Gå til sidens hovedinnhold

Stor V64-jackpot med over 900 000 ekstra i sekserpotten

Bankeren er satt opp for oppgaven! Toppobjekter som den store sal "sover" på! En ordentlig superomgang venter fra Sverige! Du blir vel med på moroa?

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Jarlsberg lørdag:
V75-fest med Brækken
V65 Biri: Herlig V65-omgang med Dalen i hovedrollen
V65 Romme:
Talentfull banker i spennende V65-omgang
Oddssingel Eliteserien:
Krise for Nilsen og Brann
Oddssingel Premier League: Watford tar sesongens første seier
Eurojackpot: Får vi en norsk vinner fredag sprenges alle rekorder
Håndball-VM kvinner:
Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Lerum med ny sjokkvinner - var du med på V4-festen 5. november?
Det ble ikke helt enkelt i V4-spillet på Jägersro denne kvelden, men undertegnedes store bong på Kr.1 176 satt som den skulle, og her kunne man hentet ut Kr.8 221 om man hadde tatt rygg. Arwen T. Dream (5-valg / odds 14,92) skrellet i innledningsløpet, men oss lurte dem ikke. Du gikk vel ikke glipp av følgende info på denne godbiten?

7 Arwen T. Dream (V4-1) –
Er en annen som neppe blir mye spilt, men som er spennende. Den spurtet strålende etter sene luker nest sist, mens den ble sittende bom fast som fulltanket sist. Var da med på en ganske tøff åpning. Kan sitte der med litt bedre flyt nå.

Lerum med supertips på Momarken 3. november - Kr.216 ble til Kr.6 443!
ALT SATT I V5-SPILLET på Momarken denne søndagen, og lukene ble tømt. Expresso Doc (23,4%) innfridde som dagens beste banker, og svært solid info ble gitt. Den MINSTE bongen til Kr.216 satt som spikret, og betalte ut knallfine Kr.6 443,-. Du fikk vel med deg infoen på dagens beste banker? Sjekk ut følgende:

7 Expresso Doc (V5-1) – Har egentlig et gaveløp foran seg i kveld, og dette bør egentlig dreie seg om helt grønne lykter. Satt fast med alt igjen tredje sist, før den feilet seg bort nest sist. Nå sist ble den passivt kjørt, og kom til mål med draskylappene oppe. Er egentlig en BRA hest i grunnlaget dette, og vi blir overrasket om noen tør å svare denne fra start. Sitter trolig tidlig i tet, og siden skal dette være over. DETTE ER DAGENS BESTE BANKER!

Lerum med 66-oddser på Solvalla 29. oktober - Kr.180 ble til Kr.7 520!
Undertegnede gjorde rent bord på Solvalla denne kvelden, og i V64-spillet var tipsene SVÆRT STERKE! På den minste bongen til Kr.180 (betalte ut Kr.7 520) innfridde bankerne Zenit Brick og Gargamel Sisu. Stjernesmellen Princess Kei'em (66,43 i odds/1,3%) slo til som en SJOKKERENDE GODBIT, og følgende info ble gitt:

12 Princess Kei’em (V64-2) – Kan være noe for de som leter på dypet. Fullførte klart bra sist, mens den kom solid tilbake etter galopp nest sist. Har fått tre løp i kroppen etter pause, den utvikler seg fint, og gjør seg ikke bort med litt flyt på veien.

Lerums minste V5-BONG på Kr.168 betalte ut Kr.12 322 i Harstad 26. oktober!
Det ble servert helt fantastiske tips i V5-spillet til Harstad lørdagskveld, og ALT av bonger satt i V5-spillet! Den MINSTE bongen til kun Kr.168 betalte ut STORFINE Kr.12 322,-. Stjernesmellen Camillo (4,3%) var med på kun to hester på den lille bongen, og følgende info ble gitt:

5 Camilio (V65-5) – Er egentlig god nok i massevis, og hadde vært HET med form. Nå er formen usikker, og den er derfor kun en liten gardering.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Umåker serverer dagens STORE HØYDEPUNKT, og det er altså JACKPOT i kveldens V64-omgang. Over 900 000 ligger ekstra i sekserpotten, og de skal vi kjempe om. Det vrimler med spillbare objekter, og vi håper på HØY VERDI før den siste avdelingen. Der skal vi nemlig banke favoritten, 3 Global Wannabe, som vi tror leder rundt om...

Ta rygg på følgende:

V64-1 : 1 Mycrazydream – Har en SVÆRT passende oppgave foran seg i kveld, og den kan fort få dette litt sydd opp. Feilet som fulltanket i kulissene mot oppløpet sist, og formen er bedre enn raden. Er alltid skummel når den får smyge med, og det får den i kveld. Overrasker med luker? SKAL MED PÅ ALT!

V64-2 : 3 Järvsö Tord – Er en 3-åring som burde hatt et noe høyere grunnlag, og vi tror den vil ta store steg til neste år. Er ikke mye dårligere enn de beste i årgangen, og skulle Persson greie å trykke seg tidlig til tet her, ja, da skal de andre få kjørt seg. Må bare spilles med nydelige betingelser!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-3 : 9 Narold Vox – Har fått tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og noe spesielt finere enn sist har vi ikke sette denne på svært lenge. Ble altså sittende bom fast som fulltanket i et løp som Zenit Brick vant foran Mr Golden Quick, og vi gav den to solide pluss i kanten. Distansen i kveld er kun et stort pluss, og dette er en «KRIGER» som har vært matchet mot tøffere hester enn dette i sin karriere. SKAL MED PÅ ALT!

V64-4 : 5 Nygårds Hillevi – Småskummelt hoppeløp, og her kan det være smart å plukke med seg en del hester. Vår ide rader opp med bra prestasjoner, og man har truffet bra på formen inn mot denne oppgaven. Går nok langt ned på 26-tallet om nødvendig, og trenger ikke å bli veldig enkel å fange. Plasseres knepent foran 10 Forspärla som i kveld er 20m billigere ute kontra 13 Minelli.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-5 : 9 Pave Faks – Er BETYDELIG bedre enn raden, og den må tas på alvor i kveld. Får nemlig opp en kusk som pleier å gjøre det godt med denne, og når den også er 20m billigere ute enn hva den pleier å være, ja, da er i hvertfall vi på vakt. Har altså stått likt med 13 Tangen Haap som den nå står 20m foran… Slår til som en godbit om den bare skikker seg?

V64-6 : 3 Global Wannabe – Blir vårt halmstrå i fredagens V64-omgang. Dette er en hest som Daniel Wäjersten tror en hel del på, og den har et altfor lavt grunnlag på konto. Er satt opp for oppgaven i kveld, og vår feeling er tidlig tet og slutt. Begynner man først å gardere finalen så er den VIDÅPEN bak vår banker. En eller mange, og vi landet altså på EN!


Kommentarer til denne saken