*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Strålende V64-omgang med jackpot

Mikael J Andersson kjører vår banker på søndag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Jackpot med 1.251.070 ekstra! Steintøff banker! Skrell i kaldblodsløpet som er bedre enn rad! Frekkis kan komme på lette bein nå! Du blir vel med på moroa!?

06.12.15 09:31

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V4/V5 Täby:
Herlig galoppsøndag i vente
Oddstips 1: Klopp har gjort underverker
Oddstips 2:
Sampdoria til sprek odds
Oddstips 3: Ole Einar aldri for gammel
Oddstips 4: Toni må berge Verona
Oddstips 5: Derby har fått opp farten
Tippetips:
FCK og Solbakken kan få luke

TV-kampene/streaming: Her er søndagens oversikt

Søndagens meny består av søndagsgalopp med både V4 og V5 fra Täby, og deretter overtar Färjestad med stor jackpotomgang i V64-spillet. Til kvelden er det duket for internasjonal V65 fra Sørlandets travpark.

Stjernetreff i lunsjen fra Mantorp 30. november!
Nettavisen sitt største V4-forslag i lunsjen denne mandagen, med en innleveringspris på Kr.864, satt som støpt. Utbetalingen ble helt strålende Kr.51 393,-. På Eksperten ble det treff på seks av våre flate bonger med en innleveringspris fra Kr.960 (4x250/5x200) til Kr.1 152 (4x300). Vi gratulerer alle som tok rygg i lunsjen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er jackpot på Färjestad denne søndagen, og det ligger altså hele 1.251.070 ekstra i potten. Flere av løpene er vriene, og det kan fort bli veldig bra kroner for dem som løser denne V64-rebusen. Vi banker 1 El Cantate (V64-5) som ikke blir lett å ha med å gjøre om alt går riktig for seg. Sjekk ut følgende:

V64-1 : 7 Catwalk In – Har vært ute i tøffe omgivelser, og den har radet opp med sterke innsatser. Fullførte klart bra nå sist, og da møtte den bedre hester enn dette. Går ned en klasse, takler fint å gå med sko, og vi føler den er motivert i innledningen. Løpet ellers er svært jevnt.

V64-2 : 7 Vinnmin – Er en ordentlig formbombe, og skulle det klaffe på veien, ja, da har den form nok til å skrelle. Gikk helt strålende etter galopp nest sist, og da ble den dessuten sittende fast med krefter igjen på tanken. Nå sist fullfører den fint, og er treer bak to gode. Har stor fart i kroppen sin, og den er langt ifra ueffen i slike omgivelser. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-3 : 1 Zola Grand Cru – Her er det åpent, og vi går for en ny mulig skrell. Denne hoppen har gradvis blitt bedre, og den avsluttet fint nå sist. Vi hadde 13,9 s 700m på klokken, og den fikk et pluss i kanten av oss. Står her spennende til, og blir den bare ikke fast så burde den dukke opp helt der foran. PASSES!

V64-4 : 4 Stardust Hill – Kommer ut denne søndagen med vinnerform i kroppen, og den er ikke ueffen i slike omgivelser. Nå sist gikk den sterkt etter hinder på veien, og den ble sittende bom fast i mål med krefter igjen. Her blir det nok mer offensive takter, og denne frekkisen er verdt et forsøk. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 1 El Cantante – Er dagens halmstrå på Färjestad, og dette er en banker som vi tror MYE på. Var strålende opplagt etter pause sist, og den kom alene til mål etter en kjapp sisterunde da. Her har den et veldig riktig løp foran seg, det er gode rapporter på den, og dette må dreie seg om en topp mulighet! BANKER!

V64-6 : 10 Ägir Briljant – Avsluttet meget sterkt nest sist, mens den feilet sist. Er bedre enn raden, og skulle det bli tempo på dette løpet så går den alltid tilslutt. Takler de fleste distanser, og sprint er ikke noe problem. Vi håper på fart, for da kan denne frekkisen komme på lette bein. PASSES!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag