*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Utfordrende V64-omgang med stort potensial

Rikard N. Skoglund er aktuell i kveldens V64-omgang. Foto: RJ.Auran/hesteguiden.com

Bankeren er bare best? Spinnvilt supersjokk mot en av dagens tyngste! Lekker ide i det ene kaldblodsløpet! Du tar vel rygg på våre oppdaterte V64-tips?

09.08.19 18:58

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V65 Gävle: Stor V65-jackpot til lunsj
V65 Biri: Vi går hardt ut på Biri
Oddstips: Liverpool har målrekord mot Norwich
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Vi har en strålende weekend foran oss, og her er det utrolig mye å glede seg til. Drammen står for helgens STORE V75-OMGANG på lørdag, og her kan du faktisk vinne hele 13 millioner! Om søndagen er det TO STORE høydepunkt. På galoppen til lunsj er det DOBBEL V64-JACKPOT, og denne gangen kommer løpene fra Klampenborg. V75-omgangen til Dannero er også mildt sagt interessant, og her kjøres altså Svenskt Kaldblodskriterium.

Når det gjelder dagen i dag så skal vi først til Gävle hvor det er JACKPOT I V65-lunsjen, og det ligger hele 688 752 ekstra i sekserpotten. V65-1 begynner kl.12.45. Om kvelden er det Biri som er først ut med sin V65-omgang kl.18.55, mens det er Umåker som avrunder fredagen med sin V64-omgang kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er alt annet enn lettløst til Umåker i kveld, og dette burde gi meget solid betalt. Å finne en "klink banker" var alt annet enn enkelt, og dermed landet vi på en småfrekk. 2 Svärting A.C. har en veldig riktig oppgave foran seg i V64-3, og den kan fakta vinne et løp som dette selv om den må gjøre litt jobb på veien. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 8 Millie Millionaire – Er en brenngod hoppe som vinner innledningsløpet om den blir kjørt med. Kommer ut etter en liten pause som normalt bare har gjort godt. Har blitt matchet mot bedre hester enn dette tidligere, og den har motstandsmessig en sjeldent fin oppgave foran seg denne fredagen. Motivert selv fra et dårlig spor.

V64-2 : 8 First Ideal Man – Kan være storskrellen i et ikke helt lettløst 3-årsløp. Gikk fullt godkjent etter pause sist, mens den var enormt bra etter en grov galopp nest sist. Sporet trekker ned, men oddsen er såpass bra at vi uansett lar oss friste. SKAL MED PÅ ALT!

V64-3 : 2 Svärting A.C. – Har en smellfin oppgave foran seg i kveld, og den bør fakta vinne et løp som dette om den leverer som den skal. Alt ble feil for den sist, mens den gikk strålende etter galopp i tøffe omgivelser nest sist (23,8 s 800m). Må bare prøves nå!

V64-4 : 3 Amarula Bishop – Er slett ingen dum hoppe, og avslutningen sist likte vi meget godt. Spurtet da storstilet tilslutt, og kom til mål med krefter igjen. Senker nok rekorden sin mye om nødvendig, og som uspilt er i hvertfall vi litt på vakt. Beste hesten i feltet er 11 No Matter, men vær OBS på at den skal ut i et forsøk til Derbystoet om kun elleve dager. Dermed blir det sko på alle fire, og hvor hardt vil man egentlig kjøre med den i et løp som ikke betyr noen verdens ting?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-5 : 5 Forspärla – Herlig hoppeløp med hele 100 000 i førstepremie. Vårt soleklare objekt hadde 3,1% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset, og den blir neppe veldig mye spilt. Formen virker dog å være sterkt stigende, og den gikk enormt i kulissene etter galopp sist (25,4 s 800m). Vi liker også kuskeplusset med Rikard N. Skoglund, og den kan neppe få et bedre løp grunnlagsmessig enn dette. MÅ MED PÅ ALT!

V64-6 : 2 Il Vero Alfredo – Har fått tre løp i kroppen etter en lengre pause, og den har vært veldig positiv etter avbrekket. Holdt unna fra tet nest sist, mens den fullførte bunnsolid fra en kald utgangsposisjon sist. Følger bilen fra start, den har trukket et nydelig spor, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. PASSES!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.