*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Stor V64-jackpot med over 900 000 ekstra i sekserpotten

LunsjtravBjerke20092016. Jefferson Dotcom og kusk Tom Erik Solberg vant 5.løp.

Jefferson Dotcom og kusk Tom Erik Solberg. Mandag kjører Carl Johan Jepson. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Knallspennende V64-jackpotomgang! Bankeren blir ingen favoritt? Helfrekke sjokkobjekter som du vil elske infoen på! Saftig V64-suksess i vente?

18.11.19 19:34

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Drammen: Montespesialisten innfrir i Drammen
V4 Eskilstuna:
Hete objekter til lunsj
Spillsenteret
: Vi har vurdert mandagens viktigste kamper
Oddsdobbel mandag: Malta vil gjøre det vanskelig for Norge
Oddssingel EM-kvalik
: Sverige byr opp til fest i Stockholm
Oddssingel EM-kvalik: Danmark har svært gode minner fra Dublin

Lerum med SOLIDE tips i Bergen 14. november! Tok du rygg?
Undertegnede serverte igjen meget bra tips i Bergen, og det ble en herlig opptur i V65 og V5-spillet. V65-bongen på Kr.1 800 og V5-bongen på Kr.1 050 suste altså inn, og her kunne man totalt hente ut flotte Kr.10 663 om man hadde tatt rygg. Nøkkelen for denne oppturen het Lukas (5,7%), og den var i A-gruppen hos oss. Følgende info ble gitt på godbiten:

V65-5 : For de som leter på dypet, ja, de skal se litt opp for 6 Lukas. Har fått tre løp i kroppen etter pause, og var ikke tom i mål etter sene luker sist. Har egentlig fin grunnkapasitet, og skulle favoritten være noe under pari så er fakta ikke Lukas helt ueffen.

Lerum med ny sjokkvinner - var du med på V4-festen 5. november?
Det ble ikke helt enkelt i V4-spillet på Jägersro denne kvelden, men undertegnedes store bong på Kr.1 176 satt som den skulle, og her kunne man hentet ut Kr.8 221 om man hadde tatt rygg. Arwen T. Dream (5-valg / odds 14,92) skrellet i innledningsløpet, men oss lurte dem ikke, og solid info ble gitt på skrellen!

Lerum med supertips på Momarken 3. november - Kr.216 ble til Kr.6 443!
ALT SATT I V5-SPILLET på Momarken denne søndagen, og lukene ble tømt. Expresso Doc (23,4%) innfridde som dagens beste banker, og svært solid info ble gitt. Den MINSTE bongen til Kr.216 satt som spikret, og betalte ut knallfine Kr.6 443,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


En SÆRDELES spennende uke venter, og det store høydepunktet denne uken skjer på Leangen lørdag. Her er det GULLJACKPOT I V75-SPILLET, og det betyr altså DOBBEL SJUERPOTT med ca fire millioner ekstra. Kurt Leirvåg kommer tilbake med sine tips til favorittbanen fredag ettermiddag.

Her skal det dreie seg om V64 på Färjestad, og det er altså JACKPOT med over 900 000 ekstra i sekserpotten. Omgangen ser rett og slett knallspennende ut på forhånd, og vi spiller frekt i jakten på de helt store pengene. Dagens beste banker har vi spart til finalen, og der må vi bare prøve oss med 6 Jefferson Dotcom. Spinner til tet, og siden er løpet over? VI TROR DET! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 7 Hobby De L’iton – I innledningsløpet blir 4 Rocky Tilly HARDT betrodd, men den har neppe noen fordel av distansen, og vi spekulerer. En hest som har fordel av distansen, er vår ide. Den var klart bra i tøffe omgivelser sist, mens den var klink overlegen i et billig løp nest sist. Virker å være veldig på riktig vei i ny regi, og den duger svært godt i grunnlaget. Distansen er altså et STORT PLUSS, og her må man være på vakt. SPILLES!

V64-2 : 4 Ekebys Ia – Småskummelt løp hvor det muligens kan skrelle til. Vår ide blir nok ikke veldig mye spilt, men dette er en av formbombene i feltet, og en hest som fortjener en seier. Spurtet sterkt via drøye spor mot oppløpet sist, og den fikk et pluss i kanten av oss. Her skremmer ikke motstanden, sporet passer perfekt, og med bare litt flyt på veien kan seieren komme. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-3 : 7 Dansken – Leverte et helt spinnvilt løp etter pause sist, og dette er feltes beste hest. Falt riktignok sammen tilslutt sist, men opphentingen, ja, den var av det svette slaget. Taper trolig ikke dette løpet om den bare henger sammen hele veien. Motivert favoritt som også vi tror mye på. Leter man litt på dypet så kan 10 Digital Ocean være spennende. Kom ut etter et lengre avbrekk sist, og ble sittende bom fast med mye krefter igjen. Har OK grunnkapasitet, den er trolig ytterligere forbedret, og MÅ med om Dansken garderes.

V64-4 : 9 Vikens Brummer – Vi plukker med oss seks hester på den store bongen, og lanserer altså Vikens Brummer som en herlig frekkis. Var bra i nederlaget mot Surf’n Turf sist, og den utvikler seg veldig fint. Her skremmer ikke motstanden, og kusken duger godt i omgivelser som dette. OBS! For de som virkelig vil lete etter et mulig supersjokk, ja, de skal plukke med 13 Cadillac Dimanche. Dette er ingen dum traver, og den er dessuten betydelig bedre enn raden. Den avsluttet meget bra tredje sist, og det gjorde den også nest sist, men ble da grovt hindret. Hindret ble den også sist, og igjen var det krefter på tanken. Kusken i mot, men hesten har form til å skrelle.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-5 : 10 A Taste Of Honey – Gikk sterkt i kulissene etter galopp sist, og var positiv etter pause. Galoppen kom i en trang situasjon på siste bortre. Står dønn riktig inne i løpet i kveld, er trolig ytterligere forbedret med en blåser i kroppen, og den burde dukke opp helt der fremme med litt flyt på veien. Sporet taklet den utrolig fint sist, og det byr normalt ikke på problemer. Skreller? 1 Infinite Knight – Er litt pågang, og ble sittende bom fast sist. Fra eventuelt tet/rygg leder gjør den seg ikke bort.

V64-6 : 6 Jefferson Dotcom – Suser til tet og siden er dette løpet over? Vi er fakta veldig inne på akkurat det, og anbefaler et frekt bankerspill. Den møtte betydelig tøffere motstand etter pause nest sist, og fikk da maks på SOLIDE 14,4/2609ma. Nå sist ble den ikke laddet med, og ble bakket «sjakk». Spurtet solid nedover oppløpet, og var ikke helt bunnskrapt over mål. Nå støter den på et riktig selskap, spor seks på en bane som Färjestad er helt perfekt, og vi tror MYE på tet. Da tror vi ikke den taper om den leverer som på slutten, og her må vi bare gå til. ALL IN!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.