Tjomsland leker med svenskene


Tekno Odin har imponert voldsomt på slutten og blir den soleklare V64-bankeren i Bollnäs fredag kveld.
Foto: Charlotte Steine/www.hesteguiden.com.
Tekno Odin har imponert voldsomt på slutten og blir den soleklare V64-bankeren i Bollnäs fredag kveld. Foto: Charlotte Steine/www.hesteguiden.com.

Øystein Tjomsland har etablert filial i Sverige og tatt for seg  i sommer. Fredag er Tekno Odin på farten i Bollnäs og blir soleklar jackpotbanker i V64.

Sportspills meny fredag/lørdag:
V65 Biri: Tøffing knuser alt
V75 Momarken: To hoppebankere i herlig omgang
V5 Momarken lørdag: Tjomsland har bankeren
Oddstips 1: Midtjylland best i Danmark
Oddstips 2: Alltid målfest med Barcelona
Oddstips 3: Monaco mot ny stor sesong
Premier League: Skade- og karanterapport

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av den svenske travredaksjonen Snoken.

En strålende trav- og galopphelg står foran oss og fredagen byr alene på tre travkjøringer. Åby lader opp til lørdagens Åby stora pris med V65 og V4 nå fredag ettermiddag. Fredag kveld byr Biri på V65, mens det er duket for jackpotomgang i V64-spillet fra Bollnäs ettersom det ikke ble utbetaling for fire rette i V64-spillet på Ørebro torsdag kveld. 877 484 kr ekstra i sekserpotten venter der.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble en ny strålende torsdag for Nettavisens galoppeksperter på Øvrevoll torsdag kveld. Kanonobjektene 8 Maimane (5. valg i V65-5) og 3 Daydream Believer (4. valg i V65-6) vant begge sine løp. Det betød fullklaff for tre systemspill. To stk med fire andeler a kr 1000 og innl.pris kr 3900 betalte tilbake presis 20 000 kroner hver, mens det største systemspillet (fire andeler a kr 1500) betalte tilbake 21 252 kroner.

Det mellomste flate V65-forslaget (innl.pris kr 432) fikk fire femmere og betalte tilbake kr 1 252. På Bergen travpark ble dessverre undertegnedes V5A-banker 9 Bjørkeknekten strøket minutter før start i V5-3 og da ble A-spillet spolert. I V5B-spillet ble det derimot flott klaff og det mellomste forslaget (innl.pris kr 480) betalte tilbake pene 1 512 kroner.

Det ble en også fin uttelling for Snokens V64-tips til jackpotomgangen Jägersro tirsdag. Det mellomste forslaget med innl.pris kr 432 betalte tilbake meget pene 1 494 kroner. I tillegg ble det flott klaff i DD-spillet (odds 13,54). Det minste DD-forslaget (innl.pris kr 200) betalte tilbake 677 kroner, mens de som leverte det største forslaget (innl.pris kr 400) kunne kvittere ut pene 1354 kroner .

Merk at det er jackpot i V64-spillet fra Bollnäs fredag og 877 484 kr ekstra i sekserpotten.

Vurderinger av Snoken
Øystein Tjomsland har altså etablert seg med filial i Sverige og holder hus i nærheten av Sundsvall og Bergsåker travbane. En av dem som i øyeblikket befinner seg der er superhesten Tekno Odin. I kveld starter hesten i V64-1 i Bollnäs og dette blir naturligvis omgangens soleklare jackpotbanker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Syner storfavoritten
I V64-6 blir 9 Delicious U.S dunderfavoritt sammen med Ørjan Kihlström, men vi velger å spekulere. Bakspor på sprint er alltid interessant å spekulere imot, og det er fantastisk verdi i en annen vinner. Sprintkatapulten 6 Democrat, hysterisk formsterke 3 Narold Vox og 10 Global Money blir også med på våre kupongforslag i kveld.