*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Untersteiner har V64-bankeren på Åby

Johan Untersteiner er aktuell i kveldens V64-omgang på Åby. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Knallfin omgang på Åby! Bankeren har perfekte betingelser foran seg! Bra info rundt flere mulige skrell! V64-opptur i vente?

03.01.19 19:13

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V65 Bergen: Vi jakter ny V65-suksess i Bergen
Oddssingel Premier League: Liverpool er Guardiolas skrekk
Oddssingel Premier League:
6,60 i odds på Firmino-scoring
Oddssingel La Liga:
Real Madrid har prestert elendig på bortebane
Målscorerspill NHL: Kucherov-scoring gir svært godt betalt
Live
: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Bjerke Travbane byr på en INTERNASJONAL LUNSJ denne torsdagen, og her blir det både V4 og V5. Moroa på Bjerke er i gang kl.12.20. Deretter skal vi en tur til Bergen hvor den INTERNASJONALE V65-omgangen begynner kl.18.55. Åby er sist ut torsdag, og her starter V64-1 kl.19.30.

Ukens høydepunkt skjer i Skien, og da snakker vi om V75-omgangen på Klosterskogen lørdag. Her kan du vinne hele 13 millioner, og vi kommer tilbake med fyldige tips til den omgangen fredag ettermiddag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi liker disse omgangene på Åby, og de er alltid litt ekstra utfordrende med tanke på de to ledige innvendige sporene på oppløpet. Når det gjelder dagens omgang er det Johan Untersteiner som er nøkkelkusken, og han får også tillit bak vår banker. 2 J.H. Respons (V64-5) har en perfekt oppgave foran seg, og leverer den bare som den skal, ja, da er det snakk om en vinner.

Ta rygg på følgende:

V64-1 : 8 Niky Flaks – Er en skikkelig topphest i grunnlaget, og den var fin etter et lengre avbrekk sist. Det var riktignok veldig billig i mot, men den var uansett bra. Har normalt gått MYE frem med det løpet i kroppen, og sjansene er gode selv om dette dreier seg om en oppjaget sprint. Motivert favoritt. 2 Victor Rush – Er en nyttig sprinter med perfekte betingelser. Her burde det bli tet, og deretter rygg leder? Har en ganske giftig speed, og får den først løpet sitt er den ikke ueffen. Formen var veldig fin før pausen, og den pleier å være bra etter pause. Motbudet.

V64-2 : 3 Alma Winner – Hoppeløp i lavt grunnlag, og slike løp er alltid småskumle. En relativt bred gardering er ofte smart. Draget vårt spurtet sterkt etter pause sist, og den kom til mål med krefter igjen. Er trolig ytterligere forbedret til denne starten, den har virket trygg med volte, og burde derfor komme seg OK avgårde fra et fint spor. Peter Ingves sitter seg opp da Peter Untersteiner har tatt seg en liten ferie. SPILLES!

V64-3 : 3 Quitebeauty – Er et VELDIG langskudd, men den har sett såpass bra ut på slutten at vi likevel velger å prøve oss. Den spurtet solid nedover oppløpet nest sist, og var ikke veldig mange lengder bak en såpass god hest som Sobel Photo da. Nå sist fikk den aldri lukene, og ble sittende bom fast med masse krefter igjen. Har kun gjort 15 løp i karrieren, og den virker altså å utvikle seg fint. PASSES!

V64-4 : 7 Silent Hill – Var helt OK i nederlaget sist, men den viser ikke superform, og er dessuten best skoløs. Blir enormt hardt betrodd her, og mot en overkommelig gjeng er naturligvis sjansene store. Det kan dog vise seg å være litt spennende å spekulere mot en hest som ikke er i toppform, og det er solid verdi i spesielt ett motbud. 1 Symphonic Lincoln – Er i toppform, og selv om den ikke rader opp skal den passes. Var ute i et løp som var stengt ved 391 000 nest sist, og satt bom fast på 14,2/2140ma. Her er det billigere i mot, og dagens løp er stengt ved 315 000. Nå sist var det samme visen, og også da ble den sittende bom fast. Følger bilen fra start, og fra rygg leder kan den overraske via siste indre. OBS!

V64-5 : 2 J.H. Respons – Velger vi å banke i dagens omgang. Den var bra i to strake seiersløp etter et lengre avbrekk før den ikke var like fin sist. Vi er dog litt inne på at banen den dagen kan ha felt den. Har en drømmeoppgave foran seg nå, og den må ha en TOPP SJANSE om den fungerer som den skal. Begynner man først å gardere dette løpet så er det MANGE vinnerkandidater, og det blir fort et dyrt løp om man skal spekulere… Vi velger altså å ikke gjøre det, og dette er dagens beste banker.

V64-6 : 1 Hennesy Boko – Kunne stått med fire strake seire etter avbrekket, men det ble altså et par galopper tredje sist. Den ene galoppen ble den sjenert til. Står her helt riktig til på strek, og håndterer den bare distansen er sjansene store for at den kan lede dette løpet rundt om. Vi velger dog å ikke gå ALL IN på den da Conrad Lugauer ikke er en veldig god tempobedømmer, og heller ikke en kusk vi liker å banke. Motivert, men…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.