Strålende jackpotkveld med 1.576.732 ekstra


Örjan Kihlström kjører vår banker på fredag.
Örjan Kihlström kjører vår banker på fredag. (Hesteguiden.com)

To brutale sjokk innledningsvis! To lekre bankere! Frekkis som hadde utur sist! Örebro klemmer til med en lekker jackpotomgang!

Sportspills meny fredag:
V75 Forus: Lerum jakter ny V75-fest
V65 Jarlsberg: Høitomt like god i rosa
Oddstips 1:
Brentford slår Austin-løst QPR
Oddstips 2: Atletico har fått opp dampen
Langskudd:
Alexander Meier kan sjokkere Bayern

TV-kampene: Slik er helgens oversikt
Tippemagasinet:
Se en ny episode

Gedigen V75-fest på Sørlandet sist lørdag!
På Nettavisen serverte undertegnede fire V75-forslag til løpene på Sørlandet og det aller største forslaget (inn.pris kr 2 400) satt klokkerent og betalte tilbake drøye 78 000 kroner.

Kleppe Slauren (63,7%) innfridde enkelt som dagens klare banker. Hickohepooh (9,8%) ble det servert lekker info på! Tangen Odin (1,2%) supersjokket, men var med på de større bongene!

På Eksperten ble det fullklaff for totalt elleve andelslag.

Disse var komponert slik:
Tre andelslag i ti andeler a kr 200 - utbetaling kr 77 196 per stk
Ett andelslag i fem andeler a kr 300 - utbetaling kr 76 197
Ett andelslag i fem andeler a kr 400 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i fire andeler a kr 500 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i seks andeler a kr 330 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i fem andeler a kr 777 - utbetaling kr 77 601
Ett andelslag i ti andeler a kr 500 - utbetaling kr 77 970
To systemspill - begge i fem andeler a kr 1000 - utbetaling 77 340 per stk

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Örebro byr på en praktfull jackpotomgang denne kvelden, og det ligger altså hele 1.576.732 ekstra i sekserpotten! For oss er 10 Legoholm Zon (V64-4) dagens beste banker! Få med deg følgende:

V64-1 : 2 Pepe Di Jesolo (4%) – Var latterlig lite spilt når vi la ut tipsene, og denne må vi bare varsle for! På Åby sist så fullførte den bra etter å ha blitt brukt hele veien! Varmet også opp i en pigg stil før løpene. Nest sist så avslutter den helt strålende ute i banen, og vi har faktisk 12,2 s 800m med full spenst i målgangen! Ai, Ai, Ai, hvilket inntrykk det var på den da! Mikael Andersson opp er spennende, og fra tidlig tet på fredag så kan denne umulig bli enkel å fange! MÅ MED PÅ ALT!

V64-2 : 4 Peter’s Lucky Day (6%) – Har en elendig rad, og den kommer ikke til å bli spilt her. Dog likte vi den etter pause sist, og her MÅ man være på vakt. Var da med på relativt tøff kjøring i 300m før Magnus Jakobsson bakket seg ned i tredje innvendig. Ned mot siste sving måtte Jakobsson ta i sin hest da den ble noe hindret. Da rullet den etter hvert over i galopp, og dermed så var den dagen over. Det løpet ble vunnet på 10,5, og uten dette uhellet så hadde Peter’s Lucky Day med garanti gått en veldig lav 11-tid! På fredag er garantert Magnus Jakobsson på tetjakt med sin Peter’s Lucky Day, og i dønn riktige omgivelser så setter i hvertfall vi på varsellampene! SE OPP!

V64-3 : 10 Takeaway (10%) – Har møtt flere bra hester i årgangen, og den er langt mer herdet enn den store favoritten i dette løpet. Nå sist så ble draget vårt sittende bom fast i kulissene, og vi hadde 12,8 s 800m på klokken med krefter igjen. Fungerte ikke optimalt for dagen, og den var nærme galoppen ved noen anledninger. Er fikset på til dette løpet, og skulle ikke A La Partenza bli sluppet veldig billig til tet, ja, da tror vi på en fin sjanse for Takeaway! OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-4 : 10 Legoholm Zon (49%) – Dette er dagens banker. Vi snakker her om en hoppe som har utviklet seg helt strålende, og den rader opp med meget sterke prestasjoner. Nå sist var den urtapper etter et tøft opplegg, og den falt virkelig med flagget til topps! Örjan Kihlström opp, springspor, og overkommelig imot! Da er vel det kanskje ikke så rart at vi går all in!? BANKER!

V64-5 : 1 Bobo (34%) – Er en banker om den ikke blir fast. Sist ble den sittende fast mot noen av de bedre 4-åringene i Sverige, og tiden som den noterte ble knallgod! Har før det gjort fine løp fra iskalde utgangsposisjoner, og den kan ikke få et bedre løp enn dette. Nå møter den nemlig vanlige hester i grunnlaget, og Bobo må ha en topp mulighet. Vant 3 av 3 i fjor, og nå er det vel endelig dags for årets første!?

V64-6 : 5 Monfalcone (21,6%) – Ble det helt feil for sist, men hesten går likevel bra etter hinder. Gangen før så tapte den ikke med så veldig mye for meget gode Antonio AM, og her er altså storformen rett rundt hjørnet. På fredag er Tom Horpestad opp på sin traver, og han vil klinke til direkte. Slår til i helt riktige omgivelser!? SPILLES!

På lørdag er det duket for et nytt herlig V75-spill, og på Eksperten kan du kjøpe bonger fra undertegnede i jakten på millionene! Her finnes det bonger i prisklasser fra Kr.50 helt opp til Kr.2 000,-.