*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Topp V64-omgang med en solid banker

Ulf Ohlsson er aktuell i dagens V64-omgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Gävle avrunder V64-uken, og vi knaller til med en solid banker! Vi velger også å spekulere mot en av dagens tyngste... Opptur i vente?

17.03.17 12:44

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V65 Solvalla: Stor V65-jackpot i lunsjen på Solvalla
V65 Jalsberg: Herlig V65-kveld på Jarlsberg
V75 Momarken: Gigantisk V75-jackpot med 21 millioner ekstra
Oddstips 1: Olic må berge 1860
Oddstips 2: Kniven på strupen for City
Oddstips 3: Las Palmas som natt og dag

Det er naturligvis det gedigne Unionstravet på Momarken førstkommende lørdag som er det store sportslige og spillemessige høydepunktet denne uken. Det er Internasjonal V75 med JACKPOT, og hele 21 170 021 ekstra i sjuerpotten. Skulle du bli alene, ja, da vanker det ikke mindre enn formidable 60 millioner kroner!

Når det gjelder dagen i dag så starter den med et brak på Solvalla! Her er det nemlig duket for en nydelig V65-jackpot med hele 1,3 millioner ekstra! V65-1 starter kl.12.45. Om kvelden blir det V65 på Jarlsberg med start kl.18.50, samt V64 fra Gävle kl.19.25.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lerum med supertips til Mantorp 13. mars!
Det ble servert knallsterke V64-tips denne kvelden, og Nettavisens reduserte V4-forslag til Kr.420 betalte ut Kr.10 313,-. To bankere ble servert, og en var av det frekke slaget! Spotlite Son ML (3-valg) stod nemlig alene på våre bonger, og følgende info ble gitt:

V64-1 : 10 Spotlite Son ML – Har en TOPP MULIGHET i innledningsløpet, og vi tror hardt på denne frekkisen! Det er snakk om en hest som gjør sitt beste hver gang, den har superform i kroppen, og den leverte en solid sisterunde sist. Tapte kun for meget gode Mr Creation, og på klokken vår stod det faktisk 11,1 s 800m… Her møter Spotlite Son ML en svært overkommelig gjeng, og blir det bare litt tempo så bør den runde til seier.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi innledet uken med topptips i V64-spillet, og vi vil også avrunde V64-uken med topptips! Bankeren til løpene i Gävle fant vi i monteløpet, og går alt riktig for seg så må det dreie seg om en stor sjanse for 7 Blås Undan. Sjekk ut følgende:

V64-1 : 9 Bottnas Dragon – Er en fin 4-åring som dog var veldig tung etter pause sist. Gikk et helt OK løp, men det var tydelig at den manglet litt overskudd etter tøff trening. Ventes MYE forbedret til fredagens oppgave, og smygsporet burde passe bra. Settes frekt først mot helt riktig motstand.

V64-2 : 7 Blås Undan – Var meget god under sal i løpet femte sist, og gjør den om det løpet her, ja, da snakker vi om en klink vinner. Var dessuten positiv i V75’en sist, og da tapte den kun for Myhreng Jerker. Har meget gunstige betingelser foran seg nå, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt.

V64-3 : 12 Mellby Diamant – Har fått to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og det har nok gjort veldig godt. Nå sist leverte den en sisterunde i 12-fart, og noe veldig mye mer enn det kan man nesten ikke kreve. Igjen er utgangsposisjonen iskald, men klaffer det bare litt på veien så må den være HET. Spilles! PS. 7 Aalto – Er meget grunnkapabel, og kommer her ut i årsdebut. Skulle den levere på sitt beste direkte så kan den stelle i stand med en praktfull skrell. Tas tidlig med på mistanke.

V64-4 : 12 Optimum Dragonfly – En eller veldig mange? Hoppeløp i lavt grunnlag er aldri helt enkelt å regne på, og spesielt ikke når det våres i luften. Favoritten føler vi dog er motivert, for dette er en meget bra hest på ren kapasitet. Det viste den nest sist når den holdt lekestue på en sterk tid. Er dog ikke travsikker, og vi tør ikke å banke. Skal stå først, men løpet garderes bredt.

V64-5 : 9 Joan Chip GL – Var ikke veldig plaget etter sene luker sist, og da var den ute mot en ganske bra motstand. Fredag er den dønn riktig ute når det gjelder motstand, smygsporet passer den perfekt, og det er en «riktig» hest for en læring å kjøre. Slår til som en frekkis?

V64-6 : 4 Cut Him Some Slack – Er best skoløs, og nå er vel det dags for å rykke skoene? Strakk ikke til mot en tøff gjeng sist, og den er billigere ute nå. Dog liker vi aldri når hester som rader opp får sitt første tap, og vi ser ikke bort fra at det kan være en liten formsvikt pågang. Er en motivert favoritt, men vi velger å spekulere litt i jakten på store kroner!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.