To bankere i nord


Jan Norberg (her bak Tres Ide) kusker den ene av Nettavisens to V64-bankere fra Skellefteå tirsdag.
Jan Norberg (her bak Tres Ide) kusker den ene av Nettavisens to V64-bankere fra Skellefteå tirsdag. Foto: hesteguiden.com

Det ble fint klaff i V64-spillet fra Färjestad mandag. Tirsdag er kaldblodskongen Månprinsen på plass i Skellefteå og blir den ene av Nettavisens to V64-bankere.

Sportspills meny tirsdag:
V65 Haugaland: Favorittparade og samlebonger
V5 Drammen: Store lunsjpenger i luften
Oddstips 1: Lazio tar første stikk
Oddstips 2: Ipswich innfrir igjen?
Oddstips 3: United gjør det vanskelig for Brügge

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av den svenske travredaksjonen Snoken.

En herlig trav- og galoppuke står foran oss. Allerede onsdag er det ekstra V75 på Solvalla, med storløpet Jubileumspokalen (1 million SEK i førstepremie) er det store hovedoppslaget og der norske Papagoya E. er blant favorittene. Lørdag er det dobbel sjuerpott i norsk V75 fra Drammen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mandag ble det flott klaff for Snoken og Nettavisen i V64-spillet fra Färjestad. Det største V64-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 945) betalte tilbake pene 6 228 kroner.

Det ble strålende klaff for Leirvågs V65-tips til Biri fredag kveld. 6.valget og treprosenteren 1 Selmas Classic ble fanget på fire hester. Det mellomste V65-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 432) fikk dermed en sekser og 17 femmere og betalte tilbake meget pene 5 296 kroner.

Lørdag fulgte Leirvåg opp med strålende klaff i V5-spillet på Momarken. Det minste spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 150) satt klokkerent og utbetalingen ble pene 2 119 kroner. I 5-3 var fjerdevalget Roli Eld mitt klare førstevalg.

Sist torsdag leverte Nettavisens galoppeksperter varene igjen på Øvrevoll. Kanonobjektene 8 Maimane (5. valg i V65-5) og 3 Daydream Believer (4. valg i V65-6) vant begge sine løp. Det betød fullklaff for tre systemspill. To stk med fire andeler a kr 1000 og innl.pris kr 3900 betalte tilbake presis 20 000 kroner hver, mens det største systemspillet (fire andeler a kr 1500) betalte tilbake 21 252 kroner. Det mellomste flate V65-forslaget (innl.pris kr 432) fikk fire femmere og betalte tilbake kr 1 252.

Det betyr at det renner bra på for Nettavisen om dagen, og tirsdagen inneholder altså mange muligheter. Til kvelden er det duket for årets eneste V65-kjøring på Haugaland tråvpark, mens vi skal langt nord i Sverige og til Skellefteå for tirsdagens svenske V64-omgang.

Vurderinger til V64 Skellefteå av Snoken:
Flere store favoritter på farten i Skellefteå i kveld, deriblant kaldblodskongen 15 Månprinsen A.M. som blir gigafavoritt i V64-4. Stårr på 40 meter tillegg, men det har han gjort mange ganger før og normalt er han helt overlegen denne gjengen. Det er selvsagt interessant å gardere med Persson-duoen 4 Kvickers Kaxe og 7 Cali Maks, men normalt er de ikke i nærheten av Månprinsen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Endelig for Prawns
Den tidligere Roger Walmann-trente Viking Kronos-sønnen 5 Prawns har gjort det bra etter at han havnet hos Anna Näslund i Umeå, men fortsatt ikke vunnet på ti starter hos henne. I kveld bør det være dags, da han møter mildt sagt billig motstand. Sammen med svært rutinerte Jan Norberg bankerspiller vi også storfavoritten i V64-1.