*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Toppomgang med et mulig superobjekt på Umåker

 

Ove A. Lindqvist er aktuell i kveldens V64-omgang. Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Talentfull banker! Hvorfor er superobjektet så lite spilt? Vi går for GULL i kveldens V64-omgang! Du blir vel med oss i jakten på tusenlappene?

18.10.19 19:05

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V65 Eskilstuna: Eskilstuna med en svært spennende V65-omgang til lunsj
V65 Biri: En av årets beste V65-omganger på Biri
Tippetips: Midtukekupong på en fredag
Oddssingel Bundesliga: Praktfull odds på Eintracht Frankfurt
Oddssingel Championship: Cardiff leverer alltid i Wales
Spillsenteret: Vi har vurdert fredagens viktigste kamper
Eurojackpot fredag: Du kan vinne 390 millioner kroner
Premier League: 11 ting du kanskje ikke visste om United - Liverpool

Endelig WEEKEND, og det er liten tvil om hvor det store HØYDEPUNKTET skjer. I morgen er det nemlig GULLJACKPOT I V75-SPILLET, og løpene går på høyoddsbanen Momarken. Når det gjelder fredagen så skal vi først til Eskilstuna hvor V65-lunsjen er i gang kl.12.45. Biri Travbane står for V65-omgangen om kvelden, og her begynner V65-1 kl.18.55. Umåker avrunder deretter med sin V64-omgang kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Umåker avrunder fredagen med en KNALLFIN V64-omgang! Vi går hardt ut i denne omgangen, og banker svært talentfulle 11 Dante Godiva. Var syk sist, men rapporteres å trene bra før kveldens oppgave. Ellers er dette en jevn omgang med et bra potensial, og her er det bare å ta rygg på følgende snadder:

V64-1 : 11 Dante Godiva – Var syk sist, og selv om den var knallhardt ute så var den altså unnskyldt for dagen. Har ellers avslørt sin flotte kapasitet ved flere anledninger, og det er snakk om en 3-åring en bra bit utover det vanlige. Skal ut i Breeders som en neste oppgave om ikke lenge, og den trenger derfor en ordentlig blåser i kroppen før det løpet. Et lite felt er kun et pluss, distansen er kun et pluss, og er den ikke syk igjen så runder den en overkommelig gjeng som dette. MÅ BARE SPILLES!

V64-2 : 14 Hunter Dillon – Var faktisk kun et 9-valg med 1,9% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset, og akkurat det tar vi i mot med STOR TAKK! Dette er en sportrapp, og det betyr at vårt store objekt står perfekt inne på kronene, og når den også varslet superform sist, ja, da kan vi ikke gjøre annet enn å stormvarsle. I løpet sist spurtet den som en vind etter sene luker, og gikk PIGG i mål. Er enormt kuskeplusset med Ove A. i kveld, og dette er ett av dagens aller beste objekter. MÅ MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-3 : 6 Mellby Emeralds – Her er det egentlig veldig jevnt og ikke spesielt lettløst. Det finnes nemlig ingen store formbomber i feltet, og det skiller dessuten ikke mye på de beste målt opp mot de nest beste. Hesten vi plasserer først var OK etter pause sist, men hadde nok uansett godt av det løpet i kroppen etter oppholdet. Ventes forbedret til kveldens løp, og i dønn riktige omgivelser er den spillbar.

V64-4 : 7 Sweet Eddie – Holder muligens en noe usikker form, men vær OBS på at vi her snakker om en hest med bra kapasitet, og som dessuten får tilbake en kusk den «elsker» i vognen igjen. Ove A. har et veldig godt tak på denne, og den har levert klart best når han har kjørt. De tre siste løpene som den har vunnet har alle vært med den dyktige kusken. På ren kapasitet duger den svært godt i et løp som dette, og som for lite spilt er i hvertfall vi på vakt. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-5 : 4 Forspärla – Stod likt med 12 Husnäs Elving nest sist, og feilet da som mulig vinner kort før mål. Sist gikk den helt OK i tøffe omgivelser. Formen er veldig fin, den står perfekt inne i dette løpet, og den kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette. Burde egentlig vært en ganske klar favoritt, og den skal stå først på ranken.

V64-6 : 11 Selmer IH – Er BEST i finalen, og normalt tar den seg av et løp som dette. Fikk vinne sist, gjorde det bra, men har altså ikke vært den samme hesten i år, og vi tør derfor ikke å gå ALL IN på den. Motivert, men…

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.