Utfordrende V64-omgang på Jägersro


Christoffer Eriksson kjører vår banker denne tirsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
Christoffer Eriksson kjører vår banker denne tirsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Bankeren fikk aldri sjansen sist - revansje nå!? Skrellobjekt i 2-årsløpet! Vi gir gass, og jakter tusenlappene på Jägersro!

Sportspills meny tirsdag:
V4 Örebro: Lekker lunsjomgang
V5 Forus: Lunsjsnadder i Stavanger
V65 Momarken:
Vi byr på sjokkerende objekter
Oddstips 1: Storhamer er magiske i Champions League
Oddstips 2:
Jubel for Zucca og fortvilelse for Martinsen
Oddslangskudd: Knuser Wembley-drømmen til Sheffield United

Ny V4-fest i Sverige! Samtlige V4-bonger suste inn på Eksperten!
Det ble servert MEGET sterke V4-tips til løpene fra Eskilstuna søndag 8. november! El Toro Boko (5-valg/9,8%) overrasket mange i innledningen, men sjekket du vår info? Vi stormvarslet nemlig for den! Vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.432 suste inn, og betalte ut flotte Kr.4 031,-. Vi gratulerer de som tok rygg, og kan love mye mer moro i tiden som kommer!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er svært utfordrende på Jægersro tirsdag. Flere av løpene består av ferske hester, og her kan det virkelig smelle. Bankeren vår dukker opp i V64-5, og her tror vi på tidlig tet og slutt for 2 Celebrity Lane.

Sjekk ut følgende:

V64-1 : 9 Ultra Bright (3,6%) – Et 2-årsløp innleder denne tirsdagen, og dette er ikke lettløst. Helst ville vi ha sett varmingene før vi gav noe tips her, for dette er hester som kan forbedre seg med mye på relativt kort tid. Draget vårt passerte mål med krefter igjen første gangen ut nest sist. Nå sist vinner den svært enkelt, og vi har 13,7 s 800m på klokken med krefter igjen. Så dessuten veldig fin ut i varming før det løpet. Står nydelig til for å smyge med her, den har en klar rekordforbedring i kroppen sin, og den MÅ tas på alvor.

V64-2 : 2 Teehee (44,8%) – Ikke mange er sjanseløse i dette 3-årsløpet, og vi blir ikke veldig overrasket om det kan skrelle til her. Vi plasserer favoritten først da den har radet opp med fine innsatser på slutten. Skal være travsikker, og sporet tror Johan Untersteiner at den ikke skal ha noe problemer med. Kan ihvertfall en lav 15-tid, og det burde rekke til å være med på foto. SPILLES!

V64-3 : 9 Vega Östevang (9,7%) – Er en veldig bra 4-åring som avgjorde lekende lett når den fikk sjansen sist. Kom til mål med krefter igjen, og den innfridde våre klare forventninger da. Kommer tirsdag ut i et jevnt løp uten de helt store kanonene, og klaffer det bare litt på veien så skal sjansene være meget gode påny. Prøves som en frekkis i et nytt relativt åpent løp.

V64-4 : 3 Vakse Viggo (19,0%) – Er en bra danske med flott form i kroppen. Den var positiv i nederlaget sist, og bra til seier i Danmark nest sist. Er en hest som tåler å bli brukt litt underveis, og dette ser interessant ut på forhånd. Vi stoler ikke på favoritten som står i et sjansebetont spor, og knaller heller til med denne frekkisen som vårt store drag i løpet!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 2 Celebrity Lane (38,7%) – Har en riktig oppgave foran seg denne tirsdag, og vi tror/håper på tidlig tet og slutt. Hadde samme spor og samme distanse fjerde sist, og da var det tidlig tet og slutt. I V75’en nå sist løste den skarpt ut i fra et trangt spor fem, og fikk etter hvert tredje innvendig. Fikk aldri sjansene før det var for sent da, og den kom til mål med krefter igjen. De blir brukt nå, og dette er vår banker for dagen, i det som er en VRIEN V64-omgang.

V64-6 : 2 Sounds Good (25,1%) - Er en 4-åring som utvikler seg flott for tiden, og den var solid til seier nå sist. Legger da inn en sisterunde i 13-fart, og den var ikke tom på det. Gangen før så kommer den meget bra tilbake etter galopp, og da har vi 14/1900m på klokken. Møter bedre hester nå, men skal ha litt å gå på selv. SE OPP!

13-millioner venter på en alenevinner lørdag. Under kan du kjøpe deg inn i en V75-bong fra Nettavisen. Bli med i millionkampen.