*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Stor V64-jackpot med over en million ekstra

Jeppe Juel og Triton Neergaard. Tirsdag kommer de ut på Jägersro. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Jägersro byr på en spennende JACKPOTOMGANG tirsdag, og vi jakter den ekstra deigen med en banker det strålte av sist...

12.02.19 19:18

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Gävle: Vi jakter ny V4-opptur til lunsj
V65 Momarken: Internasjonal V65-omgang med to solide bankere
Oddstips 1: Glem Paris, vi tror på United!
Oddstips 2:
Porto gir Roma kamp
Oddstips 3: Brictol City har fått opp dampen
Vikinglotto onsdag: Hele 136 mill kr i førstepremiepotten
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Undertegnede serverte SOLIDE V64-vurderinger sist tirsdag, og bongen på Kr.480 satt som spikret. Her kunne man hentet ut Kr.2 364 om man hadde tatt rygg. I kveldens V64-omgang på Jägersro er det JACKPOT med over en million ekstra i sekserpotten. Vi går HARDT ut i det som er en meget spennende omgang, og på våre bonger står 2 Triton Neergård alene. Har rett og slett vært smellbra på slutten, og mot en formløs gjeng er sjansene store. ALL IN! Ta rygg på følgende:

V64-1 : 2 Triton Neergård – Er i en helt strålende form, og i Danmark sist vant den enkelt på 12,8 etter å ha fått press på seg det meste av veien. Kommer nå ut mot en formløs gjeng, den sitter normalt tidlig i tet, og siden skal dette løpet være over om den er som på slutten. I en ellers krevende V64-omgang er dette vår beste banker, og den står alene på alt!

V64-2 : 12 Bonnies Celebrity – Har ikke gjort mye feil under sal, og den er rett og slett knallgod i monte. Var strålende opplagt sist, og vant da enkelt via 15 s 800m. Har naturligvis en solid sjanse igjen om den leverer på sitt beste. 11 Kung Edward – Blir det STORE skriket. Debuterer i monte, men den har trent ypperlig i denne stilarten, og man har store forhåpninger til den direkte. SKAL PASSES!

V64-3 : 3 Velegance – Helskummelt løp for lærlingene, og her kan det være smart å bruke en god del hester. Vår ide debuterer for Peter Untersteiner, den er ikke så verst på kapasitet, og den er dessuten kjapp i vei. Har en nydelig oppgave foran seg her, og den er litt spennende direkte. SPILLES! 7 Cinnamon Spitfire – Følger bilen fra start, og den blir nok laddet med selv fra et dårlig spor. Var fullt godkjent i V75’en sist, og den er noe billigere ute nå. Kan overraske om det klaffer på startsiden.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 5 Tax Shelter – Har fått fire løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den ligger veldig i skorpen. Gikk fullt godkjent i kulissene på en elendig bane sist, mens den kom til mål med krefter igjen nest sist. Her er det med få unntak overkommelig i mot, den har blitt strøket inn et spor, og den gjør seg ikke bort med flyt. OBS! 3 Enjoy Ginco – Er det fin grunnkapasitet i, og den burde duge godt direkte etter pause. Tas med på alt av bonger fra et perfekt spor.

V64-5 : 2 Fashion Fine Wine – Steger tidlig til tet her, og siden skal storfavoritten få kjørt seg? Jogget 16,0/2640ma med masse krefter igjen tredje sist, og vi er inne på at den kan gå en 15-tid fra tet selv om distansen er 500m lengre. Peter Untersteiner opp er interessant, og dette er i det hele tatt en riktig oppgave for vår tipsener. MÅ MED PÅ ALT! 3 Valentin – Greide ikke å fullføre helt sist, men gjorde uansett et OK løp. Har nå fått fire løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den blir normalt bare bedre og bedre fremover. KAN SKRELLE!

V64-6 : 9 Capture – Var under pari etter en liten pause sist, og den kan ikke få godkjent for innsatsen der. Var enorm i nederlaget nest sist, mens den feilet som skummel tredje sist. Er en skikkelig bra hest i grunnlaget, og leverer den som den skal, ja, da duger den normalt godt i omgivelser som dette. Nå kommer det endelig en etterlengtet seier?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag