Stor V64-jackpot med 1,3 millioner ekstra


Ulf Ohlsson er vår bankerkusk denne mandagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Ulf Ohlsson er vår bankerkusk denne mandagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Stor jackpot med 1,3 millioner ekstra! Banker på vei mot formen! 30 oddser som duger! Stortalent slår til som en frekkis! V64-snadderet er klart!

Sportspills meny:
 V65 Leangen: Edvard den frekke
Oddstips: Hammarby sliter borte
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

En ny spennende uke venter for oss som elsker trav og galoppsporten! Det er som vanlig mye å glede seg til, men høydepunktet, ja, det kommer ikke uventet på lørdag hvor det er Bergen Travpark som kjører ukens V75-omgang. Undertegnede begynner allerede om mandagen å jobbe med V75-løpene, og på fredag så blir tipsene lagt ut.

Fra Rättvik denne mandagen så er det altså en STOR JACKPOT I V64-spillet! Hele 1 367 458 ligger ekstra i sekserpotten, og vi er klart inne på at denne menyen vil betale ut bra med kroner! Vår banker kommer ut i V64-1, og den heter 4 Egge Odin. Alt om dagens omgang finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Har du tatt rygg på oss i lunsjen fra Sverige? Sjekk ut følgende fra sist uke:

* Nye SUPERTIPS ble servert til Sverige, og Axevalla lørdag 18. juli! V4-forslaget vårt på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.864 betalte nemlig ut meget fine Kr.8 566,-

* Fra Kalshamn torsdag 16. juli så ble det også fullklaff for V4-forslaget. Her kostet bongen Kr.960, og utbetalingen nå ble Kr.7 653,-

* Vi startet også uken bra, for vårt V4-forslag fra Halmstad mandag 13. juli suste også inn. Her gikk det mellomste forslaget på Kr.420 inn med meget fine Kr.3 982,-.

Her er dagens menyer:

Kl.12.20 - Åmål (V4)

Kl.18.50 - Leangen (V65 + V5)

Kl.19.25 - Rättvik (V64 med jackpot og hele 1 367 458 ekstra i potten)

Her er dagens objekter til Rättvik:

V64-1 : 4 Egge Odin – Har vært nede i en downperiode, men nå peker formpilene riktig vei igjen. Fikk et meget bra løp for psyken sist, og den gikk pigg i mål etter sene luker da. Noterte seg i samme slengen for en ny bestetid. Her burde den komme seg tidlig foran, og da skal normalt sett dette løpet være over. At vi får Ulf Ohlsson opp som kusk gjør at vi bare får enda bedre tro på denne favoritten. Dette blir vår banker for dagen, vel vitende at Olav Mikkelsborgs hester tidligere på dagen var under pari.

V64-2 : 10 Ida Avant – Får en spennende kusk opp i dette ungdomsløpet, og dette kan vise seg å være et meget interessant spill i dagens jackpotomgang. Formen til Ida Avant er nemlig sterkt stigende, og den gikk helt strålende i kulissene nå sist etter galopp. Kom kolossalt sterkt tilbake, og av oss fikk den to pluss i kanten. Det pleier å bli tempo i disse løpene, og det vil vårt store drag dra nytte av. MÅ MED PÅ ALT!

V64-3 : 8 Corniche – Småskummelt løp hvor vi ikke stoler på Caddie Hit som ikke er stabil med volte. Ideen vår føler vi stadig blir bedre, og den har vært positiv på slutten. Nest sist så blir den kun plukket ned av gode O.P.Q.C., og den var bra i nederlaget. Nå sist så fullfører den fint i kulissene i et løp hvor det var vrient å hente noe tilslutt. Takler distansen, og med flyt så kan det gå. PASSES!

V64-4 : 7 Ebu B. Boko – Prøves på mistanke. Dette var et løfte, men alt har nok ikke gått som treneren har ønsket. Nå kommer den ut etter pause, og den gjør her en meget spennende start. Gikk 16 på distansen i vinter, og den skal normalt sett ha et par sekunder inne om forholdene skulle bli bra. Er kjapp i vei, og skulle Ulf Ohlsson komme seg til tet her, ja, da er den interessant. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 10 Twigs Briard – Er en ordentlig bra hest som her kommer ut etter en liten pause. Fungerte ikke som best travmessig før denne pausen, og den er garantert blitt fikset på før den nå kommer ut igjen. Har fungert bra i jobbene i pausen, og man har som fortest kjørt 15/1600m. Vi vet det at kretsen rundt denne hesten hadde tro på at dette kunne være noe for de større løpene, og da skal jo den bare ligge en slik gjeng som dette på rygg. SPILLES DIREKTE ETTER PAUSE!

V64-6 : 5 I Am Dynamite – Meget fin finale hvor 6 Vision Fromentro blir hardt betrodd. Favoritten har en bra sjanse, men vi er veldig spent på om dette vil løse seg på startsiden. Vi håper på svar, og velger å spekulere. Ideen vår har nå fått seg tre løp i kroppen etter pause, og formen blir stadig bedre. Nå sist leverte den en bunnsolid sluttrunde, og vi hadde 12,2 s 1000m på klokken. Er herdet mot tøff motstand, og den skal duge mot disse. Prøves som en storskrell da hesten er god nok på kapasitet. OBS!