Strålende jackpotomgang med 1.209.876 ekstra


Johan Untersteiner er aktuell i dagens jackpotomgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Johan Untersteiner er aktuell i dagens jackpotomgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Saftig jackpot! Banker som er forbedret søndag! Herlig smellkaramell som bare må prøves nå! Vi er klar for en strålende jackpotomgang på Åby!

Sportspills meny søndag:
V4 Jägersro galopp:
Ny galoppsuksess på Jägersro?
Oddstips 1:
Helland blir cupfinale-helt
Oddstips 2: Det er godt å være norsk i Tyskland
Oddstips 4:
Atalanta er ingen bløff hjemme
Oddslangskudd: West Ham kan gjøre det igjen
Tippetips:
Europa rundt på søndagens tippekupong
Tennis:
Finale til nesten fire i odds
TV-kampene:
Søndagens TV-sendte fotball

Storklaff for tre V75-systemer på Bjerke 21. november!
Under den fantastiske V75-jackpotomgangen på Bjerke hvor det ble omsatt for over 108 millioner så ble det fullklaff for TRE av våre V75-systemer!

Systemene Lerums eksklusive (Fire andeler a 3000) samt Lerum storpottsystemet (Fire andeler a 1250) x 2 satt som de skulle. Lerums eksklusive betalte ut Kr.161 039, mens de to andre betalte ut Kr.151 595,-. Vi gratulerer så mye til dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi har en helt strålende jackpotomgang i vente på Åby denne søndagen, og det ligger altså hele 1.209.876 ekstra i potten! Vår banker kommer ut i V64-4, og her tror vi mye på 2 Ace Alabama. Sjekk ellers ut følgende:

V64-1 : 1 Crazy Foot Mambo (14,8%) – Er bedre enn raden, og den er veldig spennende fra drømmebetingelser. Nå sist gikk den pigg i mål uten å helt få sjansen, og den så ordentlig laddet ut i målgangen. På søndag står den altså YPPERLIG til, den vil få drømmeopplegget, og vi er litt inne på at den feller denne gjengen via siste indre. MÅ BARE SPILLES!

V64-2 : 6 Calypso AM (16,2%) – Besitter en fin kapasitet, og den burde ha en meget bra sjanse i dette billige 3-årsløpet! Nå sist løste den bra ut fra et trangt spor i volten, men så kom galoppen. Gjør et fint løp etterpå, og den avslørte kapasitet. Slo seg på et kne, og det var grunnen til galoppen. På søndag blir det nok på med knebelegg, og da skulle dette ikke være noe problem. Sitter trolig tidlig i tet, og da må dette dreie seg om en TOPP SJANSE! Stallen holder denne hesten svært høyt, og de forventer at den kjemper om seieren. VI TROR HARDT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-3 : 5 Peasgood (2,2%) – Er bedre enn raden, og vi er inne på at den kan sjokke på søndag. Nå sist ble det aldeles feil for den, og det løpet kan man bare se bort ifra. Nest sist feiler den direkte, og den taper en del. Gjør et sterkt løp i kulissene, og vi hadde ca 14 s 2000m på klokken. Skulle bare kusken få flyt på styringen her så gjør den seg ikke bort, og vi roper et varsko for denne storskrellen i dette åpne løpet!

V64-4 : 2 Ace Alabama (67,6%) – Er en tøffing, og den er mer sterk enn speedig. Nå sist etter en liten pause kjører den seg tidlig til tet, og den leder i det lengste. Ble den dagen speedet ned på streken uten at hesten var noe spesielt trøtt. Den så nemlig ikke den som kom ute i banen… Skal ha gått MYE frem med denne blåseren i kroppen, og på søndag tror vi ingen tar seg forbi på oppløpet. Dette er dagens beste jackpotbanker!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 3 Sparkling Kronos (7,4%) – Kommer ut i ny regi søndag (Veijo Heiskanen), og her roper vi et varsko direkte. Vi snakker nemlig om en hest som besitter en veldig bra kapasitet i forhold til det grunnlaget som den har på konto. Skal ikke ha noen problemer å gå 15 på distansen, og da sier det seg selv at den ikke blir enkel å fange. Her har det helt sikkert blitt gjort endringer, og dette er den hesten vi gleder oss mest å følge denne søndagen. Dagens beste skrellobjekt, og vi iler til med et frekt førstevalg!

V64-6 : 9 Little Bo Peet (1,1%) – Småskummel finale, og vi avrunder dagens jackpotomgang med en helt uspilt ide. Når det gjelder Little Bo Peet så føler vi den ligger litt i skorpen, og den avsluttet positivt innvendig sist mot bedre hester enn dette. Nå er den helt riktig ute når det gjelder motstand, den står i et spennende smygspor, og løser det seg tilslutt så er den ikke ueffen. Tas med som et sjokk!