Talentet til Lennartsson bankes

Per Lennartsson kusker vår V64-banker på Färjestad fredag.
foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Per Lennartsson kusker vår V64-banker på Färjestad fredag. foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Talentet gjør kort prosess! Toppinfo på en helt uspilt formbombe! Goop får stryk i stayerløpet! Vi har en helt fantastisk V64-omgang i vente!

Sportspills meny fredag/lørdag
V65 Orkdal: Jackpot og fest i travbygda
V75 Leangen lørdag: En viking fikser V75-cashen
V5 Leangen lørdag: Bankerfritt i V5-spillet
Oddstips 1: Messi får spillerom
Oddstips 2: Irsk fredagsdobbel
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Färjestad knaller til med en praktfull V64-omgang denne fredags-kvelden. Vi har trøsteløp i E3 for begge kjønn, et herlig stayerløp, samt Diamantstoet-final! Menyen er rett og slett spekket med høydepunkter, og det som gjør dette enda mer spennende er at det også er svært utfordrende å være spiller! Vår banker kommer ut i V64-5, og vi tror mye på talentet til Per Lennartson - 2 Nappa Scar. Alt om dagens omgang finner du lengre ned i denne tipssaken.

Sjekket du våre tips til Solvalla fredag?

SUPERTIPS ble servert på Solvalla 26. juni! Over Kr.80 000 innspilt!: Nettavisen sitt største forslag med en innleveringspris på Kr.1 344 betalte ut flotte Kr.15 649,- Fem av våre andelslag på Eksperten satt som de skulle. Her var innleveringsprisen fra Kr.1 344 (Andelsprisene var 4x349) til Kr.1 792,- (Andelsprisene var 4x500). Totalt sett ble det spilt inn over Kr.80 000 til Solvalla på våre forslag denne herlige fredagen!

Montgomery Gel (2-valg) + Papillon Face (6-valg) stod begge først på vår rank, og solid info ble gitt! Bankeren for dagen holdt lekestue, og Comte Du Pommeau er en traver som vi gleder oss å følge videre.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

65 000 innspilt på Øvrevoll 25. juni!: To av våre systemspill (4 andeler a 1000) suste inn på Øvrevoll, og hver av de betalte ut meget fine 24 259,-. I tillegg så ble det fem riktige på en rekke andre lag, og totalen kom opp i 65 000 innspilt.

100 000 innspilt i V76 24. juni!: Under omgangen på Bjerke onsdag så ble det SYV RIKTIGE på totalt seks av våre andelslag. Fem flate andelslag (seks andeler a kr 332 – og fire andeler a kr 500). I tillegg til systemet som var på fire andeler a kr 1500). Utbetalingen ble ca 15 000 for hvert av andelslagene. I tillegg så ble det spilt inn ca 10 000 på femmere på de andre andelslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

400 000 innspilt i V75 20. juni!: Det ble en fin lørdag for de som tok rygg på oss under V75-løpene på Forus. Det ble sju rette på 35 andelslag (innl.pris hhv kr 900 og kr 1800 på 31 av dem), i tillegg til fire systemspill (innl.pris på disse hhv kr 3950 og kr 4950 ). Snittutbetaling på ca kr 11 400 på de andelslagene som fikk sju rette og ca 400 000 innspilt.

63 144 innspilt i Harstad 21. juni!: Vi satser knallhardt mot Harstad, og dette er et satsningsområde for Nettavisen. På søndag så gikk seks av våre bonger inn på banen i Nord, og hver av dem betalte ut 10 524,-. X. Factor (Odds 16,92) skrellet i finalen, men den stod først på vår rank... Innleveringsprisen på de bongene som vant var hhv kr. 480 / kr.960,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er våre objekter til Färjestad:

V64-1 : 9 Reding Girl – Vidåpen innledning med urutinerte hopper, og her er det bare å gardere bredt. Ideen vår er en relativt fersk dame med kun fire løp under vesten. Fullførte klart godkjent nå sist, og da skal man huske på at det gikk i 09-fart tilslutt. Skal normalt sett bare bli bedre og bedre i tiden fremover, og sporet er klart bra med tanke på at den vil få det fine ryggløpet. Tuomas Korvenoja sine hester har som oftest bra kapasitet, og dette er en hest som vi gleder oss til å følge videre. PRØVES ALLEREDE NÅ!

V64-2 : 6 Mood Indigo – Her føler vi at Bryssel blir enormt overspilt. Den slo riktignok vårt drag sist, og den gikk i dødens underveis, men Mood Indigo gjorde et minst like bra løp. Kom nemlig via tredjespor ca 700m fra mål, og det så nesten ut som den bare skulle blåse forbi Bryssel ned mot siste sving. Det gikk imidlertid veldig fort, og det greide den ikke. Fullførte dog fantastisk sterkt, og vi hadde 12,1 s 800m på klokken. Virket til å være en hest som kunne åpne litt, og skulle den komme seg foran her, ja, da burde dette være kjørt. STOR OBS, OG VÅR KLARE IDE!

Ingen kan Leangen bedre enn Kurt Leirvåg! På lørdag venter NY herlig V75-omgang, og Leirvåg har snadderet klart!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V64-3 : 3 Alexandrie – Dette supersjokket MÅ passes på fredag. Kom ut etter en to mnd pause nå sist, og den varslet toppform direkte! Havner skikkelig på vingel fra start, og den blir hengt opp i sporene første 600-700m før den blir bakket helt sist. Går helpigg i mål uten helt å få sjansen, og det var godt med krefter igjen på tanken. Kan 100% sikkert 15,0 på denne distansen, og har bare denne ferske kusken en OK dag i vognen så er den klart spennende! PS! 5 Lookout Kemp – Hadde langt frem sist, men avsluttet strålende selv om den huket hjul mot oppløpet. Hadde krefter igjen, og den må ikke glemmes. OBS!

V64-4 : 14 On Hold – Er en av våre favoritter i Sverige. Dette er en steintøff vallak som omtrent er umulig å beseire over denne distansen, spesielt når den slipper å møte de aller beste. Fikk ingen optimal opplading mot årets Harpers da han fikk et tøft løp kun kort tid før storløpet. Så den var ikke på topp nå sist. Har etter Harpers fått hentet seg inn igjen, og selv om kanskje formen ikke er helt på topp så tror vi uansett på en solid mulighet. På fredag er det også en OK odds i den, og dette er en banker for de frekke!

Ingen kan Leangen bedre enn Kurt Leirvåg! På lørdag venter NY herlig V75-omgang, og Leirvåg har snadderet klart!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V64-5 : 2 Nappa Scar – Var meget bra fra tet nest sist, bare forsvant ifra da, og la inn 10,5 s 800m med krefter igjen. Nå sist måtte den gå bakfra, og det var den noe uvant med. Gjorde uansett et OK løp. På fredag så burde den komme seg tidlig til tet igjen, og da skal dette løpet være kjørt. Per Lennartson er opp på sin springer, og tror på en topp sjanse. Vi tar rygg, og lar 2 Nappa Scar stå alene denne fredagen!

V64-6 : 8 Neon Face – Er en kraftig plugg av en hoppe som dessuten er under en rivende utvikling for tiden. Den har sett helt fantastisk ut de siste to gangene, men likevel tror vi at det er enda mer å gå på. Tåler garantert å bli brukt underveis i løpene, og selv om motstanden stadig blir hardere så skal sjansene være gode. Eneste minuset er at den kan være litt spesiell med voltestart, men går den biten greit, ja, da ser vi lyst på det. VÅR IDE!