Stor V64-jackpot på Solvalla

Jorma Kontio kjører dagens banker på Solvalla. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Jorma Kontio kjører dagens banker på Solvalla. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Stor V64-jackpot med 1,2 millioner ekstra! Bankeren er et talent litt utenom det vanlige! Flere undervurderte godbiter! Vi jakter en ny opptur på Solvalla!

Sportspills meny mandag:
Oddstips 1: Hammarby i trøbbel
Oddstips Wimbledon: Gasquet leverer varene igjen
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

En ny innholdsrik uke er i vente, og denne uken rettes blikket mot Harstad! Her skal det nemlig kjøres V75 for første gang, og ekstra spennende blir det når det også er DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet! Vi i Nettavisen har satset tungt mot Harstad, og vi gleder oss stort til løpene på lørdag. Vi kommer selvfølgelig med FYLDIGE tips til banen i Nord, og de vil bli lagt ut i løpet av fredag. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder dagen i dag så er den også meget spennende. Vi har nemlig en deilig JACKPOTKVELD i vente med jackpot i både V65 + V64-spillet. Klosterskogen kjører den norske V65-omgangen, mens det er Solvalla som står for den svenske V64-omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Solvalla knaller til med JACKPOT i V64-spillet, og det ligger altså hele 1.255.713 ekstra i sekserpotten. Menyen som er i vente er spekket med flotte løp, og her er vi sikret god sport! Bankeren som vi går for er et talent langt utenom det vanlige, og vi blir overrasket om ikke 6 Backorder (V64-1) fortsetter å rade opp.

Her er dagens objekter til jackpotomgangen:

V64-1 : 6 Backorder – Er en KANON, og her skal det være mye å hente i tiden fremover. Nå sist jogget den en 11-tid med krefter igjen… Her vil den normalt sett sitte tidlig i tet, og da er selvfølgelig dette kjørt. Dette er en hest for de litt større løpene, og vi kan ikke spekulere når den møter en såpass overkommelig gjeng som dette. DAGENS BESTE BANKER!

V64-2 : 8 Gigant Proud – Småskummelt løp hvor vi byr på et par luringer. Draget kommer ut etter et lengre avbrekk, og den skal bli utrolig spennende å følge i comebacket i hendene på Jorma Kontio. I fjor så jogget denne 12,9/2140ma som en overlegen vinner, og den har kapasitet litt utover det grunnlaget som den har på konto. Spilles på mistanke da Nurmos neppe ville ha tatt den ut her om den ikke hadde trent bra. OBS! 6 Jagent – Ble nok felt av en upassende bane nå sist. Gangen før så gjør den et toppløp, og dette er en traver som er klart bedre enn raden. Distansen skal bare være et pluss, og den er opplagt verdt litt oppmerksomhet nå. Viser den i nærheten av det den viste nest sist, ja, da dukker den opp på foto her. OBS!

V64-3 : 3 Vision Fromentro – Dundret unna i tet sist, og den fikk det da den siste biten. Var da ute i veldig tøffe omgivelser, og med tanke på at den var litt småsyk etter løpet så er det fakta ikke helt sikkert at han var frisk i selve løpet. Gangen før så avslutter den strålende, og den så da meget fin ut. Her står den ypperlig til, og den skal passes! 8 Harvey Tornado – Kom ut etter et lengre avbrekk nå sist, og den var ikke helt uventet tung i kroppen sin. Viser uansett 10,2 s 800m i kulissene, og det må være klart godkjent. Trenger nok et løp til i kroppen før toppformen er der, men den skal uansett passes med flyt nå.

V64-4 : 3 Gentle Avenue – Er MYE bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og den har en bra sjanse her selv om den nå møter på en tøffere motstand. Jogget en lav 16-tid sist med en sisterunde i 14-fart, og den kom til mål som ubrukt da. Kan i hvertfall 15,0 på distansen, kanskje litt under, og da sier det seg selv at den ikke blir lett å ha med å gjøre. Bra sjanse, og vår ide.

V64-5 : 5 Cash Gamble – Er derbyhåpet til Per Lennartsson, og den har imponert veldig på slutten. Nå sist går den altså 11,8/2140m etter å ha gjort all jobben selv, og den innsatsen var helt ekstremt bra. Risikerer et tøft opplegg påny, men denne er uansett så bra at den føles motivert. 11 Gross Weight – Er ikke stabil, men på kapasitet duger den. Feilet sist, mens den var strålende i nederlaget både nest + tredje sist. Med tempo, og de riktige ryggene på veien, ja, da kan den overraske. At Stefan Melander kjører er intet minus da denne hesten har gått enormt bra for nettopp han. PASSES!

V64-6 : 10 Mellby Demon – Er en ordentlig bra hest, og med tempo på forestillingen mandag så kommer den til å gå en meget bra tid. Nå sist så viser den 11,9/1900m etter galopp, og den ble kun kjørt passivt etter galoppen. Kan nok 11,0 over distansen, og den skal ikke bli lett å ha med å gjøre. Prøves som en frekkis i en flott finale med mye gode 3-åringer på farten.