Topp V64-omgang med flere godbiter


Jorma Kontio er aktuell i kveldens V64-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Jorma Kontio er aktuell i kveldens V64-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bankeren jakter sin fjerde strake seier! Frekt bud senker storfavoritt? Vi jakter Örebro med nytt snadder torsdag!

Sportspills øvrige torsdagsmeny: 
V4/V5 Bjerke: Internasjonal lunsj på Bjerke
V65 Bergen: Internasjonal V65-omgang i Bergen
Oddstips 1: Athletic Bilbao har jerngrep på Sevilla hjemme i Bilbao
Oddstips 2: Oilers har overtaket på Storhamar
Oddstips 3: HV 71 jakter sin femte strake hjemmeseier
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Bjerke står for dagens INTERNASJONALE LUNSJ, og her blir det både et V4 + V5-spill. Moroa fra vår hovedbane er i gang kl.12.20. På Kvelden serverer Bergen Travpark en smellfin INTERNASJONAL V65-OMGANG med start kl.18.55. Örebro avrunder torsdagen med sin V64-omgang kl.19.30.

Lerum med frekke TIPSENERE på Bjerke 9. januar. Sjekk ut følgende:
V75-3 : 3 Jentefuten – Draget vårt er dog SOLEKLART, og det er liten tvil om at Jentefuten er spillbar nå. Den fullførte klart bra fra dødens i debuten for Flåten sist, var ikke trøtt over mål, og på klokken stod det 30,5 s 800m. Skal lettes litt i balansen til denne starten, og vi er veldig inne på at dette dreier seg om en FLOTT MULIGHET! Var fakta kun et 6-valg når dette tipset ble lagt ut…

V75-4 : 8 Skjetnefaxa – Fra et elendig løp til et nytt, og heller ikke her er det helt lettløst. Hesten vi plasserer først strålte det av sist, og den var MYE forbedret til en sprettlett seier da. Er kun 4-år, og den virker å utvikle seg veldig fint. Viser den tilsvarende takter som sist kan det være snakk om en sikker vinner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Örebro står for kveldens V64-omgang, og dette er en omgang med lett blanding av løp som er vriene/mer lettløste. Dagens klart beste banker kommer ut i V64-3, og vi tror hardt på at seierstoget fortsetter for 8 Deede Star. Ta rygg på følgende:

V64-1 : 2 Jamie Oliver – Har fått fire løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og det har nok gjort veldig godt. Var fullt godkjent etter et tøft opplegg sist, og formen virker å være på riktig vei. Er helt fullstendig overlegen i omgivelser som dette om den leverer på sitt beste, og fra et nydelig spor bak bilen kan vi ikke gjøre annet enn å tro hardt. DETTE ER EN BANKER FOR DE FREKKE!

V64-2 : 1 Åskar Hebre – Har radet opp med fine prestasjoner på slutten, og en seier kan umulig være langt unna. Ble sittende bom fast med ALT igjen i kulissene sist, og den fikk et klart pluss i kanten av oss. Kan ikke få en mer passende oppgave enn dette, og den kommer til å lede et løp som dette i det lengste. SPILLES!

V64-3 : 8 Deede Star – Står med tre strake, og den har vært veldig bra. Spesielt sist var den solid på en ikke helt optimal bane. Er ikke 100% flekkfri i aksjonen sin, men den har en voldsom styrke, og så lenge den bare henger sammen taper den ikke et løp som dette. Motivert storfavoritt som også vi tror hardt på!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 14 Jasmin Band – Fikk aldri helt sjansen i V75’en sist, og den hadde nok litt krefter igjen over mål. Tiden den dagen må sees i lys av en bortimot bunnløs bane. Står tøft inne i dette løpet grunnlagsmessig, men på ren kapasitet tror vi egentlig ikke at noen er bedre. Gjør seg ikke bort med flyt, og den MÅ passes! 12 Fancy Nancy – Er en bra hoppe i grunnlaget, og i kveld debuterer den for ny trener. Tas med på alt direkte! 6 A Smart Choice – Har fått fire løp i kroppen etter pause, den er betydelig bedre enn raden, og kan være en superskrell med flyt!

V64-5 : 9 Horatio Fortuna – Er ekstremt kapabel, og løpet den gjorde etter en galopp på 50-60m sist var av det helt SVETTE slaget. Gikk altså 16,5/2140ma med stort terrengtap, og det på en bane som heller ikke var optimal. Jogger 14,0 alle dager i uken, og feilfritt må sjansene være store. 1 Ridgehead Mikko – Blir ENORMT kuskeplusset med Mika Forss, den er kjapp ut, og den blir alt annet enn enkel å slå fra tet. MÅ MED!

V64-6 : 5 Mr. Perfect – Gikk helt ok i STEINTØFFE omgivelser sist. Var altså ute mot Olle Rols/Disco Volante med flere. Gangen før avsluttet den bra, mens den tredje sist ble sittende fast. Går nå ned mange klasser når det gjelder motstand, den er kjapp i vei, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. BANKES PÅ DD!