Gå til sidens hovedinnhold

V64-bankeren er kraftig pågang i ny regi

Bollnäs byr på en klart spennende V64-omgang fredag, og vi jakter tusenlappene med en banker som er veldig pågang i ny regi...

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Klosterskogen: Du kan bli mangemillionær i V75 på lørdag
V65 Skellefteå: Knallspennende V65-omgang med frekk banker
V65 Jarlsberg: Fabian ordner helgecash på Jarlsberg
Tippetips: Nesten seks millioner i bonuspotten
Oddstips 1: Stuani steller i stand trøbbel for Levante
Oddstips 2: 4,15 i odds på at fredagsmarerittet tar slutt for Leganes
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenDet er ikke helt lettløst i kveldens V64-omgang til Bollnäs. De solide bankerne finnes ikke, men vi har uansett STOR tro på den vil tilslutt landet på. 3 Zulu Lynet er nemlig veldig pågang i ny regi, og den kan ikke få et finere løp enn hva som venter nå. ALL IN!

Ta rygg på følgende:

V64-1 : 10 Elena Rigby – Her blir 8 Tiger Journey kolossalt hardt betrodd, men det er et par ting vi vil advare for. 1)Spor 8 på en oppjaget sprint = skyhøy vingelrisk. 2)Kusken heter ikke Jorma Kontio på fredag, men Ilkka Korpi. Dette er en kusk på 58 år som kjører noen ytterst få løp hvert år… Nei, en slik storfavoritt kan ikke vi gå på, og prøver oss heller med en mulig superskrell. Hesten vi plasserer først er stadig noe bedre enn raden, og sist ble den sittende bom fast. Er ikke ueffen med klaff på veien her. OBS!

V64-2 : 3 Zulu Lynet – Debuterte for Persson sist, og den hadde talentet Magnus Djuse bak seg. Feilet direkte, og den tapte rundt 20m. Ble siden sittende fast, og den var ikke tom over mål. Aksjonsmessig så den finere ut enn noen gang, og vi gav den et stort pluss i kanten. Er normalt mye forbedret med en blåser i kroppen, her burde det bli gratis tet, og da skal dette være over. Er nemlig veldig grunnkapabel. Vi banker oss ut av et ellers helskummelt oppgjør!

V64-3 : 6 Qiao Q.L. – Er den helt overlegent beste hesten i dette løpet, og feilfritt dukker den opp på foto. Gikk helt strålende etter galopp sist, og den varslet TOPPFORM direkte etter en lengre pause. Har matchet mye bedre hester enn dette tidligere, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro mye på den. SPILLES!

V64-4 : 2 Falcon Scott – Har fått fire løp i ny regi, og den virker klart forbedret. Var veldig positiv både sist, og tredje sist, og en seier er neppe langt unna. Har en drømmeoppgave foran seg nå, den er kjapp i vei, og med Rikard Skoglund opp er i hvertfall vi på vakt. MÅ MED PÅ ALT!

V64-5 : 3 Sangrita Ås – Var fullt godkjent til andre i V75’en sist, og formen virker å være uforandret god. Har fredag en mildt sagt passende oppgave foran seg, og den har naturligvis en OK sjanse. Motivert favoritt, men ingen banker.

V64-6 : 8 Definitif Launcher – Er veldig bra, og den gikk meget sterkt i kulissene etter galopp sist. Ble forstyrret på startsiden, og feilet da inn på den første svingen. Har før det radet opp med gode innsatser, og har utviklet seg mye på slutten. Trenger litt flyt fra et dårlig spor, men får den først det, ja, da duger den godt. Distansen er normalt kun et pluss. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Kommentarer til denne saken