Stor V64-jackpotomgang med over en million ekstra


Stefan Söderqvist er meget aktuell i dagens jackpotomgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Stefan Söderqvist er meget aktuell i dagens jackpotomgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankeren blir bare bedre og bedre! Få også med deg storskrellen som fakta røpet meget fin form sist! Du tar vel rygg mot jackpotcashen?

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Jarlsberg:
Gnistrende V75-millionomgang på Jarlsberg
V65 Romme: Norgeskjenning kan storskrelle i lunsjen
V65 Biri: Dobbel V65-jackpot på Biri
Oddsdobbel 1: Norge er ikke sjanseløse mot Frankrike
Oddstips Bundesliga: Bayern München er ikke uslåelige
Fotball: Overgangsvinduet januar 2018
Premier League: Alle overgangene i januar
Eliteserien: Sjekk vinterens overganger i Eliteserien
Håndball-EM 2018: Her er kampoppsettet

Vi har en meget spennende fredag foran oss, og moroa starter på Romme kl.12.45. Her blir det V65-lunsj. Biri byr på dagens høydepunkt, og det er altså DOBBEL V65-JACKPOT på banen ved Mjøsas bredd. Hele 1,1 millioner ligger ekstra i dagens sekserpott, og løpene starter kl.18.55. Kalmar er sist ut denne fredagen, og her er det også JACKPOT. Litt over en million finnes ekstra i dagens sekserpott, og løpene starter som vanlig kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen under

Det er JACKPOT fra Kalmar denne fredagen, og det ligger altså vel en million ekstra i sekserpotten. Vi liker fredagens omgang, og her skal vi blant annet prøve å felle en av dagens tyngste favoritter. Dagens beste banker kommer ut i V64-5, og her går vi ALL IN på 5 Tapiro Jet. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 1 Elliot Coger – Er en hest som «ALLTID» er på foto når den er i orden, og det regner vi med at den er nå. Fikk en pause etter det siste løpet, og den er nok nybehandlet før denne oppgaven. Har vunnet 14 av 29 løp på denne banen, og den elsker Kalmar. Kommer til sin rett i så små felter som dette, for her blir den ikke fast. Skulle gjerne hatt en litt lengre distanse, men den har ikke noe problem med en «sprint» over 2140mv. Settes knepent først i et løp hvor det er jevnt mellom de beste.

V64-2 : 12 Crispi’s Memory – Her er det ELENDIG klasse på de fleste hestene, og dette løpet er alt annet enn enkelt å regne på. Hesten vi prøver oss med har stortsett blitt kjørt av Lars-Göran Johansson, og de løpene som han har kjørt vil vi ikke vektlegge for hardt. Når Söderqvist fikk teste den nest sist var den som en helt ny hest, og den leverte en strålende sisterunde via 13,5 s 800m. Hentet for eksempel mange lengder på en såpass god hest som Virtual Leg… Står i et bra spor nå, motstanden er særdeles billig, og den burde dukke opp helt der fremme. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen under

V64-3 : 10 Stepping Love – Nytt dårlig løp, og et nytt løp som ikke trenger å være helt lettløst. Vår ide har levert jevne/fine løp, og nå sist spurtet den klart positivt. Kom til mål med litt krefter igjen, og på klokken stod det 14,5 s 800m. Kan nok 15,0-15,5 med auto, og med en slik tid er den med helt der foran. PASSES!

V64-4 : 2 Earthquake Neo – Megafavoritten, 5 Cash Valley, matches mot V75 i slutten av mnd, og slike hester kan ikke vi banke. Kusken varsler dessuten at han skal kjøre et løp i køen, og den skal ikke laddes med… Vi spekulerer, og vi gjør det med en hest som hadde usle 1,9% av innsatsene på seg når dette tipset ble lagt ut. Akkurat det mener vi er galskap. Earthquake Neo kommer nemlig til start med flott form, og den leverte en tung sisterunde sist. Gikk da 13,3 s 1000m med krefter igjen. Står i et nydelig spor, den er sikret et bra opplegg, og den kan helt klart skrelle. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen under

V64-5 : 5 Tapiro Jet – Er dagens klart beste banker. Dette er en flyvende italiener som gradvis har blitt bedre i ny regi. Spurtet bra sist, og det er tungt å ikke få vinne når man traver 11,5. Gangen før fikk den maks, men tapte da kun for gode Falk On Hill. Her burde det bli gratis tet for vår banker, motstanden skremmer ikke, og distansen er den riktige. ALL IN!

V64-6 : 1 Lönshults Johannes – Er ingen dum traver, og den har veldig spennende betingelser foran seg nå. Er nemlig lynkjapp i vei, og den kan vinne løpet fra både tet/rygg leder. Nå sist havnet den på vingel fra start, og ble bakket ned sist innvendig. Spurtet storstilet innvendig etter sene luker, og den gikk pigg i mål. Leverte rett og slett et herlig formbeskjed. Som nesten uspilt er vi på vakt, og må bare varsle!