*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Toppomgang i V64-spillet på Solvalla

Niclas Benzon er aktuell på Solvalla tirsdag. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Bankeren er lovende! Storfavoritt blir utfordret av et talent fra Norge! En strålende V64-omgang venter på Solvalla tirsdag, og her skal vi kjempe om tusenlappene! Du sjekker vel ut våre oppdaterte tips?

12.11.19 19:10

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V65 Forus: V65-kveld med Wiig i hovedrollen
Oddstips håndball:
Vi tror Fyllingen tar seg til sin sjette finale
Spillsenteret: Vi har vurdert tirsdagens viktigste kamper
Målscorerspill NHL: NHL's toppscorer har en ellevill statistikk
Håndball-VM kvinner:
Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Färjestad er først ut denne tirsdagen, og da skal det naturligvis dreie seg om en V4-lunsj. Moroa fra Sverige er i gang kl.12.20. Om kvelden er det Forus som begynner med sin V65-omgang kl.18.55, før Solvalla avrunder med sin V64-omgang kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Den beste V64-omgangen i uken kjøres på Solvalla, og her er det som vanlig herlig sport samt et stort spill i vente. Bankervalget denne tirsdagen stod mellom 12 Soutwind Queen (V64-2) og 2 Mellby Hero (V64-3). Sporene ble helt avgjørende for hvem vi ville gå ALL IN på, og Mellby Hero er altså vår beste alenestrek. Ellers finnes det naturligvis flere objekter i denne omgangen, og her er det bare å ta rygg på følgende godbiter:

V64-1 : 4 Custom Cheval – Står med fem strake andreplasser, men vi tror ikke det er snakk om noen antivinner. Gikk et meget solid løp fra en «kald» utgangsposisjon sist (13 s 800m), og den falt med flagget til topps. Med spor innenfor 6 Sayonara her så er nok Goop på hugget direkte. Han vil nok teste for tet, og skulle han lykkes med å komme seg foran, ja, da er dette hesten å slå. Når vi heller ikke likte aksjonen til 6 Sayonara sist så ble valget enkelt for oss. Her må vi bare prøve Custom Cheval!

V64-2 : 12 Southwind Queen – Er en knallgod og svært lovende hoppe som i sitt unge liv har vunnet hele 22 løp! I år har den vunnet 12 av 17 løp, og raden er også knallfin. Nå sist ble den riktignok kun nummer syv, men spurtet da strålende etter hinder på veien. Møtte dessuten klart bedre hester enn hva den møter nå. Har blitt strøket inn et spor, den får opp en god kusk i dette amatørløpet, og feelingen er at den runder en billig gjeng til seier. VI TROR HARDT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-3 : 2 Mellby Hero – Ble plukket ned på streken sist, og en tung/våt bane kan ha felt den litt da. Kommer her ut i overkommelige omgivelser, det burde bli gratis tet, og siden kan dette bli BILLIG. Veldig motivert favoritt som også vi tror MYE på.

V64-4 : 12 Chef M.M. – Er en lillebror til langt mer kjente Wreckless M.M., og også Chef M.M. er lovende. Avsluttet solid via femtesporet i den siste svingen sist, og var ikke tom over mål. Da viste klokken 13,3 s 800m. Er trolig ytterligere forbedret til tirsdagens start, og i et løp med mange urutinerte hester på farten så kjøper vi ikke at denne skal være såpass lite spilt. PLUKKES MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-5 : 1 Output Pressure – Er i toppform, og fortjener virkelig en seier. Ble plukket ned på streken nest sist, mens den ble sittende bom fast som fulltanket sist. Er veldig kjapp i vei, og den får dårligst rygg leder fra dette sporet. Goop opp er naturligvis spennende, og en kjapp sprint burde passe midt i blinken. Nå er det endelig dags igjen?

V64-6 : 3 Indy D. – I finalen blir det HARDT spill på 8 My New Chapter, men vi vil gjerne se stabile takter på den før vi eventuelt anbefaler noe bankerspill. Vår ide ligger virkelig i skorpen, og er bedre enn raden. Har fått tre løp i kroppen etter en lengre pause, og den blir gradvis bedre. Ble med i sporene fra en beskjeden plass sist, og leverte et meget sterkt oppløp. Er litt «uslipt» enda, og det skal være mye å gå på. Minus favoritten så skremmer ikke motstanden, og den skal altså passes.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag