Stor V64-jackpot med 915 596 ekstra i sekserpotten


Stefan Söderqvist er aktuell i kveldens V64-omgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Stefan Söderqvist er aktuell i kveldens V64-omgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Banker med perfekte betingelser! Underspilte objekter som du vil like infoen på! Vi er klar for en saftig V64-opptur i kveld! Du tar vel rygg?

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4/V5 Bjerke: Internasjonal lunsj med godbiter på menyen
V65 Bergen: Vi jakter ny suksess i Bergen
Oddstips 1: Sverige snyter Norge for gullet
Oddstips 2: Salzburg gir aldri opp
VikingLotto: Norsk vinner av 221 millioner kroner

En svært innholdsrik torsdag venter, og her er det litt av hvert å glede seg til. Bjerke disker opp med en gedigen lunsjomgang med start kl.12.20. Bergen Travpark står så for den norske V65-omgangen kl.18.55. Dette er en internasjonal omgang, og det betyr at vi får en klart større omsetning enn hva vi pleier å ha i Bergen. Åby avrunder torsdagen med en deilig V64-jackpotomgang kl.19.30. Det ligger hele 915 596 ekstra i kveldens sekserpott.  

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Åby byr på en herlig V64-jackpotomgang denne kvelden, og det ligger altså over 900 000 ekstra i sekserpotten. Dagens beste banker kommer ut i V64-1, og dette ser veldig bra ut for 3 Making Love. Sjekk ut følgende:

V64-1 : 3 Making Love – Har funnet storformen nå, og da er dette en særdeles vrien hest å ha med å gjøre. Står nydelig inne i løpet på torsdag, og den kan nesten ikke få noen bedre betingelser enn dette. Rutinerte Stefan Söderqvist får sjansen, og det meste ser veldig bra ut på forhånd. Sitter trolig tidlig i tet, og siden er vel dette løpet over? VI TROR HARDT, og anbefaler et bankerspill.

V64-2 : 5 Global Writer – Er på riktig vei nå, og den fullførte klart godkjent sist via 13,2 s 800m. gangen før var den ikke mye slått av Raja Piraya, og dette er en traver som i det hele tatt har spart seg opp til en seier igjen. Motstandsmessig er det ikke mange her som er god nok til å ta opp kampen, og leverer Global Writer på sitt beste, ja, da tror vi egentlig den tar seg av et løp som dette. Motivert.

V64-3 : 4 Lightning Photo – Svært spennende lærlings/ungdomsløp, og her velger vi å gardere bredt. Draget vårt er ordentlig pågang nå, og sist satt den bom fast over mål med krefter igjen. Har ingen problemer med distansen når den først har funnet formen, og i kveld blir det dessuten skorykk på alle fire. Det er et STORT PLUSS. Er lynrask fra start, og fra tet/rygg leder må den være HET! SPILLES! 1 Above All – Fullførte solid sist, mens den kom til mål med litt krefter igjen nest sist. Kan få det sydd opp fra sitt innerspor, og den må tas på alvor.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 5 Hairos F. Boko – Debuterer for Peter Untersteiner, og vi er veldig inne på at dette kan være en klink vinner direkte. Jogget 14,8/2100ma på Wolvega nest sist, og på Åby tilsvarer det en lav 13-tid… Møter egentlig «ikke noe», og leverer den bare i nærheten av det som den kan, ja, da taper den ikke et løp som dette. Motivert favoritt som også vi tror MYE på.

V64-5 : 9 El Cantante – Trakk seg noe fra tet sist, men den var uansett godkjent etter sitt svært lange avbrekk. Burde ha gått kraftig frem med det løpet i kroppen, og her er det dessuten billigere i mot. Har vunnet 11 av 25 løp, og den pleier å dukke opp på foto når den bare fungerer som den skal. Settes knepent først mot en helt riktig motstand.

V64-6 : 10 Cash Simoni – Ble det delvis feil for etter pause sist med en veldig lav fart i førsterunden. Var uansett noe under pari. Har normalt gått MYE frem med det løpet i kroppen etter pause, og i omgivelser som dette duger den godt om den leverer som den skal. Tar revansj? 2 Floyd Fortuna – Er ikke så verst på sitt beste, og fakta er at den røpet vinnerform etter pause sist. Spurtet da strålende langt ute i banen i kulissene, og den fikk et klart pluss i kanten av oss. Står langt bedre til nå, og den kan skrelle!