Sylvass V64-banker i jakten på ny Åby-opptur


Veijo Heiskanen er aktuell på Åby torsdag. Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Veijo Heiskanen er aktuell på Åby torsdag. Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankeren er frekk, og betydelig bedre enn grunnlaget sitt! Lekkerbisken får løpet, og feller alt? Vi byr på mye snadder fra Åby torsdag!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Bjerke:
Internasjonal V4-omgang med stor pott
V65 Bergen: Spennende V65-omgang i Bergen
Oddstips 1: Milan tar cupen på alvor
Oddstips 2:
Djurgården kraftig undervurdert
Oddstips 3: Sevilla har taket på Real Madrid
Lotto: Syv millioner til to Lotto-spillere
EuroJackpot: Fem stykker delte 818 millioner kroner

Systemfullklaff på Momarken 10. januar!
Det ble fullklaff for undertegnedes V65-systemer (fire andeler a Kr.1 000) på Momarken denne tirsdagen. De betalte ut Kr.9 403 per stk. Vi hadde blant annet tålt ALLE hestene i V65-3, og det var derfor surt å kun få inn et andrevalg der. Vår herlige banker, Ebba BR (32,9%), bare blåste rundt feltet, og kom alene til mål.  

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny V4-fest på Solvalla 6. januar!
Det ble en ny herlig opptur for undertegnedes V4-bonger til Solvalla denne fredagen! Det mellomste forslaget til Kr.448 satt som spikret, og betalte ut Kr.2 320,-. Largo innfridde som en banker av stål i finalen!

Lerum med enorme V5-tips på Jarlsberg 5. januar!
Det ble servert KNALLSTERKE V5-TIPS i lunsjen denne torsdagen, og det ble bra med kling i kassen for de som tok rygg! Nettavisen sin lille bong med en innleveringspris på Kr.162 betalte ute flotte Kr.5 156,-. Bokli Stjernen (2-valg) ble banket på den bongen.

Lerum gjorde (nesten) rent bord i lunsjen 4. januar!
I lunsjen til Umåker onsdag gjorde vi nesten rent bord! Vårt mellomste V4-forslag til Kr.432 betalte ut meget fine Kr.2 627,-. Forsvira (utgangsveri i V4-spillet: Kr.254) overrasket veldig mange, men ikke oss. Vi satt den nemlig først på ranken, og serverte solid info!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Høydepunktet vårt på Åby sist mnd kom 1. desember, og da ble det servert SUPERTIPS til banen med to ledige innerspor på oppløpet! Tahays Blue Amber (2-valg), Chili Junior Pirat (3-valg), Sandsjöns Revenue (2-valg), og Balfour (2-valg) ble alle servert som tipsenere! Balfour var dagens solide banker, mens Sandsjöns Revenue var en alternativ banker. Nettavisens forslag på Kr.1 344 betalte ut Kr.17 551,-. På Eksperten ble det fullklaff for syv flate bonger (fem andeler a Kr.200/fire andeler a Kr.300/fire andeler a Kr.500). Disse betalte ut fra Kr.17 020 til Kr.18 513,-. Systemet (fire andeler a Kr.1 250) satt også som det skulle, og det betalte ut Kr.25 591,-.

Nå jakter vi en ny herlig opptur på Åby, og kan by på følgende:

V64-1 : 4 Podium – Fullførte bra nest sist, og da hadde vi 11,9 s 800m på klokken. Nå sist leverer den et av de «verste «oppløpene», uansett grunnlag, gjennom hele 2016. Det var sånn at man nesten ikke trodde det den viste frem. Hadde hesten hatt vinger, ja, da hadde den lettet fra bakken! Ai, Ai, Ai, hvilken avslutning. Her møter den med få unntak en overkommelig gjeng, og dette skal dreie seg om en stor mulighet. SPILLES!

V64-2 : 3 Son Of Demon – Her blir 1 Calypso AM knallhardt betrodd, men det kjøper vi ikke. Blir normalt overflydd, og den fungerte heller ikke som best sist. Vårt soleklare drag ligger i skorpen, og vi likte den godt som fastlåst sist. Kom til mål med mye krefter igjen, og vi gav den et pluss i kanten. Fyker normalt til tet, men slipper så til ruseren 7 Rekord Rune? Får det deretter det sydd opp, og avgjør via siste indre? Son Of Demon er en banker for de virkelig frekke!

V64-3 : 4 Tumble Dryer – Har fått fire løp i kroppen etter en lengre pause, og den er på vei mot storformen. Nå sist spurtet den strålende nedover oppløpet, og den kom til mål med krefter igjen. Her kommer den ut i et ikke så altfor tøft stayerløp, og med den minste flyt på veien må den være aktuell. OBS!

Dagens banker:
V64-4 : 7 Gustavo Boko – Varmet strålende før den skulle debutere for Veijo nest sist. Da ble det imidlertid galopp fra et trangt spor, og game over. Nå sist så den igjen mektig ut i banen, leverte en strålende sisterunde, og den vant med krefter igjen på tanken. Har et latterlig lavt grunnlag i forhold til kapasitet, og det er en traver vi tror kommer til å gjøre det skarpt for sin nye trener. VI BANKER FREKT!

V64-5 : 1 Thays Blue Amber – Vinner nok dette løpet feilfritt, men man skal være klar over at dette er en traver man ikke kan stole helt på. Peter Untersteiner advarer hver gang han blir intervjuet om at vi her snakker om en hoppe som er usikker. Har dog oppført seg, og vært god i to strake seiersløp, og den er selvskreven. Blir uansett for hardt betrodd, og objektet i løpet må vi bare ta med oss på bongen. 9 Get Lucky Pellini – Satt bom fast over mål i tåken sist, og den var positiv i V75’en da. Har normalt gått en god del frem med det løpet i kroppen, og den kan felle alt tilslutt fra sitt nydelige smygspor. OBS!

V64-6 : 7 Lord Brodde – Kan være rundens store skrell, og vi roper et varsko! Debuterte for Conrad Lugauer sist, og den fikk ikke sjansen før det var for sent da. Hadde krefter igjen over mål, og det på en meget fin tid. Har normalt gått MYE frem med det løpet i kroppen, og klaffer det bare litt på veien så dukker den opp i fremste rekke. Må tas på alvor, og vi iler til med tipsnikken!