Supersøndag på Täby


Bokan (til venstre) vinner Norsk St. Leger på Øvrevoll 23. september sammen med Jan Erik Neuroth.
Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Bokan (til venstre) vinner Norsk St. Leger på Øvrevoll 23. september sammen med Jan Erik Neuroth. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Søndagens V64-omgang på Täby byr på millionjackpot og en rekke norske vinnersjanser i en fantastisk fin omgang.

Sportspills meny søndag:
V4 Hagmyren: Vrien omgang i Hudiksvall
Oddstips 1: Napoli setter skapet på plass
Oddstips 2: Ranheim jakter Tippeligaen
Oddstips 3: Tromsø må gripe sjansen
Tippetips: Rosenborg kan sikre gullet
TV/Streaming: Slik ser du søndagens fotballkamper
Tippemagasinet: Se ny episode

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En herlig søndag står for tur og denne søndagen er det galoppen som har hovedfokus, all den tid det er gedigen storløpsdag på Täby med V64 og V4. Det er samtidig spreke 982.922 SEK ekstra i sekserpotten ettersom det ikke ble utbetaling for fire rette i V64-spillet på Bollnäs fredag. I tillegg til V64-stevnet på Täby, er det V4 fra Hagmyren, det er V5 fra Harstad og til kvelden er det V65 fra Sørlandet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisens galoppeksperter har levert strålende tips de siste ukene, ja egentlig i hele 2015. Spesielt på Øvrevoll har det klaffet bra i det siste.

Lørdag ble klaff for V4-bankeren på Klampenborg 3 Naga Jolokia i V4-1, men superskrellen 8 Smokey Stormi V4-3 ble dessverre ikke fanget på de minste spilleforslagene. Eksperten-andelslagene på fire andeler a kr 500, og systemspillene (som det har klaffet utrolig bra for de siste månedene) på fire andeler a kr 750, fikk fire rette til pene 7 266 kroner i utbetaling.

Onsdag (7. oktober) måtte de også ty til systemspillene (fire andeler a kr 750) for å fange fire rette, men utbetalingen ble uansett meget solide 10 956 kroner.

Søndag 4. oktober ble det også strålende klaff til V4-spillet. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner. Det betød samtidig klaff for hele 11 andelslag på Eksperten. (fire lag med fem andeler a kr 200, to lag med fire andeler a kr 250, ett lag med fem andeler a kr 300, ett lag med fire andeler a kr 500 og tre systemspill med fire andeler a kr 750).

Sist fredag (9. oktober) smalt det igjen, for sikkerhets skyld både i V4-spillet og V5-spillet. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 707 kroner og det største forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 900) satt klokkerent. I V4-spillet ble det enda bedre. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 11 659 kroner. Storoutsideren 10 Clauses Angola (niendevalg i V5-4 og åttendevalg i V4-2) var rangert som fjerdevalg av våre eksperter.

Vurderinger av Birger og Morten:
25 norske hester er starterklært til Täby søndag, og vi tror på fire til seks norske vinnere. I V64-spillet har vi veldig god tro på norsk seier. I St Leger, som er V64-5/DD-1, føler vi oss nokså sikre på at Wido Neuroth trener vinneren. 1 Bokan vant Derby på Jägersro og St Leger på Øvrevoll. Han har vært hakket bedre enn 6 Khyber og skal være favoritt og vi bankerspiller 1 Bokan på V64-forslagene på Nettavisen og i DD-spillet.  Brazil Jack er nok best av de svenske, men skal ikke kunne slå den norske duoen på krevende 2800 meter.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lås i V64-2
I V64-2 tror vi aller mest på Wido Neuroth-trente 6 Appelina. Har gått kraftig frem for hver start, og sist var hun suveren da hun gjestet Täby for første gang. På samme underlag og distanse blåste hun forbi konkurrentene. Kan være en mulig banker, men 6 Duke of Burden, broren til Bank of Burden, rapporteres å trene lysende. Gikk dødt løp om seieren i debuten, og forventningene er høye. Vi spiller disse to på forslagene.

Favoritten borte i V64-3/V4-1
Mange vil nok også satset pengene på 10 Quarterback i V64-3 (er ikke blitt strøket av Rikstoto lørdag ettermiddag, men blir altså strøket). Men han er blitt strøket. Likevel tror vi 2 Matauri og 5 Killroy er gode nok til å fikse norsk seier. Vi nøyer oss med en kvartett i dette løpet (tar også med 3 Call Of Duty og 4 Jumeirah), men føler oss ikke helt trygge uansett, da løpet er åpent. Men vi kan som kjent ikke betale for alle hester i alle løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En luring kan 6 Bobby Dazzler i V64-6 være. Han er bror til Captain America, som er blitt bedre for hver start. Sistnevnte har formtall 90 og er selv en luring i V64-1, og Bobby Dazzler har mye av den samme formutviklingen. Med sine 76 i formtall, kan det være mye å gå på.