Stor V64-jackpot med en luring fra Norge


Hvalstad Birken tar turen fra Norge denne mandagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Hvalstad Birken tar turen fra Norge denne mandagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

1,8 millioner ekstra i potten! Banker i et løp hvor alle garderer! Sylvass ide mot en tung favoritt! Herlig frekkis fra Harstad! Nytt snadder blir servert!

Sportspills meny:

Gleder du deg til Premier League-start? Allerede nå kan du sjekke ut Nettavisens helt nye fantasy-spill og melde opp ditt lag! Hovedpremien er en VIP-tur til sesongstart.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny saftig opptur på galoppen! Kr.149 964 innspilt på Jägersro 26. juli!

* Våre galoppeksperter ligger ikke på latsiden, og gang på gang så blir det levert topptips! Oppturene har vært mange de siste mnd, og vi håper at nettopp du har tatt rygg på våre eksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

* Det så vrient ut på Jägersro denne søndagen, og vrient ble det. Vi fikk imidlertid fire lag med 4-riktige på Eksperten, og hvert av disse betalte altså ut herlige Kr.37 491,-.

* Lagene som fikk fullklaff var som følger: Birgers søndagsmoro – To flate bonger med en innsats på Kr.1500 (5 andeler a 300) samt Kr.2000 (4 andeler a 500). Begge våre systemspill gikk inn, og her var innsatsen Kr.3000 (4 andeler a 750)

PS! På Øvrevoll torsdag 30. juli er det jackpot i V65-spillet. Du vet vel hvem du skal ta rygg på?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En småvrien jackpot-omgang venter i Boden denne mandagen. Flere av løpene er svært åpne, og ikke lett å ranke. Vår banker kommer ut i V64-4, og den heter 3 Beachrider. Vi tror på tidlig tet og slutt!

Sjekk ellers ut følgende objekter:

V64-1 : 3 Västerbo Fantast – Hadde et strålende fjorår hvor den blant annet ble tredje i Derby. For slike hester er det aldri lett når de blir 5-år, og de skal altså vokse inn i eliten. Västerbo Fantast var ikke på topp før i år, men nå sist etter pause så vant den sikkert etter tidlig tet. Vi har 10,5 s 500m på klokken uten at den var helt tom på det. Skulle den få billig tet her, være ytterligere forbedret, ja, da kan den kanskje gjøre dette til et mer spennende løp enn hva mange tror. Nahar er nemlig ikke i toppform…

V64-2 : 3 Hvalstad Birken – Er betydelig bedre enn raden, og den skal bli spennende å følge mot en KLART OVERKOMMELIG gjeng denne mandagen. Feilet i fra seg en 27-tid i Harstad sist, og den er mye bedre enn raden. Skal ikke være så ustabil som raden vil ha det til, og vi håper at den skikker seg bra nå! Gjør den det så er den garantert med på foto mot denne gjengen, og den er verdt et forsøk.

Biri med en ny herlig V75-omgang på lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V64-3 : 3 Cumulus Advance – Her er det VELDIG åpent. Ideen vår har gjort fine løp fra dårlige spor de siste gangene, og den er bedre enn raden. Nå sist ble den lettet i balansen, og den avsluttet da sterkt via drøye spor i den siste svingen. Står endelig mer riktig til nå, og den kan detonere en bombe om den bare får litt flyt på veien. Er opplagt verdt et forsøk mot denne gjengen.

V64-4 : 3 Beachrider – Dette er en fin hest, og den er slett ikke verst for klassen. Så ut til å gå mot en grei seier sist, men stummet så helt oppunder mål, og den var på linje med flere andre. Gangen før så er den helt overlegen på en god tid. Grunnen til at den skuffet sist var at den ble hovøm, og man skal ikke vektlegge det løpet for hardt selv om den fakta var OK! Burde ha en fin sjanse på å komme seg foran her, og da kommer den til å lede dette veldig lenge. Er i våre øyne en av få mulige bankerkandidater i omgangen.

Biri med en ny herlig V75-omgang på lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V64-5 : 7 Count Response – Ligger i skorpen, og nå sist så varslet den igjen form. Gikk da helt rått i kulissene etter hinder på veien, og den hadde full spenst over mål. Da hadde den altså ingen marginer med seg. Nå har den fått dette løpet i kroppen etter en liten pause, og skulle den kanskje være ytterligere forbedret så burde den være med helt der fremme på mandag. Vi roper et klart varsko for denne frekkisen!

V64-6 : 10 Priamo Caf – Dette er en ordentlig bra hest, og den har vist full form de siste gangene. På Solvalla fjerde sist er den utrolig bra på en barfot balanse. Er mange meter bedre når den får gå med yankervogn/uten sko, og nettopp slik blir det i kveld. Skulle det bare bli litt fart her, ja, da blir denne meget vrien å stå imot. Vi holder den høyere enn den store favoritten, og varsellampene er satt på!