Topphester dukker opp i en flott V64-omgang


Örjan Kihlström kjører en av våre to bankere på mandag.
Örjan Kihlström kjører en av våre to bankere på mandag. (Hesteguiden.com)

To bankere! Frekt objekt overrasker i billige omgivelser! Lekkerbisken med superform i kroppen! V64-godbitene er jobbet frem! Du tar vel rygg?

Sportspills meny mandag:
V75/V76:
Tidenes jackpotuke

V4 Romme: Norsk luring i en utfordrende omgang
V65 Drammen: Småfrekk banker i en herlig omgang
Oddstips 1: Brann vil forbi
Oddstips 2:
Hobro og Kirkevold jakter ny seier
Oddstips 3:
Songdal fester grepet

En helt fantastisk uke er i vente for vi som elsker å spille på hester. Gå ikke glipp av følgende høydepunkter denne uken:

30. september: Superonsdag med tidenes V76-pott på Bjerke! Jackpot og Bonuspott fordeles på alle med 7 rette. 2 142 165 kroner ekstra i sjuerpotten!

3. oktober: Lørdag er det DOBBEL-JACKPOT i V75 på Leangen! 6,6 mill ekstra i sjuerpotten! Du kan vinne 22 millioner!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-fest på Solvalla 25. september!
Det ble servert sterke tips på Solvalla denne fredagen, men "bonusen" kom ikke i V65-spillet. Det var nemlig V4-spillet vi gjorde rent bord i, og samtlige forslag på Eksperten suste inn. Vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.300 satt som det skulle, og de som leverte det kunne hente ut flotte Kr.5 941,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mantorp knaller til med et lekkert V64-spill denne mandagen, og flere av hestene i omgangen holder V75-klasse! Vi går for to bankere i jakten på svenske-cashen, og banker nummer en kommer ut i V64-1. Her tror vi mye på tet og slutt for 1 Drogba Bob! Banker nummer to dukker opp i V64-5, og her går vi all in på 10 Riff Kronos! Sjekk ut følgende:

V64-1 : 1 Drogba Bob (31%) – Spor 1, kjapp ut, kort oppløp! Drømmebetingelser er i vente for det som blir vår banker denne mandagen! Drogba Bob likte vi dessuten etter en liten pause sist, og den fullfører da fint etter at den måtte bruke speeden sin litt for tidlig. Vi hadde 11,2 s 700m på klokken. Fra tet denne mandagen så kan ikke vi skjønne annet enn at dette skal dreie seg om en topp sjanse! Banker!

V64-2 : 4 King Sir Kir (79%) – Er en kanon, og den innfridde sist i svært billige omgivelser. Man testet den da ut på en barfotbalanse, og aksjonen stemte ikke helt. Nå skal man gjøre noen justeringer til dette løpet, og fungerer den som den skal, ja, da vinner den igjen. Vi stoler dog ikke 110% på den, og spesielt ikke når den plundret litt underveis sist. På mandag kan det være smart å gardere litt da den blir kolossalt hardt betrodd.

Superonsdag med tidenes V76-pott på Bjerke! Jackpot og Bonuspott fordeles på alle med 7 rette. 2 142 165 kroner ekstra i sjuerpotten!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V76-bonger onsdag

V64-3 : 8 Onekiss (7%) – Er en hoppe under utvikling, og den har stadig blitt bedre. Nå sist på Solvalla så ble den sendt i angrep vel 1200m fra mål, og den kom etter hvert frem utvendig leder. Fullfører bunnsolid, og på klokken vår stod det 13,4 s 1200m… Tåler å bli brukt litt underveis i løpene, den blir utstyrt med Ulf Ohlsson, og skulle det bare ikke bli helt feil fra dette sporet, ja, da kjemper den i fremste rekke påny. PASSES!

V64-4 : 11 Love Palema (13%) – Går ned flere klasser denne mandagen, og den må følges med argusøyne. Nå sist var den altså ute mot en helt annen verden av hester kontra det den møter nå. Gikk fakta bra i kulissene i det nevnte løpet, og vi hadde 10,2 s 700m på klokken! Jorma Kontio opp er spennende, og er den bare sånn noenlunde på skuddhold når det gjenstår 500-600m, ja, da blir den vrien å stå imot. MÅ MED PÅ ALT!

Superonsdag med tidenes V76-pott på Bjerke! Jackpot og Bonuspott fordeles på alle med 7 rette. 2 142 165 kroner ekstra i sjuerpotten!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V76-bonger onsdag

V64-5 : 10 Riff Kronos (39%) – Vi spiller ungdommen i feltet, og spesielt når Riff Kronos her skal ut mot en sliten gjeng. Var noe tung i kroppen etter pause sist, men den fullførte uansett fantastisk bra, og vi hadde 08,1 s 800m på klokken uten at den var helt tom på det. Vi hadde også 06,6/400m på den… Da har den hester som Ivar Sånna/Sauveur foran seg! Ørjan Kihlstrøm opp , og blir det bare litt tempo, ja, da skal Riff Kronos tygge ned denne gjengen! Topp sjanse, og vi banker!

V64-6 : 5 Rhapsody Ås (29%) – Har bare gått fire løp, og selv om den ikke har fått vinne så har den gjort meget sterke løp uten at det har klaffet helt. Nå sist havner den opp i litt dårlige rygger, og den får langt frem. Leverer en ordentlig bunnsolid langspurt, men den rakk altså ikke helt frem. Vi hadde 11,4 s 800m på klokken, og den var ikke helt tom på det. Etter flere gode innsatser så blir den mandag kronet med en storløpsseier, og 200 000!? Bra sjanse, og vi hard solid tro!