Tekno Odin senker svenskene


Fantastiske Tekno Odin og kusk Øystein Tjomsland dukker opp i dagens V64-spill. Foto: Charlotte Steine/www.hesteguiden.com.
Fantastiske Tekno Odin og kusk Øystein Tjomsland dukker opp i dagens V64-spill. Foto: Charlotte Steine/www.hesteguiden.com.

To herlige bankere! Storfavoritt i trøbbel! Deilig ide i stayerløpet! En strålende V64-omgang er i vente fra Bollnäs denne fredagen!

Sportspills meny fredag:
V65 Biri: Far og sønn dominerer
V75 Momarken: V75-lørdag med damene i fokus
V5 Momarken lørdag: Rennesvik har bankeren
Oddstips 1: Godset umulige hjemme i Drammen
Oddstips 2: Dortmunds fantastiske scoringsmaskin
Premier League: Oversikt over skader og karantener
Tippeligaen: Oversikt over skader og karantener
TV/Streaming: Slik ser du alle helgens fotballkamper
Tippemagasinet: Se ny episode

Sterke tips ble servert på Bjerke 14. oktober!
Nettavisen sine trav og galopp-tips sitter svært bra for tiden.
På Bjerke onsdag så var det nesten lukefest påny! Storskrellen i monteløpet Quarnac De L'iton (4,3%) ble fanget opp på kun tre hester. Vårt mellomste forslag med en innleveringspris på Kr.450 satt igjen med fem hester i finalen, men Ty Tinn (6-valg) var dessverre ikke på bongen. Det ble likevel en pen trøstepremie på Kr.3 615,-

Lunsjfest i Boden 12. oktober - Kr.480 ble til Kr.6 907!
Det ble igjen servert flotte tips til vårt naboland denne mandagen! Vi synes på forhånd at omgangen var spennende, og det viste seg å være helt riktig. Vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480 betalte ut flotte Kr.6 907,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En helt strålende V64-omgang venter i Bollnäs denne fredagen! Vi har jobbet frem mye snadder, og klinker også til med to herlige bankere! 7 Tekno Odin (V64-6) er dagens sikreste vinner, og infoen rundt den nå vil du like. 10 Kringelandtellus (V64-3) er vår andre banker for dagen, og det er dagens godbit fra oss! Sjekk ut følgende:

V64-1 : 11 BWT Engaged (4,3%) – Var helt strålende i vinter, og den radet opp da. Har nå fått tre løp i kroppen etter pause, og den gikk godkjent tidsmessig sist. Med de riktige ryggene underveis så går denne til mål så det suser, og som en skrell i omgangen skal den ikke undervurderes. OBS!

V64-2 : 11 Kick Madrik (16,7%) – Er en luring i dette løpet. Er riktignok ikke helt til å stole på, men på kapasitet er neppe mange bedre. Nest sist så leverer den en ordentlig bra sisterunde, og den avslutter i 11-fart da. Har møtt vel så gode hester som dette tidligere, og feilfritt så må det dreie seg om en flott mulighet. SE OPP!

V64-3 : 10 Kringelandtellus (8,5%) – Er for oss dagens beste spill. Kom sist ut i regi Øystein Tjomsland, og den virket til å være kraftig forbedret! Gjør et helt svett løp i kulissene etter galopp, og på klokken vår stod det 20,4 s 900m med full spenst over mål! Kusken kjenner den godt fra tidligere, og hesten er i de beste hender. Blåser rundt denne gjengen!? Vi banker helfrekt!

V64-4 : 7 Julio Gold (15,9%) – Var dum i volten sist, og den ville rett og slett ikke avgårde. Tapte derfor mye på galopp. Gjør en sterk opphenting i kulissene (13,2/2000m), og formen til hesten er meget bra. Blir fredag kuskeplusset med Erik Adielsson, og distansen er kun et pluss. Kan fort sitte der nå, og dette er vårt førstevalg!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 12 Digital Control (17,6%) – Jogget 12,5 s 1000m sist, og den så veldig bra ut etter pause. Hadde nok uansett godt av den blåseren i kroppen, og skulle den være hakket bedre nå, ja, da dukker den opp helt i fremste rekke. MÅ IKKE UNDERVURDERES! 5 Conny Sisu – Hadde slått 3 Echauffour US sist om den ikke var blitt hindret i den siste svingen. Kom bra tilbake nedover oppløpet, og den var ikke helt tom i mål. Kan skrelle med litt mer flyt nå. OBS!

V64-6 : 7 Tekno Odin (76,7%) – Dette er dagens soleklare banker. Flere vil nok rynke litt på nesen over at vi banker Tekno Odin, da den ikke fungerte som best i Bergen sist. Vi har selvfølgelig sjekket dette ut med stallen, og løpet sist kan man bare se bort ifra. Da gikk den å kaklet på sin nye balanse for dagen, skoløs rundt om. På fredag kommer skoene igjen på, den var nybehandlet før løpet sist, og Tekno Odin elsker gruskvaliteten som man har på de svenske banene. I vårt naboland har man perfekt kvalitet på grusen, og her får Tekno Odin det festet han trenger i banelegemet. Det er veldig fine rapporter på stjernen før dette løpet, og vi kan ikke spekulere mot Tekno Odin i slike omgivelser! BANKER!