*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Stor V64-jackpot på Romme med 1.239.484 ekstra

Erik Adielsson kjører en av våre to bankere på fredag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Frekk banker fra Norge! Solid banker fra Sverige! Stjernesmell som klokken løp løpsk på sist! Vi er ordentlig på hugget før kveldens jackpotomgang!

06.11.15 19:26

Sportspills meny fredag/lørdag:
V65 Boden:
Ekstremt utfordrende
Øvrevoll V5/V4: Dickie sørger for ny galoppfest?
V65 Biri:
Kolle i strålende form
V75 Jarlsberg:
En vidunderlig omgang venter
Oddstips 1: Moyes lever farlig
Oddstips 2:
Aalborg har fått opp farten
Oddslangskudd:
Nykommeren blir ikke tatt på alvor

TV-kampene: Slik ser du ukens kamper på din televisjon
Fantasy: Spennende nyhet - få verdens beste spillere i din tropp!

Nye supertips ble servert på galoppen 4. november!
Både 2. valget 2 Sameek og fjerdevalget 6 Concorda var ranket først i sine løp i hhv V4-3 og V4-4, og således var tre av de fire vinnere førsterangert (også favoritten 9 Mors i V4-1).

I tillegg lanserte våre galoppeksperter såkalt dobbeltbanker i V4-2, der 10 Addictive Star var storfavoritt. Vant løpet gjorde 11 Caravalle som var rangert som andrevalg. Dermed ble det storfine Kr.3 097 tilbake for de som valgte å levere det aller minste V4-forslaget fra Nettavisen på Täby onsdag. Det forslaget kostet ikke mer enn Kr.160.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En strålende V75-weekend venter. Sjekk ut følgende:
7. november :
Jarlsberg med V75, og 13-millioner i potten!
8. november :
Eskilstuna med ekstra V75, og 18-millioner i potten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Romme klasker til med en helt herlig jackpotomgang denne fredagen, og det ligger altså hele 1,2 millioner ekstra i potten! Vi klemmer til med to bankere i jakten på jackpotkronene, og både 1 Tjøtta Mari (V64-4) samt 1 Scellino Luis (V64-5) står alene på våre bonger!

Sjekk ut følgende:

V64-1 : 8 Remains (2,1%) – Interessant innledning på dagens jackpotomgang, og her finnes det flere objekter som er bedre enn raden. Vi prøver oss med en mulig bombe som er bedre enn raden, og Remains skal ikke undervurderes her. Feilet i en noe trang situasjon sist, og den gikk glipp av en plass der foran. Hadde gått på 14-tallet/2140m da. Gangen før der igjen feiler den med krefter igjen i den siste svingen. Har hatt MYE motflyt i år, men skulle den bare få litt flyt på fredag, ja, da er den god nok til å skrelle! OBS!

V64-2 : 11 Leonas Santo (17,8%) – Småskummelt løp hvor det fort kan smelle. Ideen vår har en relativt trist rad, men dette er en hest som er klart bedre enn hva du kan lese ut fra raden, og den skal passes mot denne ikke så altfor tøffe gjengen. Ulf Ohlsson er dessuten tilbake i vognen, og han har et godt tak på denne 4-åringen. Prøves som en frekkis i et løp som ikke er helt lettløst!

V64-3 : 13 Panic Button (15,8%) – Jevnt monteløp hvor seks til syv hester kan vinne. Favoritten i løpet er bra, men den blir uansett for hardt betrodd her. Ideen vår liker vi i monte, og den rader opp med fine prestasjoner. Fullførte klart bra sist, og da var den hakk i hel på Mon Cheri Broline. Med flyt så MÅ Panic Button være interessant, og den tas med på alt!

V64-4 : 1 Tjøtta Mari (19,4%) – Feelingen er at denne tauer dette rundt om, og det kan være en banker for dem frekke! Feilet seg riktignok vekk sist, men nest sist sitter den bom fast med vinnerkrefter, og den så veldig fin ut for dagen. Er kjapp i vei, og her burde det bli tet. Ove A Lindqvist opp er et pluss, og skikker den seg bare på fredag, ja, da tror vi at ingen henter den igjen. Må bare prøves fra drømmebetingelser, og vi banker frekt!

V64-5 : 1 Scellino Luis (86,1%) – Var ikke på topp sist, og den burde holdt bedre da. Gikk 11,2 s 700m, men den ble altså ordentlig stum i steget. Den innsatsen rekker uansett langt i omgivelsene på fredag, for dette er nemlig et MEGET BILLIG løp for vår banker. Her er det omtrent «jaktmotstand», og det er ned flere klasser i forhold til hva den er vant med. Et lite felt gjør ikke noe, og det vil overraske oss mye om dette ikke dreier seg om tidlig tet og slutt. ALL IN I DAGENS JACKPOTOMGANG!

V64-6 : 8 Sundbo Tibast (3,1%) – Burde bli et av dagens skrik, visst ikke, ja, da har ikke spillerne gjort hjemmeleksen sin! Dette er nemlig en kapabel hest som endelig er på vei mot storformen igjen. Ble for pigg bak bilen nå sist, og den reiste i galopp. Taper mye, men gjør en kruttsterk opphenting i kulissene. På vår klokke stod det 12,2 s 1900m, og den kom rett og slett mektig bra tilbake! Her er det med få unntak billig imot, og vi blir skuffet om ikke Sundbo Tibast dukker opp på foto. STOR OBS, og jackpotomgangens beste skrellbud!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.