*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Trippel V64-jackpot med over seks millioner ekstra

Øystein Tjomsland og Tinas Odin. På fredag kjører Ulf Eriksson. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

GIGANTISK V64-OMGANG! Trippel V64-jackpot! Vi jakter med en solid banker samt flere superfrekke objekter! Saftig opptur i vente?

30.11.18 19:29

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Klosterskogen: Vi jakter førjulskroner i V75
V65 Boden: Lunsjjackpot med over en million ekstra
V65 Biri: Flott V65-omgang på Biri
Oddstips 1: Derfor elsker Wolves fredagskamper
Oddstips 2: Aleesami og Palermo fosser videre mot Serie A
Oddstips 3: Nedrykkstruede Rayo tar alle poengene
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

En av årets mest interessante fredager venter, og vi skal altså få oppleve TRIPPEL V64-JACKPOT fra Sverige og Romme. Enorme 6 171 110 ligger ekstra i sekserpotten, og løpene begynner som vanlig kl.19.30. Boden sparker imidlertid i gang fredagen med en V65-JACKPOT kl.12.45. Her ligger det hele 1 054 160 ekstra i sekserpotten. Biri kompletterer fredagen med sin V65-omgang kl.18.55.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Trippel V64-jackpot er noe man ikke får oppleve veldig ofte, men i kveld skjer det altså, og det ligger GIGANTISKE 6,1 millioner ekstra i sekserpotten på Romme. Omgangen som venter er alt annet enn veldig lettløst, og vi håper/tror at dette kan betale ut flotte kroner. Dagens "tryggeste" banker føler vi er 6 Queer Fish, og på de "flate bongene" står den alene. Ta rygg på følgende:

V64-1 : 12 Vincent Zaz – Var godkjent minus etter pause sist, og den fullførte kun helt OK. Gikk ikke helt optimalt balansert da, og i kveld regner vi med at det blir skoløs på alle fire. Er en bra hest i grunnlaget, den burde være MYE forbedret med en blåser i kroppen, og vi blir overrasket om denne ikke dukker opp på foto. SPILLES! 14 Oboy CD – Er bra på sitt beste, men noe variabel, og derfor ikke alltid like enkel å regne på. Har vært positiv de siste gangene, og den duger på sitt beste. Skreller?

V64-2 : 5 Ajlexes Leif – Trenger ikke å bli veldig mye spilt, men nå MÅ man være på vakt. Vi snakker her om en lillebror til betydelig mer kjente Starforlife Palema, og det som er litt interessant der er at sistnevnte er veldig KJAPP ut bak bilen. Vi har derfor en mistanke om at Ajlexes Leif besitter de samme egenskapene, og da kan dette dreie seg om tet og slutt. Vi liker nemlig denne hesten, og den er bedre enn raden. Var tapper i nederlaget sist, mens den aldri fikk sjansen før det var for sent nest sist. SPILLES TIL FLOTTE ODDS I LUKENE!

V64-3 : 8 Tinas Odin – Vi stenger igjen butikken på tre hester. 3 Höstbo Elis/4 Demex får MYE spill på seg, og også vi tror på disse. Dog vil vi varsle litt for tredjehesten som utvikler seg fint for tiden, og som gikk et aldeles helsvett løp etter en grov galopp sist. Kom voldsomt tilbake, og på vår klokke stod det 24,8/1000m etter feiltrinnet. Da satt den også bom fast over mål… Ulf Eriksson opp passer bra, den går til mål, og den kan vinne et løp som dette. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-4 : 6 Queer Fish – Blir TUNGT betrodd på fredag, men det skal den også være, for dette dreier seg normalt om en vinner. Den var STOR i nederlaget sist, og den fullførte fantastisk sterkt da. Elsker Romme, og den har vunnet 5 av 9 løp på denne banen. Har stortsett vært knallhardt matchet, og den er noe billigere ute nå. Her klinker nok Kaj Widell til direkte, og vi tror på en TOPP MULIGHET selv om han skulle få svar. Dette er dagens beste banker.

V64-5 : 3 Wake Up America – Er ingen stjerne, men det er en nyttig hest som pleier å være bra på denne tiden av året. Har dessuten vært småpositiv to ganger på rappen, og formen virker å være veldig pågang. Er normalt LYNRASK fra start, den har stor fordel av sprint, og fra et nydelig spor er vi på vakt. 9 Davy Jones Sisu – Blir kuskeplusset med Ulf Ohlsson i dag, den står i et optimalt smygspor, og dette kan bli dønn riktig. MÅ MED PÅ ALT!

V64-6 : 10 Zinco Jet – Er VELDIG bra, og det kan fort være vinneren av en utrolig fin finale. Var heroisk i nederlaget sist, mens den spurtet voldsomt til andre nest sist. Tredje sist vant den veldig enkelt, og dette er en hest under en rivende utvikling. Har fått tre løp i kroppen etter pause, og man har nok siktet litt på denne oppgaven. Blir det bare noe kjøring underveis så er feelingen at denne plukker ned alt. Er en klar alternativ banker.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.