Sportspills øvrige mandagsmeny:
V4 Färjestad: Frekke objekter til lunsj
V65 Leangen: Victoria rir V65-bankeren på Leangen
Oddstips: Manchester City setter full fart fra start
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Lerum med topptips på Biri 11. januar! Tok du rygg?
Undertegnede serverte meget sterke V65-tips denne fredagen, og bongen på Kr.480 betalte ut knallfine Kr.6 790,-. Lille Olga i V65-1 var dagens beste banker. Du tok vel rygg?

Lerum med superobjekter! Du går vel ikke glipp av dem?
V65-5 : 7 Massive Speed – Er veldig pågang nå, og den skal passes her. Har fått to løp i kroppen etter en lengre pause, og mens den trengte løpet i kroppen nest sist virket den klart forbedret sist. Satt da bom fast med absolutt alle kreftene sine igjen over mål, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Er svært grunnkapabel, den har blitt strøket inn et spor, og vi blir alt annet enn overrasket om Åsbjørn Tengsareid klemmer til direkte. MÅ MED PÅ ALT!

V64-2 : 1 Jet Lini – Var smellfin under sal i debuten i denne stilarten tredje sist. Så ut til å passe skikkelig bra i monte, og det kan bli mye gøy fremover. Emilia Leo gjør det stadig bedre, hesten kan åpne, og fra dette sporet satser nok Emila på å lede rundt om… SPILLES!

V65-2 : 5 Anchor Man – Her er det veldig åpent, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Draget vårt har kun gjort tre løp i karrieren, og den er under utvikling. Var positiv i nederlaget nest sist, mens den gikk klart bra etter galopp sist. Her skremmer ikke motstanden, og den burde dukke opp på foto om alt går riktig for seg. Vår frekke ide!

V65-6 : 2 Cash’em – Holder veldig fin form, den har et helt riktig løp foran seg nå, og den er selvskreven på bongen. Spurtet sterkt sist, og vi likte det vi fikk se da. Gjør fine løp på isen, og mot en ikke veldig formsterk gjeng må sjansene være gode. SKAL MED PÅ ALT!

V64-6 : 5 Peder Mykla – Har fått to løp i kroppen etter en lengre pause, og det har nok gjort veldig godt. Det har ikke klaffet i disse løpene, men den har likevel gjort OK innsatser. Har dog sett litt seig/tung ut, og vi forventer den bedre og bedre i tiden fremover. Kan åpne bak bilen, og vi ser ikke bort fra at Dagfinn Aarum klinker til direkte. MÅ MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Eskilstuna disker opp med en mildt sagt spennende V64-omgang denne kvelden, og vår objektsblokk er spekket med godbiter. På de litt mindre bongene banker vi 1 Syria A.T., mens på de større spiller vi bankerfritt. Gå ikke glipp av følgende snadder:

V64-1 : 9 Jeepster – Må være et veldig bra spill i innledningen. Den så strålende ut etter litt hinder på veien sist, og spurtet da fint innvendig på oppløpet. Gode Disco Volante vant det løpet. Jeepster er lynrask på volte, den står i det beste sporet, og her klemmer nok Oskar Kylin Blom til direkte. Vi tror på en FLOTT mulighet mot en formløs gjeng, og setter på alt av varsellamper direkte!

V64-2 : 6 Metallica I.R. – Hadde 2,4% av innsatsen på seg når vi la ut dette tipset, og det er altfor lite. Har nå fått tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og sist spurtet den strålende innvendig på oppløpet, gikk PIGG i mål, og det var godt med krefter igjen. I kveld blir den ENORMT kuskeplusset med Kevin Oscarsson, motstanden er alt annet enn hard, og den må virkelig passes. SKAL MED PÅ ALT!

V64-3 : 11 Edwin Henna – Et svakt løp for lærlingene venter, og her kan det fort skrelle til. Draget vårt er med garanti en av de beste på kapasitet, og inntrykket etter pause sist var knallbra. Ble da sittende bom fast med krefter igjen, og den fikk et klart pluss i kanten av oss. Er normalt forbedret med den blåseren i kroppen, og med tempo er den HET! Hadde kun 7,8% av innsatsene på seg når dette tipset ble lagt ut.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 1 Exit Angot – Er en herlig «fransk modell» som neppe blir veldig enkel å plukke ned fra tet. Har fått tre løp i kroppen etter pause, og var OK sist (bløffløp hvor det gikk fort tilslutt). Vi er ingen stor tilhenger av kusken her, men kjører han på hesten sine styrker, ja, da blir vi fakta overrasket om den ikke dukker opp på foto fra tet. MÅ BARE PRØVES FRA DRØMMEBETINGELSER!

V64-5 : 1 Syria A.T. – Har en perfekt oppgave foran seg mandag, og vi tror på en FLOTT MULIGHET for favoritten. Den løste meget bra ut bak bilen sist, men fikk likevel dødens. Fullførte solid, og bekreftet sin flotte form. Gangen før avsluttet den bra bak talentet Deede Star (14,2 s 800m), og den ligger virkelig i skorpen nå. Blir den bare ikke fast så duger den godt, og vi tror MYE på denne.

V64-6 : 4 Oneofthosedays – Har en skreddersydd oppgave foran seg i finalen, og dette kan utmerket vel dreie seg om tidlig tet og slutt. Kom ut etter en lengre pause sist, dundret til tet, og passerte på 11,5/13,5. Holdt strålende over mellomdistanse, men ble fanget inn oppunder mål. Nå er det snakk om en kjapp sprint, sporet er perfekt, og den blir normalt ikke enkel å fange… OBS!