*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Tvedt fikser V64-cashen på Axevalla

Herman Tvedt og Brainy. Tirsdag kommer de ut på Axevalla. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Banker fra Norge! Mulige supersjokk som du vil like infoen rundt! Vi jakter storcashen fra Sverige denne kvelden, og her er det bare å ta rygg!

12.03.19 19:24

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V65 Momarken: Toppomgang med Harley i førersetet
V4 Bollnäs: Flott V4-lunsj fra Sverige
Oddstips 1: Juventus må sette full fart direkte
Oddstips 2: Klæbo er uslåelig i sprint
Oddstips 3: Norge jakter mer gull i Östersund
Oddstips 4: Durabelig opprykkskamp i Championship
Oddstips 5: City må kjempe for seieren

Vi har en helt herlig SPILLDAG foran oss på travet, og her er det mye å glede seg til. Bollnäs sparker i gang tirsdagen med en åpen og spennende V4-omgang kl.12.20. Deretter skal vi til Mysen og Momarken hvor en INTERNASJONAL V65-OMGANG venter. Her begynner V65-1 kl.18.55. Axevalla er sist ut denne tirsdagen, og da skal det naturligvis dreie seg om et herlig V64-spill. Løpene denne kvelden begynner som vanlig kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Har du tatt rygg på undertegnedes superobjekter de siste dagene?

V4-1 : 6 Eppur Si Muove (3-valg) – Kan være den STORE JOKERN i leken her. Dog har den ikke vist veldig mye, før den sist var plutselig noe helt enormt forbedret. Gikk da et voldsomt løp etter galopp (14,5/1900m), og den fikk to pluss i kanten av oss. Fortsetter den med slike innsatser fremover, ja, da kommer den til å tjene bra med penger. Blir neppe veldig mye spilt, men den er uansett med på vår bong.

V64-5 : 4 Sethmikael Blanche (4-valg) – Får endelig en bra kusk bak seg, og det er nesten utrolig at man ikke har villet prøve dette tidligere. Mats Ulriksson har gjort ekstremt mye rart som kusk bak denne, og Kaj Widell opp er et enormt pluss. Sethmikael Blanche har en veldig fart i kroppen sin, og tredje sist passerte den på 08,5/11,5 mot MYE bedre hester enn hva den møter nå. Distansen denne mandagen passer perfekt, og kommer den seg bare OK avgårde fra et trangt spor i volten, ja, da duger den normalt godt i omgivelser som dette. OBS!

V65-4 : 6 Bjønnum Baus (4-valg) – Uggent løp med flere mildt sagt spesielle hester som plutselig kan finne på å stoppe opp i banen. Ergo er ikke dette veldig enkelt å regne på, men etter å ha vært i tenkeboksen litt landet vi på Bjønnum Baus som trossalt er ung, og som det enda bør være litt vilje i. Har riktignok skuffet i årets to første løp, men den er god nok i massevis på sitt beste, og motstandsmessig kan den ikke få en spesielt billigere oppgave enn dette. Distansen er dessuten et pluss, den har blitt strøket inn et spor, og den skal helt klart tas på alvor. OBS!

V75-1 : 12 Adde S.H. (3-valg) – Er en veldig bra 4-åring som årsdebuterer, og vi prøver oss med den direkte. Avslørte stor kapasitet i fjor, og dette er en traver som Peter Untersteiner forventer seg MYE av i år. Kan fort være en vinner direkte, og det er nå den skal spilles.

V75-5 : 11 Muito Obrigada (5-valg) – Vidåpent løp med få helt sjanseløse hester. Vår ide er kun 4-år, men den er talentfull, og det dreier seg altså om en lillesøster til langt mer kjente Chief Orlando (Grl. 1 014 550). Så smellfin ut i årsdebuten, og vant med full spenst over mål. Utgangsposisjonen er ikke et pluss, men med tempo kan den felle de fleste nedover oppløpet, og den MÅ passes.

V64-6 : 2 Actual Star (5-valg) – Er en SVÆRT GRUNNKAPABEL vallak som tirsdag debuterer for Jörgen Westholm (18% seire som kusk i 2019). At man velger å melde direkte på Solvalla forteller i klar tekst at denne er de ordentlig fornøyd med i jobbene. Er verdt et forsøk direkte som altfor lite spilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Axevalla byr på en HØYINTERESSANT V64-OMGANG denne kvelden, og dette er en omgang vi virkelig gleder oss til. Vi skal prøve å spekulere litt mot dagens tyngste favoritter, for på våre bonger står norske 7 Brainy (V64-4) alene. Denne er helt overlegen på kapasitet, rapportene på den er fine, og vi tror bestemt at den vinner uansett opplegg. ALL IN! Ta rygg på følgende:

V64-1 : 10 Mcgarret – Går helt under raderen i innledningsløpet, og når vi la ut dette tipset hadde den 1% av innsatsene på seg. Det mener vi er helt feil. Fakta er at dette ikke er noen dårlig 4-åring, og den er MYE bedre enn hva folk flest tror. Spurtet sterkt nedover oppløpet etter en passiv styring i årsdebuten sist, og da viste vår klokke 13,8 s 800m med masse krefter igjen. Fjerde sist var den ute mot gode Deep Pockets, og da hadde vi vel 10 s 800m på Mcgarret. Har bitvis møtt bedre hester enn hva den møter nå, og som nesten uspilt roper vi et varsko! PS. 7 Zizou – Er en nykommer, og denne er VELDIG bra. Skal dog ikke rigges til i debuten for Veijo (sko på alle fire), og det er tydelig at man tenker å «spare» den litt til senere. Er uansett helaktuell pga flott kapasitet.

V64-2 : 1 Magic Heart – Blir enormt hardt betrodd, og det er liten tvil om at den også har en veldig bra sjanse. Spurtet storstilet i debuten, mens den vant enkelt fra tet sist. Får gratis tet igjen, og er den som i de to løpene den har gjort, ja, da tauer den normalt dette løpet rundt om. Motivert favoritt. Velger man å spekulere så er det 9 Canarsie som er aktuell. Der rykker man skoene i kveld, og det pleier å bli en veldig effekt hos disse hestene fra Veijo.

V64-3 : 14 Flash Teemer – Helskummelt løp hvor en bred gardering kan være smart. Hesten vi plasserer først blir ikke spilt, men den er ikke dårligere enn noen annen her, og på sitt beste pleier den å ha en bra avslutning å by på. Var ikke på topp sist, men var da ute på en elendig bane, og det likte den ikke. Gangen før spurtet den positivt, og var da foran 13 Bouncing Ball O.O. i mål, og sistnevnte har altså langt over 10% av innsatsene på seg… Vi prøver oss altså på dypet, og plasserer Flash Teemer knepent foran 4 Rocky Bear.

V64-4 : 7 Brainy – Har fått to nødvendige blåsere etter pause, og det skal bare ha gjort veldig godt. Den har fungert som den skal, og det at den i kveld får pisken med seg, ja, det ser vi på som et stort pluss. Glem ikke at Brainy i debuten for Tvedt hadde utfordret en såpass god hest som Katie Mae fra dødens om den ikke hadde slått på galoppen mot oppløpet, og en hest av et slikt kaliber finnes ikke i dette feltet. Hadde det vært perfekte baneforhold i kveld, ja, da kunne vi nesten ha garantert at denne kunne ha vist frem en lav 14-tid/2140ma, og noe slikt er ingen i dette feltet i nærheten av. Brainy er for oss dagens beste banker.

V64-5 : 4 Cantona Mearas – Ble rigget bedre til sist, og da leverte den også en veldig forbedret innsats. Fikk aldri sjansen før det var for sent, og den kom til mål med krefter igjen. Har en passende oppgave foran seg nå, og distansen takler den vel så godt som noen annen i dette feltet. MÅ MED PÅ ALT!

V64-6 : 3 Västerbo Cheers – Småskummel finale hvor ikke veldig mange er sjanseløse. Draget vårt er slett ikke verst, og den duger mer enn godt nok når den har en av sine bedre dager. Var for eksempel ordentlig positiv nest sist, og med en tilsvarende innsats nå, ja, da er den på foto. Har dessuten trukket det beste sporet av de som skal ha best sjanse i finalen, og det er heller aldri feil. Settes knepent foran storskrellen 8 My Angel Laday som var positiv etter pause sist.

Annonsebilag