Stor V64-jackpot med 1,1 millioner ekstra


Robert Bergh er aktuell i dagens V64-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Robert Bergh er aktuell i dagens V64-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bankeren er på vei mot storformen! Uspilte smellkarameller som den store sal sover på! Halmstad byr på en herlig jackpotomgang mandag!

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V5 Bjerke:
Bjerkelunsj med stort potensial
V4 Lindesberg: Spennende V4-lunsj fra Lindesberg
V65 Leangen: Blekkan med store jackpotfavoritter
Oddstips Eliteserien: Ingen drømmereprise for Vålerenga
Oddstips Allsvenskan:
Elfsborg er i kalasform
Oddstips dansk Superliga:
Nordsjælland har mistet nøkkelspillerne

Lerum med V75-suksess 15. juli!
Vi kom dessverre ikke i mål med systemene i V75-omgangen fra Harstad, men det fullklaff for en rekke av de flate V75-bongene på Eksperten.Sjekk ut følgende:
Ett andelslag - fire andeler a Kr.899 - utbetaling Kr.34 036,-
Seks andelslag - fire andeler a Kr.500 - utbetaling Kr.32 988,-
Ett andelslag - fem andeler a Kr.400 - utbetaling Kr.32 988,-
Fire andelslag - fem andeler a Kr.300 - utbetaling Kr.32 100,-.
Ett andelslag - ti andeler a Kr.200 - utbetaling Kr.32 988,-.
Totalt innspilt på de tretten andelslagene - Kr.393 352,-

Lukene ble tømt i lunsjen sist uke! Tok du rygg?
Spennende på V4! V4-omgangene i lunsjen mandag, tirsdag, (onsdag når det er trav) og torsdag har faktisk i snitt den største enkeltpotten blant V-spillene på de aktuelle dagene. Dette er det nok ikke så mange som er klar over, men på disse dagene ligger det altså rundt 1 650 000 å venter på en alenebong. Vi i Nettavisen vil derfor ligge ut litt større bonger i V4-spillet på disse fire dagene, og her skal vi være med å kjempe om storcashen når utbetalingene skyter i været. Sist uke gjorde vi det meget skarpt på de minste bongene! Sjekk ut følgende:

10. juli - Undertegnedes minste V4-forslag på Kr.160 til Mantorp betalte ut Kr.1 916,-. Her banket vi Pastore Bob (3-valg). I DD-spillet banket vi Must Have (4-valg), og vårt lille DD-forslag til Kr.200 betalte ut Kr.2 203,-.

11. juli - Undertegnedes minste V4-forslag på Kr.192 til Eskilstuna betalte ut Kr.1 998,-. Supersmellen Donna's Girl (3,8%) var med på alt!

13. juli - Undertegnedes minste V4-forslag på Kr.160 til Kalmar betalte ut Kr.526,-. Shannon Box (4-valg) innfridde som vår deilige ide! I DD-spillet betalte vårt lille DD-forslag til Kr.200 ut Kr.1 479,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er STOR V64-jackpot denne mandagen, og det ligger altså vel 1,1 millioner ekstra i sekserpotten. Halmstad står for løpene, og det er en ordentlig spennende omgang vi har foran oss. Flere av løpene er vidåpne, og at det kommer et par skreller vil ikke overraske oss.

Ta rygg på følgende:

V64-1 : 11 Skymaster – Når denne første har funnet formen er det snakk om en ordentlig tøffing. Har løftet seg mye de siste gangene, og den har varslet form på slutten. Kommer nå ut på det som trolig er hans beste distanse, den møter helt riktig motstand, og den er verdt et forsøk som en herlig frekkis. SE OPP!

V64-2 : 2 Diamond Breeze – Er et langskudd, og vi snakker altså om en hest som aldri har fått vinne. Dog er denne i en fantastisk form, og den fortjener virkelig en seier nå. Sist så galopperte den, men det var kusken sin feil, for han kjørte oppi på første bortre. Den kom til mål med krefter igjen nest, tredje, og fjerde sist. Her står den helt perfekt til, og som nesten uspilt er den opplagt ikke ueffen. OBS!

Test lykken og kjøp et Millionflax-lodd i spillboksen under (artikkelen fortsetter under spillboksen)

V64-3 : 8 Lonely Star – Her er det ÅPENT, og bred gardering trenger ikke å være feil. Hesten vi heiser til topps hadde 1,6% av innsatsene på seg når dette tipset ble lagt ut, og den blir veldig lite spilt. Dette er egentlig en ganske grunnkapabel hoppe som nå har fått fire løp i kroppen etter pause. Sist ble den dradd sjakk mot den siste svingen, men kom strålende tilbake nedover oppløpet. Nå er Johan Untersteiner tilbake i «jolla», det lukter tempo med en hissig 1 Greece Boko, og med flyt kan Lonely Star skrelle til. PASSES!

V64-4 : 6 So Sassy Face – Hoppeløp, og igjen et veldig jevnt løp hvor det kan smelle. Hesten vi plasserer først er kun 3-år, og den er under utvikling. Fullførte klart bra fra dødens sist, mens den nest sist viste 14,8/1900m etter galopp. Er moden for en kraftig rekordforbedring, og her skremmer overhodet ikke motstanden. MÅ MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dagens beste banker:
V64-5 : 10 Bullyoung – Har fått fire løp i kroppen etter en lengre pause nå, og den er på vei mot formen. Spurtet fint etter sene luker sist, og den kom til mål med krefter igjen. Nå er den MYE billigere ute, distansen takler de bedre enn de fleste, og det må dreie seg om en stor mulighet. MOTIVERT FAVORITT!

V64-6 : 8 Winner’s Wine – Er den klart beste hesten i finalen, og fungerer den som best, ja, da vinner den. Var ute i billige omgivelser sist, og den vant lett fra dødens da. Gangen før fikk den maks mot knalltøff motstand, men da fungerte den heller ikke som best i aksjonen (var veldig rullete). Vi forventer den på topp denne mandagen, og favoritten er motivert. 5 Global Strategy – Blir bedre og bedre! Nå sist hadde den all uttur i verden, og den ble sittende bom fast med alt igjen over mål. Er en ordentlig bra hest i grunnlaget, og den skal ikke undervurderes Motbudet!