Untersteiner innfrir med sin nye stjerne


Johan Untersteiner får tilliten som dagens bankerkusk. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Johan Untersteiner får tilliten som dagens bankerkusk. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

En stjerne bankes! Mulig skrell i finalen! Halmstad byr på en interessant V64-omgang, og her er det bare å sjekke ut hva vi byr på!

Sportspills meny mandag:
V4 Østersund: Spenstig omgang venter
V65 Drammen: Solberg bankes i jakten på tusenlappene
Oddstips 1: Swansea best hjemme i Wales
Oddstips 2: Brann har regien
TV-fotball/streaming: Messi og Ronaldo tilbake på norsk TV

En helt strålende uke er i vente for vi som elsker både trav, og galopp! Til helgen har vi blant annet en dobbel-syverpott i V75-spillet på Sørlandet å glede oss til. Det er også en ekstra internasjonal V75-omgang på Solvalla søndag. Vær OBS på at det er jackpot i V65-spillet i Norge både lørdag og søndag. Harstad kjører V65-løpene om lørdagen, mens det er Biri som kjører om søndagen.

Når det gjelder dagen i dag så starter moroa i Östersund med V4. Deretter blir det V65 i Drammen før Halmstad avrunder med V64 fra Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Sørlandet i går så ble det svært enkelt, og det var ikke lett å hente noe spesielt på hjemmebanen min. I V5-spillet så ble det dog fullklaff på Nettavisen sin lille bong med en innleveringspris på Kr.128,-. Den betalte ut Kr.993, og supersjokket Tangen Odin (3,3%) var med på samtlige bonger!

Halmstad står for kveldens V64-omgang, og det er en fin meny som blir servert. Bankeren er en ordentlig kanon, og vi spekulerer ikke i mot 6 Day Or Night In (V64-2). Sjekk ut følgende:

V64-1 : 4 Hope And Love (16%) – Norgeskjenningen blir altså vår ide i innledningsløpet. Ble passivt kjørt etter pause sist, men den avslutter sterkt, og den var bra første gang ut i ny regi. Vi hadde faktisk 08,7 s 800m på klokken, og noe mer enn det kan man nesten ikke forlange. På mandag blir det nok et mer offensivt opplegg, og vi er litt inne på at det kan bli full bøtt mot tet. MÅ BARE PRØVES I OVERKOMMELIGE OMGIVELSER!

V64-2 : 6 Day Or Night In (80%) – To kanoner dukker opp i et høyinteressant løp. Vi velger å banke, og vi banker det som blir den store favoritten. Day Or Night In har vært klin overlegen de siste to gangene, og sist så bare forsvant den ifra på et imponerende sett selv om den måtte gjøre grovjobben selv. Kan nok på 12-tallet fra tet, og det skal nesten ikke være mulig å straffe. BANKER! PS. 9 Breidabliks Nubbe – Er en utrolig fin hest med en skyhøy kapasitet. Har enda ikke tapt, og sist gikk den 10,8 s 800m på et lekkert sett. Vi er dog usikker på om Conrad Lugauer vil tømme sin hest i et slikt løp som dette, og en annenplass er derfor det mest sannsynlige utfallet.

V64-3 : 10 Dragalagaboomboom (18%) – Feilet i en trang situasjon sist, og det var ikke hesten sin feil at den galopperte. Gangen før så var den strålende til seier, og dette er en traver som har en god del inne. Med tempo på forestillingen så er den langt fra ueffen her, og den er verdt et forsøk. OBS! PS. 2 Twister Bi (24%) – Tapte mye på galopp sist, men den gjorde en sterk opphenting i 12-fart. Oppfører den seg så snakker vi om en flott mulighet!

V64-4 : 1 Lady Luck Lindy (18%) – Var ingen stjerne når den stod hos Stall Hamre, for å si det litt forsiktig. Nå er den kommet hjem til eieren, og det er LI Nilsson som har ansvaret for den. Så utrolig fin ut sist i stengt posisjon over mål, og den så helt fulltanket ut! Ikke vet vi hva som er skjedd, men det er i hvertfall tydelig at hesten har tent veldig til på sin nye plass. Er kjapp i vei, og fra et perfekt spor så iler vi til med førstevalget. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 4 More Than Enough (13%) – Her har de fleste «løpt i fra seg», og det er ikke mange med en spesielt tøff skalle i dette feltet. Ideen vår har skuffet litt de siste to gangene, men viser den takter som tredje + fjerde sist, ja, da kjemper den garantert om seieren mot disse. Er normalt sett veldig spurtsterk når den får gå med i rygger, og skulle det klaffe for Jeppe Juel på mandag så forventer vi at More Than Enough dukker opp i riktig ende.

V64-6 : 9 Devs Dragon (8%) – Det er ikke lett å runde fra 40m tillegg i slike løp som dette, og vi er langt fra sikker på at den klare favoritten Riff Kronos greier det. Ideen vår er ung, og den er under en klar utvikling. Nest sist så vant den lett etter en sisterunde i 12-fart. Skulle det klaffe slik at den kommer fint gjennom på startsiden her, og at den får et fint ryggløp/kanskje tet, ja, da skal de være veldig gode for å hente et dobbelt tillegg på den. OBS!