*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

To bankere mot V64-cashen

Ove A. Lindqvist er aktuell i dagens V64-omgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

To solide bankere! Flere frekke bud! Umåker byr på en spennende V64-omgang fredag, og vi er ute etter å "ta svenskene" denne kvelden!

04.11.16 19:31

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Biri:
Kanonomgang i vente
V65 Jarlsberg: Jackpot med Kaksen
Oddstips 1: Brutalt kampprogram for et BMG som sliter
Oddstips 2: Johansen og Fulham blir satt på plass
TV-oversikt: Slik ser du helgens fotballkamper

En praktfull weekend venter! Sjekk ut følgende:
Fredag: Kalmar byr på JACKPOT i lunsjen! Hele 1 108 129 finnes ekstra i dagens sekserpott. PS! Spillstopp kl.12.45.

Fredag: Jackpot i V65-spillet på Jarlsberg! Kr.371 427 ekstra finnes i dagens sekserpott.

Lørdag: Enorm V75-omgang på Biri. 13 millioner til en alenebong, og vi har blant annet Vintilla-travet + Biri Oppdretningsløp å glede oss til.

Søndag: Eskilstuna byr på internasjonal V75-omgang med millioner i potten, og stor omsetning i alle løp!

Søndag: Jackpot i V65 på Momarken. Dette er en av våre store favorittbaner som vi ofte gjør det skarpt på! 630 056 ekstra i sekserpotten!

OBS! Milliongaranti i V65 på hverdager. Utbetalingen for 6 rette blir minimum 1 000 000 kroner dersom en bong er alene om å inneholde 6 rette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Umåker står for kveldens V64-omgang, og vinteren er kommet over Umåker. Det er alltid litt "uggent" å ranke løp når snøen inntar travbanene, og det kan fort gå fra skoløs balanse til pigger i skoene. Vi ser ikke bort fra at det kan smelle litt i denne omgangen, men innledningsvis klemmer vi til med to bankere! Sjekk ut følgende:

Dagens banker 1:
V64-1 : 8 Pydin –
Vi innleder med en banker denne fredagen, og vi gjør det på en hest som har tatt store skritt gjennom sesongen. Pydin fikk sene luker bak Ingbest i Norsk Trav-Derby tredje sist, og den var nok ikke helt tom i mål som toer da. Har siden fulgt opp med to enkle seire, og det vil overraske oss mye om den ikke vinner dette mildt sagt overkommelige løpet. Vi spekulerer ikke, og går ALL IN!

Dadgens banker 2:
V64-2 : 5 Mellby Dealer – Er BETYDELIG bedre enn raden, og dette er vår andre banker i omgangen! Den ble sittende bom fast både nest + tredje sist, og den hadde vinnerkrefter igjen på tanken da. Nå sist, på en svært upassende/dårlig bane, ble den også sittende fast i det lengste, men nå fikk den mer maks ut av løpet. Har blitt matchet ganske tøft, og den er klart billigere ute nå. Burde komme seg tidlig foran, og da må dette dreie seg om en flott mulighet. BANKER!

V64-3 : 2 Art Nattfari – Når denne stod i Norge var den alltid best når den var med der foran, og den har derfor meget passende betingelser foran seg nå. Fikk aldri sjansen i kulissene sist, og den kom til mål med litt krefter igjen. Formen virker veldig bra, og hesten ser også meget fin ut. Prøves som en frekkis!

V64-4 : 10 Blås Undan – Står litt tøft inne i dette løpet, men vi heiser den uansett opp pga ferskt forminntrykk. Havnet i dødens sist, trykket på, men så kom galoppen ca runden igjen, og den tapte mye. Kom sterkt tilbake i kulissene, og den spurtet fint nedover oppløpet. Leverte et bra forminntrykk! Med en tilsvarende innsats her, ja, da gjør den seg ikke bort. KAN OVERRASKE!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 3 Coal Trader – Har løftet seg enormt på slutten, og nå sist imponerte den noe kolossalt! Ble brukt endel underveis, men forsvant likevel i fra tilslutt på et helt “spinnvilt” sett! Skulle den levere på en tilsvarende måte fredag, ja, da blir vi faktisk overrasket om den taper. Møter dog endel bra hester her, og skulle den få svar, ja, da må det en ny “monsterprestasjon” til om den skal vinne. Er dog veldig motivert!

V64-6 : 2 Ennos Cayenne – Vi avrunder med fredagens mest åpne løp, og her er det alt annet enn lettløst på forhånd. Hesten vi plasserer først er ikke 100% stabil, men den duger godt om den har en av sine bedre dager. Hadde det nest sist, og da ble det en overlegen seier. Er garantert med på målfoto om den presterer slik, og den plasseres knepent først. Dog velger vi å gardere bredt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag