklaff for vår største V65-bong på Kr.1 944, og den betalte ut meget solide Kr.60 906,-. I V4-spillet satt alt, og her betalte vår minste bong på Kr.240 ut herlige Kr.12 405,-. På Eksperten ble det naturligvis fullklaff for samtlige V4-bonger. 

Lerum med nye fulltreffere - denne gangen på Solvalla 3. april!
Det ble herlig klaff for fire av undertegnedes alternative kupongoppsett på Eksperten denne tirsdagen. Sjekk ut følgende:
Ett andelslag med fire andeler a kr 729 - utbetaling kr 27 729
Ett andelslag med fire andeler a kr 429 - utbetaling kr 25 595
To andelslag med fire andeler a kr 500 - utbetaling kr 26 341

Lerum med knallsterke tips på Momarken 2. april!
På Momarken 29. mars serverte undertegnede MH Herkules (2-valg / vår alternative banker), Ingemar Palema (2-valg / vår DD-banker), og Arnspik (2-valg) i en uløselig V65-omgang. Bare noen dager senere på samme bane, 2. april, så ble det dog "kling i kassen", og igjen var tipsene knallsterke. Det store V65-systemet (fire andeler a Kr.1 000) satt som spikret, og betalte ut storfine Kr.27 030,-. I V5-spillet ble det fullklaff for samtlige bonger på Eksperten, og Nettavisens bong på Kr.432 betalte ut herlige Kr.5 340,-. DD-forslaget på fire rekker hadde med storskrellen Kamperhaugs Dina på kun to hester, og gav en odds på solide 31,64.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Eskilstuna byr på en flott V64-omgang denne mandagen, og det er en omgang vi virkelig gleder oss til. 4 Magic Gwin i finalen er dagens klart beste banker, og den kan vi ikke spekulere mot. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 8 Cut Him Some Slack – Det er relativt stor forskjell på de beste kontra de nest beste i innledningen. Hesten som plasseres først har dokumentert form, og den har spurtet fint de siste gangene. Nå er den billigere ute, og vi blir overrasket om den ikke dukker opp på foto. SKAL STÅ FØRST. PS. 10 Mythology Bluechip – Er ekstremt variabel, og nesten umulig å regne på. Så veldig bra ut med krefter igjen nest sist, mens den bare var dårlig sist. Kan overraske om den har dagen.

V64-2 : 10 Unchained Feelings – Er bedre enn raden, og den er ikke ueffen om det skulle klaffe på veien. Sist feilet den som HELPIGG når Kenneth Haugstad skulle ut med den i tredjespor på siste bortre. Ser bra ut for dagen, og en seier er nok ikke langt borte. Er dønn riktig ute i grunnlaget, og det er NÅ den skal spilles. Overrasker?

V64-3 : 8 Riptide R.D. – Utvikler seg VELDIG fint for tiden, og nå sist var den kolossalt god til seier. Var da med på ganske tøff kjøring innledningsvis før den fikk rygg leder. Avgjorde likevel lekende lett tilslutt, og på klokken stod det 13 s 800m med krefter igjen. Er veldig kjapp i vei, den har blitt strøket inn et spor, og her blir det nok full pepper fra start. Skulle den bli sluppet til tet, ja, da er nok dette over. PS. 2 Up To Me – Er det klare motbudet, og den er ikke mye spilt. Den satt bom fast i debuten (14 s 1000m), mens den nå sist vant veldig enkelt. Tiden sist må sees i lys av en helt elendig bane. PASSES!

V64-4 : 6 Calissa Rich – Var svak sist, og leverer den slik igjen, ja, da går det ikke. Varslet imidlertid form både nest, tredje, og fjerde sist… Hopper kan være litt variable på denne tiden av året, og vi håper at det kun var en dårlig dag. Her er det med få unntak veldig billig i mot, og den går også ned en klasse. Er verdt et forsøk mot en såpass billig motstand som dette, og vi roper et klart varsko.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 9 Bear Abiba – Hadde vi litt tro på sist, men at den skulle være såpass god i årsdebuten, ja, det hadde vi ikke trodd. Dundret tidlig til tet, og passerte på 10,7/12,2. Holdt likevel enkelt unna en såpass god hest som Beautiful Bacardi, og imponerte stort. Er normalt ytterligere forbedret nå, den står i et perfekt smygspor, og feelingen er at den bare vinner igjen. Har en voldsom toppfart i kroppen sin, og får den bare litt tempo tror vi ingen greier å stå i mot den tilslutt. VI TROR HARDT!

V64-6 : 4 Magic Gwin – Var med på en luftig 10-åpning sist, og med tanke på det holdt den klart bra i årsdebuten. Var helt enorm ved flere anledninger i fjor, og det er en KNALLGOD hest i grunnlaget. Er normalt MYE forbedret med et løp i kroppen, her blir det trolig gratis tet, og vi ser ikke helt hvordan den skal kunne tape dette. DAGENS I SÆRKLASSE BESTE BANKER!