Supertalentet jakter stolpe i programmet


Erik Adielsson kjører vår banker på fredag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Erik Adielsson kjører vår banker på fredag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

To store talenter bankes! Mulig sjokk fra toppkusk! Har vært ute i feile løp, men nå er det duket!? Vi gleder oss til en fin V64-kveld fra Bergsåker!

Sportspillsmeny fredag:

Solvalla: Kihlström har bankeren på Solvalla
Biri:
Trippel med Steinseth
Sørlandet: En av årets beste V75-omganger

Singleforslag 1: Vålerenga har et Aalesund-problem
Singleforslag 2
: Nicki Bille er i mer trøbbel

Tippemagasinet: Se en splitter ny episode!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Bergen torsdag 27. august så serverte vi et par meget sterke tipsenere i det som skulle vise seg å bli en svært vrien V65-omgang. Doremi (4-valg/13,7%) senket dagens nest tyngste favoritt, men vi hadde altså solid tro på outsideren, og satt den først. 12 Stensvik Maja (4-valg/7,3%) skrellet, men den var bedre enn raden, og vi heiste den til topps!

Når det gjelder omgangen på Bergsåker så inneholder den flere meget gode hester, og det er bra kvalitet på løpene. Vi går for to bankere i omgangen, og både 7 Charlie Mearas (V64-2) + 2 Balfour (V64-6) står alene på våre bonger.

Alt om omgangen finner du lengre ned i denne tipsartikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En strålende helg venter:

Helgen er endelig over oss, og det er ingen tvil om hvor høydepunktet skjer. Sørlandet inviterer nemlig til en av årets aller beste V75-omganger, og man blir ikke akkurat mindre sugen når det ligger hele 13 millioner og venter på en alenevinner!

Glem heller ikke at om kvelden denne lørdagen så er det JACKPOT i V65-spillet fra Bodø. Vi har gjennom hele 2015 jobbet hardt med løpene i Nord, og vi kommer også her med fyldige tips. Tipsene til Bodø blir lagt ut lørdag morgen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Interessant fredag! Vi gir deg tips til følgende baner:

Kl.12.45 - Solvalla (V65+V4)

Kl.18.50 - Biri (V65 + V5)

Kl.19.25 - Bergsåker (V64)

Her er dagens objekter til løpene på Bergsåker:

V64-1 : 13 Narold Vox (29%) – Har blitt merkelig matchet på slutten med blant annet to sprintløp. Har gått fullt godkjente løp, og den er bedre enn raden. Nå skal den igjen ut på en distanse som den liker betydelig bedre, den blir kraftig kuskeplusset med Ulf Ohlsson, og motstanden er ikke veldig avskrekkende. Dette er en helt riktig oppgave for vår tipsener, og den er helt klart verdt et forsøk nå. SPILLES!

V64-2 : 7 Charlie Mearas (59%) – Jakter stolpe i programmet, og vi tror man lykkes. Dette er nemlig en lekkerbisken av en traver, og vi liker den utrolig godt! Nå sist jogget den 13,6 s 1000m med toppede ører, og den var igjen helt overlegen. Springspor, Erik Adielsson opp, og vi blir rett og slett overrasket om noen kan stoppe denne. DETTE ER DAGENS BESTE BANKER!

Strålende V75-omgang på lørdag! En av årets aller beste!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger, og bli med i kampen om millionene!

V64-3 : 2 Magic Number (48%) – Har radet opp med sterke løp i tøffe omgivelser den siste tiden, og den har også utviklet seg mye. Nå sist så er den toer bak steingode Some Summit, og den gikk dessuten en meget sterk tid. Satt i andre/tredje utvendig, før den kom frem i dødens i den siste svingen. Var rett og slett veldig god, og det var ikke noen innvendig smygbløff. Her er sporet perfekt, den får Bjørn Goop opp, og vi føler at dette er en motivert tipsener.

V64-4 : 6 Järvsö Rasmus (6%) – I disse løpene så gjelder det å spille på kusker som kjører med innsiden av hodet. Bruker man bare hesten litt for mye over en slik distanse, ja, da får man den i retur i den siste runden. Ideen vår blir nok ikke veldig hardt berodd da raden er råtten. Hadde et bra fjorår, mens den har slitt litt mer i år. Nå sist synes vi dog den var bra etter galopp, og den gjør MINST et like bra løp som favoritten Kvickers Kaxe. På fredag så svinger Bjørn Goop seg opp i vognen, og fortsetter Järvsö Rasmus der den slapp sist så kan den altså overraske! OBS!

Strålende V75-omgang på lørdag! En av årets aller beste!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger, og bli med i kampen om millionene!

V64-5 : 1 Shaq Is Back (38%) – Ligger i skorpen, og på fredag er vi inne på at oppturen kan komme. Nest sist så holder den godkjent med tanke på at det ble veldig feil… Nå sist så blir den sittende bom fast innvendig, og det virket til å være godt med krefter igjen. Er meget kjapp fra start, og skulle Daniel Reden forsvare sitt innerspor med Shaq Is Back så kan fort dette løpet være kjørt. MOTIVERT TIPSENER!

V64-6 : 2 Balfour (51%) – Er feltes klart beste hest, og nå som storformen er kommet så må dette dreie seg om en FLOTT SJANSE! Når den årsdebuterte femte sist så ble den passivt kjørt, men den røpet form direkte ved å avslutte enormt. Så ble den kastet til ulvene fjerde sist, og det tok Robert Bergh kritikk på da det var litt for tidlig. Vinner lett i billige omgivelser tredje sist, før den ble sjenert til galopp i angrep nest sist. Nå sist kom den etter hvert frem i dødens, trykket seg til tet på siste bortre, før den bare forsvant i fra til en overlegen seier! Så helt fantastisk ut for dagen, og den jogget 13,8 s 1000m. DETTE ER BANKER NUMMER TO!