Stor V64-jackpot med 1,1 millioner ekstra


Veijo Heiskanen er aktuell i dagens V64-omgang. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com
Veijo Heiskanen er aktuell i dagens V64-omgang. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

JACKPOT! Bankeren tapte på foto sist - revansj i kveld! Steindype objekter går under radaren - gå ikke glipp av vår info! Saftig V64-suksess i vente?

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Eskilstuna: Deilig V4-lunsj fra Sverige
V5 Drammen: Vi går all in i finalen
V65 Bergen: Bankerfritt mellom de syv fjell
Tippetips: Brann taper ikke to hjemmekamper på rad
Oddssingel Eliteserien: Vålerenga viser seg fram på fotballens festdag
Oddssingel Eliteserien: Molde får det tøft på Nordmøre
Oddsdobbel: Viking skal begeistre igjen

Vi har en innholdsrik 16. mai i vente, og moroa er i gang kl.12.20 hvor en V4-lunsj venter på Eskilstuna. Drammen byr så på sin V5-lunsj med start kl.13.40. Om kvelden er det Bergen som er først ut, og det blir både V4/V65/V5 denne kvelden. V65-1 begynner som vanlig kl.18.55. Høydepunktet skjer på Åby, og her er det altså JACKPOT I V64-SPILLET med hele 1,1 millioner ekstra. Her er man i gang kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av  ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vi har en svært spennende torsdag foran oss, og det store HØYDEPUNKTET skjer på Åby hvor det altså er JACKPOT I V64-SPILLET. Når det gjelder denne omgangen så er det alt annet enn lettløst, og dette burde fakta gi meget bra betalt. Halmstrået som vi landet på som dagens banker kommer ut i V64-6, og her står 3 Zizou alene. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 5 Explosive Merlot – Er på vei mot superformen med to løp i kroppen etter pause, og den er spillbar i innledningsløpet. Var tapper fra dødens nest sist, mens den sist spurtet som en virvelvind nedover oppløpet etter at den havnet for langt bak underveis. Her er dødens «gratis», og kanskje kan den bli sluppet til tet også. SPILLES! 3 AD Hoc – Er en LOVENDE 4-åring som imponerte ved flere ganger i fjor som 3-åring. Står nå med fem smultringer i raden, og den kan fort gå i glemmeboken. Vær dog OBS på at den har blitt passivt kjørt mot knallgode hester i årets to første løp, og har ved begge anledninger kommet til mål med krefter igjen. Jepson opp, perfekt spor, og på ren kapasitet duger den. OBS!

V64-2 : 12 Speedy Desideria – Kan være storskrellen i et ganske svakt amatørløp. Sporet trekker naturligvis ned, men med flyt trenger ikke denne å være helt ueffen. Den har løftet seg en god del i år, og nå sist leverte den en fin sisterunde i kulissene (13,9 s 800m). Gangen før ble den kjørt rett ned mot første sving, og dermed var det løpet over. Her er det med veldig få unntak svært billig i mot, og med tempo kan det gå veien. OBS!

V64-3 : 9 Shutupandscratchme – Hadde kun 3,9% av innsatsene på seg når dette tipset ble lagt ut, og det er altfor lite. Var riktignok ikke på topp sist, men var syk da? Spurtet ekstremt bra både nest + tredjesist, og tilbake til de taktene så skal noen og enhver få kjørt seg her. Et perfekt smygspor er ikke feil for denne spurtsterke vallaken, og vi setter varsellampene på full styrke! 8 Appreciated – Er en annen mulig skrell. Den gikk et svett løp etter grov galopp nest sist, mens den sist ble sittende bom fast med krefter igjen. Er under utviklingen, og på sin beste distanse er i hvertfall vi på vakt. Hadde 1% av innsatsene på seg når dette tipset ble lagt ut.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 9 Hickomisschampagne – Er BETYDELIG bedre enn raden, og den MÅ passes. Man har gjort litt om på rutinene i både trening/oppvarming før løp, og det virker å gi betalt. Satt langt bak i drittværet på Åby sist, men etter en helt vill avslutning var den ikke mye slått. På klokken vår stod det 12,1 s 800m med krefter igjen. Leverer den slik igjen, og at den har noe bedre kontakt underveis, ja, da er den mer enn god nok. SKAL MED PÅ ALT som altfor lite spilt!

V64-5 : 5 Blue Line DK – Debuterte for Mats Rånlund sist, den så veldig fin ut, og kom til mål som ubrukt med krefter på tanken. Nå har den fått det løpet under vesten etter den skiftet trener, og man skal være klar over at dette fakta er en ganske bra hest i grunnlaget. Kan muligens sprinte en 12-tid med klaff på veien (rekord på 13,0), og den burde være mye mer spilt enn hva den faktisk er. Settes helfrekt først.

V64-6 : 3 Zizou – Er halmstrået i en VRIEN JACKPOTOMGANG. Så ut som ren dynamitt i V75’en sist, og den leverte en voldsom avslutning etter et passivt opplegg (12,5 s 800m). Tapte ytterst knepent da. Nå varsler Veijo at det blir sko i kveld, og det vil nok medføre at «halve Sverige» vil spekulere mot den… Vær dog OBS på at den var strålende med sko på alle fire tredje sist, og den fullførte knallbra til delt seier etter et tøft opplegg da. Kan muligens bli sluppet til tet på første bortre her, og siden tror vi ikke den lar seg slå. ALL IN!