Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Leangen: Seiersmaskinen fortsetter å vinne
V4 Ålborg:
Internasjonal V4-lunsj fra Ålborg
Oddssingel PL: West Ham har kjempetrøbbel mot Liverpool
Oddssingel 2. bundesliga:
Møller Dæhli mot opprykk
Oddsdobbel:
Spansk hjemmedobbel til over fire i odds
Målscorerspill NHL:
Seguin har funnet scoringsformen
Flax
: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Herlig V65-opptur i Danmark 2. februar - Kr.1 980 ble til Kr.22 141,-!
Under JACKPOTOMGANGEN til Skive denne lørdagen traff vår danske ekspert, Carsten Rabjerg, godt på flere av bongene. Nettavisens største V65-bong med en innleveringspris på Kr.1 980 betalte ut knallfine Kr.22 141,-. På Eksperten ble det fullklaff for denne bongen samt to systemer a Kr.4 000 (Kr.1 000 per andel). Disse systemene betalte ut Kr.23 107 hver seg.

Undertegnede traff meget bra dagen før, 1. februar, i V4-spillet til Romme. På Eksperten suste samtlige bonger inn, og bongen til Kr.968 betalte ut Kr.3 586,-. Petter ville ikke være noe dårligere den dagen, og i V5-spillet på Jarlsberg tok han for seg. På Eksperten satt alt av V5-bonger, og bongen til Kr.480 betalte ut KNALLFINE Kr.5 221,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Axevalla innleder V64-uken med en svært spennende V64-omgang. Vi skal prøve å felle flere av favorittene, og vår banker var ingen favoritt når dette tipset ble lagt ut. 9 Simb Triumph (V64-4) har vi likt skarpt, og det virker til å være en traver som kan endel bedre enn det grunnlaget den har på konto. ALL IN! Ta rygg på følgende:

V64-1 : 5 Amphibian Madness – Har vært matchet veldig hardt på slutten, og den er nå billigere ute. Var ordentlig bra i sitt siste løp, og tapte da kun for en formtoppet Andy Pandy One. På klokken stod det 11,0 s 700m. Grunnen til at vi ikke går ALL IN er at dette er en hoppe som ikke rader opp, og på en oppjaget sprint skal det svært lite til for at hester kan være i trøbbel. Motivert, men…

V64-2 : 11 Vikens Gozo – Småskummelt løp hvor vi skal prøve å felle favorittene som burde være sårbare. Vår ide har fått fire løp i kroppen etter et lengre opphold, og den er bedre enn raden. Nå sist ble den hengt opp i sporene, ble så bakket dønn sjakk, men var fakta helt OK i kulissene tilslutt. Vi liker Jepson opp som kusk, og klaffer det bare litt på veien er den god nok til å skrelle. OBS!

V64-3 : 2 Restless – Senket bedre hester enn dette fjerde sist, og den var knallgod til seier da. Var under pari nest sist, og den skiftet trener etter det løpet. Debuterte for Anna Forssell sist, og den gikk et aldeles helsvett løp etter en grov startgalopp. WOW, hvor bra den var. Duger normalt i massevis om den leverer slik i et løp som dette, og den skal passes!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 9 Simb Triumph – Er en hest som Thomas Dalborg snakker varmt om, og det er en hest han har stor tro på utover i 2019. Har sett helt strålende ut i begge seiersløpene i år, og her skal det være MYE å gå på. Har vært noe hissig, og det at den får gå i rygger er nok et stort pluss. Vi føler sterkt for denne mandag, og velger å banke frekt i småbillige omgivelser.

V64-5 : 4 Powerful Teemer – Er MILEVIS bedre enn raden, og en hest som kan være litt spennende om kusken får til styringen. Den ble sittende bom fast tredje sist, mens den feilet i et skummelt angrep nest sist. Det var noe trangt når galoppen kom. Kom bunnsolid tilbake som disket da. Nå sist feiler den et par ganger tidlig, og den taper mye. Kom bunnsolid tilbake, og den varslet igjen storform. Er betydelig bedre enn raden, og den gjør seg ikke bort med flyt på veien. OBS!

V64-6 : 2 Domingo Frei – Har funnet storformen, og den gikk et knallbra løp sist selv om det ikke ble seier da. Kommer nå ut i helt riktige omgivelser, den har fått et perfekt spor bak bilen, og det meste ser veldig bra ut på forhånd. Settes knepent foran 9 Vien Ici.