Stor jackpot på selveste nyttårsaften


Bjørn Goop kjører vår jackpotbanker. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Bjørn Goop kjører vår jackpotbanker. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

V64-start kl.14.10! Stor jackpot med 1.478.468 ekstra! Banker som tauer sitt løp! Storskrell med toppform! Smellfrekk ide som bare må prøves! Du tar vel rygg!?

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V65 Bergen:
Buer presenterer en ny kanon
Oddstips:
Gary Neville feirer nyttår med tap

Herlig V4-systemklaff i lunsjen fra Örebro 28. desember!
Vårt store Eksperten-system på Kr.2 000 (Fire andeler a 500) suste inn, og betalte ut meget solide Kr.54 726,- denne mandagen. Vi gratulerer dem som tok rygg, og kan love mye mer snadder fra vårt naboland i 2016 også!

Systemklaff i V75-spillet fra Halmstad 29. desember!
Under V75-omgangen fra Halmstad tirsdag, ble det lettløst helt frem til V75-7. Der smalt bomben, og Anna (11-valg), var dessverre ikke med på våre flate bonger. Den var dog med på våre fem systemer, og alle dem suste inn. Lerums toppsystem (Fem andeler a 1000) betalte ut Kr.15 090. Siste info V75systemet (Fire andeler a 1250) betalte også ut Kr.15 090.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Åby knaller til med en praktfull jackpotomgang på selveste nyttårsaften! Hele 1.478.468 ligger ekstra i potten, og vi har jobbet frem mye snadder til denne omgangen. Bankeren kommer ut i V64-4, og her tror vi mye på 7 Morpheus. Tet og slutt! Sjekk ut følgende:

V64-1 : 1 He’s A Diffacolt (20,3%) – Et tynt løp innleder denne jackpotomgangen, men vi er likevel klart inne på at den store favoritten kan tape dette. Klistret i rygg på 5 Trust Launcher (56,9%) sitter nemlig vårt store objekt, og den kommer på lette bein innvendig på oppløpet. Avgjør med Bjørn Goop, og vips så er vi i førersetet mot jackpotcashen! Er helt klart verdt et forsøk! Formen på hesten er dessuten bra, og den har fått en nødvendig blåser i kroppen etter pause.

V64-2 : 9 Powerful Teemer (3,1%) – Er et av de beste skrellobjektene denne torsdagen. Har nemlig funnet storformen, og den har vinnerform i kroppen sin. Nest sist er den bunnsolid fra dødens, og den blir da plukket ned på streken. Nå sist galopperer den direkte, den taper MYE, men igjen røper den form, nå ved å komme helt strålende tilbake. Blir det bare litt fart på forestillingen her, ja, da må vårt objekt være spennende! TAS MED PÅ ALT!

V64-3 : 4 Lovely Sky (6,9%) – Debuterer for Veijo, og den må bare prøves direkte! Vi snakker nemlig her om en hoppe med en relativt fin kapasitet, og den har dessuten stor fart i kroppen sin. Kan vinne dette løpet fra tet, og den kan vinne det fra rygg leder. Veijo har det med å presentere solide forvandlingsnumre, og vi gleder oss til å se hva han har fått til med denne! BANKER FOR DE FREKKE!

V64-4 : 7 Morpheus (28,9%) – Møter en billig gjeng denne torsdagen, og vi banker. Formen er nemlig klart bra, og den har gjort fine innsatser den siste tiden. På torsdag blir den kraftig kuskeplusset med Bjørn Goop, og her blir det normalt sett tidlig tet. Bjørn Goop nyter stor respekt i feltene, og han får ofte gjør litt som han vil. Det tror vi også at han får gjøre her, og dermed så må dette være en MEGET BRA SJANSE! ALL IN!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 12 Djerba Oldeson (0,6%) – Dette er et ordentlig langskudd, og det er ikke snakk om noen klink vinner. Dog skal man være klar over følgende: Vi snakker her om en hoppe som har bra kapasitet. Den debuterer denne torsdagen for meget dyktige Sofia Aronsson (Seiersprosent på 18 i 2015), og har hun greid å få humøret inn i denne igjen, ja, da duger den godt i denne klassen. Prøves litt direkte, og skulle noe slikt bli ropt opp så er vi med og kjemper om de helt store kronene. OBS!

V64-6 : 4 Royal Prince (15,1%) – Tidlig tet og slutt!? Den hadde en håpløs oppgave sist, og det kunne nesten ikke gå. Vant på en tilsvarende distanse som dette fjerde sist, og da jogget den en 15-tid til lett seier. Har vunnet flere løp med sko tidligere, og den balansen er ikke noe problem. Etter at den har vært ute i tøffe omgivelser den siste tiden så ser dette straks mer passende ut. SPILLES!

Godt nyttår til alle våre lesere! Vi er svært takknemlige for at dere leser våre travtips.