Stjernen matches mot Solvalla

Stjernejerven skal måle krefter med svenskene sin stjerne Månprinsen AM denne fredagen.
Stjernejerven skal måle krefter med svenskene sin stjerne Månprinsen AM denne fredagen. Foto: hesteguiden.com

Større oppgaver i vente for bankeren! Spennende ide i innledningen! Frekkis kommer ut i helt riktige omgivelser! Godsakene er servert på Romme!

Sportspills meny fredag/lørdag:
V65 Jarlsberg: Vi byr på en frekk banker
V75 lørdag: Dobbel sjuerpott med Support Justice
V5 Bjerke lørdag: Ikke helgrønt på Bork'en
Tippemagasinet: Nettavisens nysatsing på Tippeligaen
Oddsdobbel: Frisk variant til 4,41 i odds
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk ukens oversikt over TV-fotball

Det ble servert MEGET STERKE tips til lunsjen på Bjerke torsdag 16. april. Alle våre V5-forslag satt, og det lille forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.180, ja, det betalte ut flotte Kr.4 874,-. Lunsjforslagene våre spilte totalt inn litt over Kr.70 000 denne herlige torsdagen, og vi håper at du var med på moroa.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi står ovenfor en praktfull helg med en rekke høydepunkter! På Bjerke lørdag er det DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet, og vi får dessuten stifte bekjentskap med stjernen Support Justice (V75-2) som skal ha en blåser i kroppen før Olympiatravet neste lørdag! Om kvelden samme dag på Färjestad er det jackpot i V65-spillet. Vi kommer tilbake med fyldige tips til begge baner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Romme denne kvelden så får vi igjen stifte bekjentskap med herlige Månprinsen AM (V64-4). Nå skal den ut på sprint, men det tror vi uansett går fint, og går ALL IN på hele Sverige sin kjæledegge!

Få ellers med deg følgende:

V64-1 : 1 Pave The Way – Har et skreddersydd løp foran seg, og med tanke på at 7 Highspeed Call neppe er i toppform direkte etter pause, ja, da kan faktisk dette gå veien for draget vårt. Nå sist så ble den i piggeste laget, og den trakk seg litt tilslutt da. Gangen før så ble den sittende bom fast, og den kom til mål med alle kreftene sine igjen. Må tas på alvor fra slike betingelser som dette, og hvem skal egentlig trykke opp farten på utsiden her? SPILLES!

V64-2 : 9 Tirana C.N. – Skummelt løp hvor det fort kan smelle. Ideen vår er garantert en av de beste på kapasitet, og nå sist fikk den et løp under vesten etter pause. Fullfører da klart bra, men blir speedet ned på streken. Det løpet har nok gjort veldig godt, og den er fort noen meter forbedret til denne oppgaven. Følges med argusøyne, og den MÅ MED PÅ ALT!

V64-3 : 7 Edaisy – Nytt åpent løp hvor vår ide har fått seg to løp i kroppen etter en lengre pause. Nå sist så fullførte den godkjent mot en relativt tøff motstand, og dette er en hest som er på vei opp og frem. Sporet er perfekt, og den burde komme seg bra avgårde. Kusken er lovende, og hesten er dermed i de beste hender. Prøves som en frekkis, men her er det JEVNT, og garderinger må til.

På lørdag er det DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet. Hele 18 millioner venter en alenebong, og vi har en strålende meny er i vente. Allerede i dag kan du kjøpe deg inn i våre V75-andelslag på Eksperten:

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

V64-4 : 5 Månprinsen AM – Matches mot Elitkampen på Solvalla i mai, og nå matches den MEGET KLOKT! Det å ta den ut på en sprint ca en mnd før det blir alvor er derfor helt riktig. Med «norske harer» i feltet så får den også den nødvendige farten den første runden, og da blir den ikke lett å ha med å gjøre nedover oppløpet. Var nok ikke helt på topp sist, men den vant likevel veldig lett. Tåler å bli brukt hele veien, og det vil overraske oss mye om den ikke vinner dette uansett posisjon. BANKER!

V64-5 : 12 Leif – Er en skikkelig tøffing, og den var klart bra sist etter pause. Går 13,6 s 800m, og den fullfører fint. Hadde uansett godt av et løp i kroppen etter pause, og normalt sett har den gått mye frem inn mot denne oppgaven. Er helt sikkert en av de tøffeste i feltet, og får den bare litt tempo på forestillingen så blir den garantert ikke lett å ha med å gjøre i sluttrunden. SKAL PASSES, OG DEN MÅ MED PÅ ALT!

V64-6 : 15 Ninepoints Ariel – Er nå 20m billigere ute enn favoritten fra løpet nest sist, og den er spennende her om det løser seg litt på veien. Så helt fantastisk ut sist når lukene kom, og den bare forsvant inn til en helenkel seier da. Viser knallsterke 12,1 s 1000m, og da var den dessuten ubrukt i mål… Har stor fart i kroppen sin, og fortsetter den sin fine fremgang så kan den fort legge på til to her. OBS!