*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Stor V64-jackpot med over 1,1 millioner ekstra i sekserpotten

Bjerke19062019. Easy Winner og kusk Eirik Høitomt.

Easy Winner og kusk Eirik Høitomt. Torsdag kommer de ut på Åby. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Banker fra Norge! Mulig storskrell fra Sverige! Åby byr på en fantastisk spennende V64-jackpotomgang i kveld, og her skal vi i lukene! V64-suksess i vente?

21.11.19 19:29

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Gävle: Rikard N. Skoglund har luringene i lunsjen
V5 Momarken: Lunsjbankeren slipper å møte årgangseneren
V65 Bergen: Vi jakter ny suksess i Bergen
Spillsenteret: Vi har vurdert torsdagens viktigste kamper
Oddssingel playoff: Notodden må vinne på hjemmebane
Oddssingel Get-ligaen: Narvik er ingen bløff
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Leirvåg med topptips i V75-spillet på Bjerke 20. november!
Kurt Leirvåg serverte meget solide V75-tips på Bjerke onsdag, og det ble en solid opptur for hele tolv av våre andelslag på Eksperten. Nettavisens bong på Kr.960 satt som spikret og betalte tilbake knallfine Kr.11 599,-. Kurt Leirvåg er altså på HUGGET, og lørdag er det nettopp han som serverer deg V75-tipsene på Leangen. OBS! Husk at det er GULLJACKPOT I V75-SPILLET PÅ LØRDAG!

En innholdsrik torsdag venter, og her er det litt av hvert å glede seg til. Moroa er som vanlig i gang kl.12.20, og da skal det naturligvis dreie seg om en V4-lunsj fra Sverige. Gävle står for løpene torsdag. Deretter skal vi til Momarken hvor V5-lunsjen begynner kl.13.40. Bergen er først ut om kvelden, og V65-omgangen mellom de syv fjell starter kl.18.55. Høydepunktet denne torsdagen skjer på Åby hvor det er JACKPOT I V64-SPILLET. Her er det over 1,1 millioner ekstra i sekserpotten, og løpene begynner kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Åby står for kveldens STORE HØYDEPUNKT, og det er altså JACKPOT i V64-spillet med over 1,1 millioner ekstra i sekserpotten. Etter å ha vært i tenkeboksen en stund så landet vi på 6 Easy Winner (V64-3) som dagens beste banker. Dukker opp i et svært billig løp, og sjansene for at den får bløffe dette unna fra tet skal være store. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 1 Tropicana ÅS – Har funnet formen nå, og den er spillbar i innledningsløpet. Vant veldig enkelt etter å ha kjørt seg til tet sist, og gikk altså en 12-tid. Har vunnet over mellomdistanse tidligere, og den kan vinne fra både tet/samt rygg leder. Blir kjørt offensivt med igjen, og bare vinner innledningsløpet? Vi er faktisk veldig inne på akkurat det…

V64-2 : 12 Zinzan Cash – Er nok den beste hesten i feltet, og blir det bare litt tempo her så skal den ikke bli enkel å stå i mot. Det ble feil for den sist, mens den ikke var på topp nest sist. Tredje sist spurtet den sterkt etter hinder, og da viste klokken 12,5 s 800m. Er sterk, den går til mål, og mot en ganske overkommelig gjeng er den klart spillbar. Slår til som en godbit?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-3 : 6 Easy Winner – Har et svært billig løp foran seg, og dette er vår beste banker i omgangen. Var hakk i hel på betydelig tøffere motstand i Norge etter pause sist, og husk også på at den vant et forsøk til Norsk Travkriterium fjerde sist. Var nybehandlet før løpet sist, og burde derfor være ytterligere forbedret til kveldens løp. Er veldig kjapp i vei, og fra tet så skal dette løpet være over. ALL IN!

V64-4 : 9 Jackson Avery – Er en BRENNGOD 4-åring som gjør en spennende start etter pause. Vi tviler på om Erlend Rennesvik hadde dradd denne til Sverige uten ambisjoner, og det kan være snakk om en sikker vinner etter oppholdet. Her vil det gå veldig unna, og det er mulig man må gå ned mot 12,0 for å vinne dette løpet. Den farten trenger fakta ikke favoritten å ha etter oppholdet, og det er hovedgrunnen til at vi ikke banker. Er dog en motivert favoritt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-5 : 7 Rafale D’Inverne – Ble sittende bom fast som fulltanket bak 4 Princess W. sist, og den så veldig bra ut for dagen. Minuset er at den har vært litt småsyk etter det løpet, men neppe noe alvorlig. Christoffer Eriksson opp er spennende, og dette skal passes i kveld. 9 Appaloosa – Imponerte VELDIG på en krevende bane sist, og den leverte nok et av karrierens beste løp. Er med garanti på foto i et løp som dette om den leverer som sist, og skal med på alt.

V64-6 : 1 Fighting Gehör – Ser ut til å bli USPILT i finalen, og når vi la ut tipset hadde den 1,4% av innsatsene på seg. Det man skal være klar over er at den har kommet til mål med krefter igjen to ganger på rappen, og formen virker å være strålende. Her tror vi bestemt at det blir rygg leder på 5 Harbour Eightysix, og da får den fort dette sydd opp. Med litt tempo blir den spennende via siste indre, og vi roper et stort varsko!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag