Spennende V64-omgang


Joakim Løvgren kjører vår V64-banker tirsdag.
Joakim Løvgren kjører vår V64-banker tirsdag. Foto: hesteguiden.com

Banker som er bedre enn grunnlaget! Frekt objekt fra Danmark! Lekkerbisken med strålende avslutning sist! En herlig V64-omgang venter tirsdag!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Boden:
Mer snadder blir servert i lunsjen
V5 Bjerke: Frekk banker til lunsj
V65 Momarken:
Vi jakter ny suksess på Momarken
Oddstips 1: Henrik Kristoffersen i vanvittig form
Oddstips 2:
Dobbel til 3,42 i odds
Hockeytips: Sedin-brødrene er i trøbbel

TV-kampene: Slik ser du fotball i høytiden

Ny suksess på Leangen! Var du med på oppturen 21. desember?
Det ble ikke helt lettløst på Leangen denne mandagen, og det var duket for saftige kroner i V65-spillet. Vårt ene system på Eksperten, Leirvågfavorittspill 5 (Fire andeler a' Kr.1 000), suste inn, og betalte ut fantastisk flotte Kr.125 689,-. Vi gratulerer så mye.

I V5-spillet satt Nettavisen sitt mellomste forslag med en innleveringspris på Kr.480 som spikret. Storskrellen Hot Sensation (9-valg) var streket av på syv hester. Utbetalingen her ble meget fine Kr.8 320,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Supertreff på Momarken 15. desember!
Under jackpotomgangen på Momarken 15. desember så ble det supertreff! Hele NITTEN av våre bonger på Eksperten med en innleveringspris fra Kr.1000 (10x100/4x250/5x200) til Kr.2000 (4x500) suste inn! Disse lagene het Lerums lekreV65, og betalte ut fra Kr.24 415 til Kr.24 739,-. ALL IN bongen med en innleveringspris på Kr.1470 (4x373) suste også inn, og den betalte ut Kr.37 166,-. Nettavisens store bong med en innleveringspris på Kr.1 470 satt også, og for dem som fulgte den, ja, de kunne hente ut hele Kr.24 739,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi har en spennende V64-omgang i vente denne kvelden. Flere av løpene er krevende, og det går fort mot fine kroner i spillet. Bankeren på Jägersro kommer ut i V64-2, og her tror vi mye på 1 Rekatochklart.

Sjekk ut følgende:

V64-1 : 4 Touche (11,2%) – Har fått seg to løp i kroppen etter en nesten 4-mnd pause, og her er storformen ikke langt borte. Den vant veldig lett i Danmark sist, og da gikk den en skarp sisterunde. Banen den dagen var svært tung, og tiden må man ikke vektlegge. Er brennkvikk i uttaket, og fra tidlig tet på tirsdag så blir den garantert ikke lett å ha med å gjøre. Prøves som en mulig lekkerbisken i innledningen. PASSES!

V64-2 : 1 Rekatochklart (32,6) – Kom ut med FINE rapporter i ryggen sist, og den gjør også et klart bra løp. Ble plukket ned helt oppunder mål, men den fikk et pluss i kanten av oss. Det man skal vite er at den hadde slitt med litt sykdom før det løpet, og den forventes MYE forbedret til denne starten. Har altså gjort bra løp bak en hest som D’One tidligere, og det er ingen i dette feltet i nærheten av. Sporet er noe sjansebetont, men blir den bare ikke fast så snakker vi om en TOPP MULIGHET! Vår interessante banker!

V64-3 : 11 Oristano (15,3%) – Er en bra hest for klassen, og den kommer til Jägersro med FLOTT form i kroppen. Sist i Danmark så avslutter den strålende fra sisteplass, den er ikke tom i mål, og vi likte den skarpt. Var da ute i et tøft løp. Her ser det kanskje hakket billigere ut, og med flyt, ja, da dukker den garantert opp på foto. SE OPP!

V64-4 : 5 Race Cowboyland (7,2%) – Har slitt litt i år, men den siste tiden har den løftet seg skikkelig. Nå sist avslutter den strålende, og da møtte den meget god motstand. Her er den helt riktig ute, og fortsetter den som de siste gangene, ja, da er den et meget spennende spill i et jevnt løp. SKAL PASSES!

V64-5 : 2 Staro In Fact (17,6%) – Gjør en spennende start etter pause, og vi gir den tipsnikken direkte. Er bra for klassen, og på ren kapasitet så duger den godt. Har vunnet med sko tidligere, og den balansen er ikke noe problem. Stefan Persson har hatt et bra år som trener, og han er faktisk oppe i 18% seirer på stallhestene. Det er sterke tall. Her finnes det ikke de helt store formbombene imot, og det er NÅ denne skal spilles!

V64-6 : 9 Elvira Diablo (37,4) – Har et VELDIG riktig løp foran seg tirsdag, og vi føler den er motivert. Kommer ut etter en liten pause, og Peter Untersteiner forteller om en hest som knapt nok har fungert bedre i jobbene noen gang. Står her spennende til for å smyge med, og den møter en gjeng som den fort feller om den er som best. SPILLES!