Stor jackpot med en stjerne som banker

Daniel Redén kjører vår banker denne mandagen. Sto-SM 2013
Daniel Redén kjører vår banker denne mandagen. Sto-SM 2013 Foto: Hanold/foto-mike

Stor V64-jackpot med 1.636.446 ekstra! To enorme objekter finnes i omgangen! To solide bankere! Du blir vel med og "raner svenskene"!?

Sportspills meny mandag:
V65 Leangen: Blekkan vet hvor målstreken er
Oddstips 1: Fordel Swindon
Oddstips 2: Arsenal byr opp til målfest
Oddslangskudd 1: Høie slipper ikke unna i kveld
Oddslangskudd 2: Solbakken må prioritere cupfinale
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Copenhagen Cup ble en nedtur for de norske hestene søndag, men sjekket du ut hvem vi ranket først i storløpet? Vi stormvarslet nemlig for vinneren Robert Bi (6-valg), og DD-forslaget satt som spikret. Odds : 34,81.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nå sparker vi i gang en ny MEGET SPENNENDE uke hvor undertegnede gleder seg mest til V75-omgangen på Bergen Travpark. Her ligger det altså 13 millioner, og venter på en alenevinner. Om kvelden samme dag så er det jackpot i V65-spillet fra Sørlandets Travpark med 284.057 ekstra. Lørdagen er dermed ukens VIKTIGSTE DAG, og vi kommer selvfølgelig med fyldige tips til begge baner senere denne uken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Bollnäs denne mandagen er det duket for en STOR JACKPOT i V64-spillet med hele 1,6 millioner ekstra! Noen av løpene som er i vente er svært krevende, og de må garderes opp. Vi går derfor for to bankere som vi tror MYE på. 14 Birmingham (V64-4) + 4 Delicious (V64-5) står begge alene på våre bonger. Få ellers med deg følgende:

V64-1 : 3 Svedbo Såklart – Vi åpner denne jackpotomgangen med et ENORMT SPENNENDE OBJEKT som har en betydelig bedre sjanse enn hvor den står på ranken. Vi snakker her om en hest som er milevis bedre enn raden, og oppløpet nå sist etter at den havnet opp i dårlige rygger, ja, det var av det svette slaget! Inntrykket var rett og slett helt rått! Gangen før så passerte den også mål med krefter igjen. Følger bilen fra start (Er lynrask ut!), og skulle den komme seg foran her så må dette dreie seg om en topp mulighet! Banker for de helt superfrekke! MÅ BARE PRØVES MED FERSKT FORMINNTRYKK!

V64-2 : 1 MT Jorgen – Vi går for en frekkis her, vel vitende om at sporet kan bli en felle. MT Jorgen har nå fått seg tre løp i kroppen etter en lengre pause, og her er det storform pågang. Den gikk meget bra nå sist etter galopp, og da var den dessuten ute mot bedre hester enn dette. Med tempo, og luker tilslutt så er den garantert med og kjemper om det. PASSES

V64-3 : 1 Talassio – Er en fin 3-åring som man har litt tro på utover i 2015. Falt tungt sist som en 1-oddser på Solvalla, og den gjør da kun et helt OK løp. Vi har vel 13 s 800m på den, men det var også helt maks. Løste OK ut sist, og sporet burde ikke felle den. Motstanden her skremmer ikke noe veldig, og vi føler her at vi snakker om en motivert tipsener.

Har du fått med deg følgende?

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

V64-4 : 14 Birmingham – Er på vei mot storformen, og den var tapper i nederlaget mot SVÆRT GODE Special Topgear sist. Møter ikke noen i nærheten av et slikt kaliber her. Kusken som kjører i dette ungdomsløpet er relativt rutinert, og hun burde få den rundt på et skikkelig sett. Er den i nærheten av det den viste sist så er den helt overlegen her, og den er for oss en MOTIVERT STORFAVORITT!

V64-5 : 4 Delicious – Går det ikke å spekulere imot denne mandagen. Vi snakker trossalt om fjorårets Elitlopps-treer. Dette er en hoppe som har 10-tider i kroppen som marsjfart, og vi blir vel ikke direkte overrasket om Daniel Reden vil vise den litt frem med tanke på å bli invitert til årets Elitlopp. BANKER BASTA!

V64-6 : 2 Titan Tabac – Vi innledet med et strålende objekt, og vi avrunder også med et meget bra objekt. Dette er nemlig en hest i storform, og den MÅ BARE SPILLES NÅ! Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og vi snakker her om en hest som er bedre enn raden. Nest sist så sitter den bom fast som helpigg, og den hadde slått Närby Kalabalik med luker da! Nå sist så er den ikke tom i mål, og da stod den 20m bak Mjølner Komet som den her står likt med… Perfekt spor, stigende form, og den SKAL SPILLES NÅ!