*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Untersteiner har V64-bankeren

Peter Untersteiner er aktuell på Jägersro tirsdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Interessant V64-omgang! Banker som duger! Mulig storskrell som kan gjøre livet surt for en av dagens tyngste favoritter! V64-opptur i vente?

28.03.17 19:29

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Axevalla: V4-godbiter til lunsj
V65 Momarken: Nye utfordringer på Momarken
Oddstips 1: Ødegaard & co. blir kraftig undervurdert
Oddstips 2: Argentina opplever et fraværsmareritt
Oddstips 3: Brasil kan bli VM-klare
Oddstips 4: Kroatia hviler flere nøkkelspillere
Tabelltips Eliteserien: Slik tror vi det ender
Tabelltips Brann: I år ryker superstatistikken

Ny dag, nye muligheter! En herlig tirsdag venter, og i dag er det Sverige som er først ut. Her blir det lunsjtrav på Axevalla, og V4-omgangen starter opp kl.12.20. Om kvelden blir det V65 på Momarken med start kl.18,50, før dagen avrundes på Jägersro. Her skal det kjøres V64, og løpene er i gang kl.19.25.

Lerum med herlig V65-treff i Boden 25. mars!
Vi kom ikke helt til mål på de flate bongene i Boden denne kvelden, men systemene satt som de skulle (fire andeler a Kr.1 000). Begge våre systemer suste inn på Eksperten, og de betalte ut hele Kr.62 119 per stk.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nye sterke tips ble servert i Bergen 23. mars!
Det ble ny opptur for våre tips til Bergen Travpark denne torsdagen! Nettavisens lille V65-forslag på Kr.240 betalte ut fine Kr.1 717,-. Her banket vi blant annet 2-valget Tinn Jerker. I V5-spillet ble det også fullklaff for det minste forslaget, og her var innsatsen Kr.200,-. Her kunne man hente ut Kr.2 459,-.

PS! Vi har åpnet året på Bergen Travpark meget bra, og vi har allerede vært med på et par saftige oppturer! 23. februar innfridde Super Strong (17%), og Arthurian Hanover (9,9%) som deilige godbiter. På Eksperten ble det fullklaff for to flate bonger (fire andeler a Kr.500), samt to systemer (fire andeler a Kr.1 000). Utbetalingen ble meget fine Kr.21 672,-. Høydepunktet hittil i år på Bergen Travpark, kom 26. januar, hvor vårt V5-forslag på Kr.960 betalte ut storfine Kr.154 431,-.

Alt satt på Forus 21. mars!
Det ble NY suksess for de som tok rygg på undertegnedes tips på Forus denne tirsdagen! Absolutt alt satt, og Nettavisens lille V65-forslag på Kr.192 betalte ut Kr.2 084,-. I V5-spillet betalte Nettavisens lille bong på Kr.192 ut Kr.887,-. Tar du rygg på undertegnedes Forus tips?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Jägersro byr på en interessant V64-omgang denne tirsdagen, og det er bra klasse på flere av løpene. Vår banker kommer ut i V64-4, og går 2 Pense Kloster som den skal, ja, da kan vi ikke gjøre annet enn å tro hardt på seier. Sjekk ut følgende:

V64-1 : 1 Monark Newmen – Fredrik Persson har fått bra fart på stallen nå, og han viste frem en strålende opplaget Ultra Bright på søndag. Kommer her ut med et annet talent, og et talent som har trent bra i vinter. Her blir det nok full bøtt fra start, og fra tet er løpet over? SPILLES!

V64-2 : 8 Nosy Face – Kommer ut i regi Johan Untersteiner, og det er strålende rapporter på den direkte. Har vært knallfin i jobb, og man forventer en solid innsats. Har vært noe variabel tidligere, og det trekker ned. Må dog bare prøves mot en overkommelig gjeng, og vi iler til med tipsnikken!

V64-3 : 10 Great King Wine – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og den er i en ordentlig bra form. Spurtet fint sist, og den var nok ikke helt tom i mål. Skal normalt bare bli bedre og bedre fremover, og med tempo feller den de fleste. Er verdt et forsøk mot den klare favoritten. OBS!

V64-4 : 2 Pense Kloster – Avsluttet fjoråret strålende, og nå er det altså duket for årsdebut. Peter Untersteiner pleier å ha hestene sine i form når de kommer ut, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Vant syv løp i fjor, og her kan det fort være duket for en ny “pinne”. Motivert, og også vi tror mye på denne favoritten.

V64-5 : 6 Eldrick Boko – Hadde vi banket over 2100ma, men på en oppjaget sprint er vi fakta ikke så sikker. Da skal det nemlig ikke så veldig mye til før det kan bli feil, og sporet kan dessuten sørge for litt vingel. Motivert, men… 11 Volontary Simplcty – Kan være noe for de som jager en storskrell. Den er nemlig MILEVIS bedre enn raden, og den fortjener en opptur. Satt bom fast sist, mens den spurtet bra etter hinder på veien nest sist. Skulle megafavoritten få svar, ja, da kan vårt sjokkdrag komme på lette bein tilslutt. OBS!

V64-6 : 4 Attack Diablo – Pensjonisttreff finalen! Slike løp som dette er vi egentlig ikke veldig glad i, for disse har hatt sine beste år, og de er mildt sagt ikke like villige lengre. Attack Diablo har trukket et passende spor, og fra tet kan fort Peter Untersteiner få bløffe dette løpet hjem. Nå sist ble den felt av svingene, og den passet rett og slett ikke på Momarken. Kan vinne dette, men det er ingen hest vi vil gå all in på.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag