Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Bollnäs: Basar i Bollnäs
V65 Forus: Internasjonal V65-omgang på Forus
Oddstips 1: Blackburn slår ut Newcastle
Oddstips 2: Nesten tre i odds på Sheffield Wednesday
Oddstips 3: Uavgjort-dobbel til 8 i odds
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Lerum gjorde nesten rent bord i lunsjen 14. januar!
Vi likte lunsjomgangen på Färjestad denne mandagen, og det ble også en ordentlig fin opptur for de fleste av dem som tok rygg. Nettavisens bong på Kr.432 satt nemlig som spikret, og utbetalingen på den ble meget fine Kr.3 433,-

Lerum med topptips på Biri 11. januar! Tok du rygg?
Undertegnede serverte meget sterke V65-tips denne fredagen, og bongen på Kr.480 betalte ut knallfine Kr.6 790,-. Lille Olga i V65-1 var dagens beste banker. Du tok vel rygg?

Lerum med superobjekter! Du går vel ikke glipp av dem?
V64-2 : 6 Metallica I.R. – Hadde 2,4% av innsatsen på seg når vi la ut dette tipset, og det er altfor lite. Har nå fått tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og sist spurtet den strålende innvendig på oppløpet, gikk PIGG i mål, og det var godt med krefter igjen. I kveld blir den ENORMT kuskeplusset med Kevin Oscarsson, motstanden er alt annet enn hard, og den må virkelig passes. SKAL MED PÅ ALT!

V65-5 : 7 Massive Speed – Er veldig pågang nå, og den skal passes her. Har fått to løp i kroppen etter en lengre pause, og mens den trengte løpet i kroppen nest sist virket den klart forbedret sist. Satt da bom fast med absolutt alle kreftene sine igjen over mål, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Er svært grunnkapabel, den har blitt strøket inn et spor, og vi blir alt annet enn overrasket om Åsbjørn Tengsareid klemmer til direkte. MÅ MED PÅ ALT!

V64-2 : 1 Jet Lini – Var smellfin under sal i debuten i denne stilarten tredje sist. Så ut til å passe skikkelig bra i monte, og det kan bli mye gøy fremover. Emilia Leo gjør det stadig bedre, hesten kan åpne, og fra dette sporet satser nok Emila på å lede rundt om… SPILLES!

V65-2 : 5 Anchor Man – Her er det veldig åpent, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Draget vårt har kun gjort tre løp i karrieren, og den er under utvikling. Var positiv i nederlaget nest sist, mens den gikk klart bra etter galopp sist. Her skremmer ikke motstanden, og den burde dukke opp på foto om alt går riktig for seg. Vår frekke ide!

V65-6 : 2 Cash’em – Holder veldig fin form, den har et helt riktig løp foran seg nå, og den er selvskreven på bongen. Spurtet sterkt sist, og vi likte det vi fikk se da. Gjør fine løp på isen, og mot en ikke veldig formsterk gjeng må sjansene være gode. SKAL MED PÅ ALT!

V64-6 : 5 Peder Mykla – Har fått to løp i kroppen etter en lengre pause, og det har nok gjort veldig godt. Det har ikke klaffet i disse løpene, men den har likevel gjort OK innsatser. Har dog sett litt seig/tung ut, og vi forventer den bedre og bedre i tiden fremover. Kan åpne bak bilen, og vi ser ikke bort fra at Dagfinn Aarum klinker til direkte. MÅ MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Solvalla byr på en flott V64-omgang tirsdag, og det er som vanlig bra kvalitet på løpene. Dagens klart beste banker kommer ut i V64-5, og skjer det ikke noe spesielt på veien så taper ikke 1 Cyprus A.T. et løp som dette. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 7 Very Kronos – Har vært ute fire ganger med voltestart, den har aldri feilet, og det har blitt fire seire. Virker MYE roligere med volte, og vi tror ikke at den feiler selv om sporet er trangt. Kommer nå ut etter pause, den er blitt vaksinert, og holder neppe noen toppform direkte etter oppholdet. Er dog såpass grunnkapabel at den normalt runder en gjeng som dette i «blinde», og det er kun galopp i mot. Vi tror HARDT på 5 av 5 med voltestart, og dette er en motivert storfavoritt.

V64-2 : 9 Valparaiso – Er seks år, men har likevel kun startet seks ganger. Det er ikke så verst kapasitet i denne, og den leverte en bunnsolid sisterunde på isen sist. 18,0/2100ma på isen er 16,0 på en OK bane i kveld, og den skal helt klart passes i et løp som dette. Settes frekt først. PS. 2 Moon Zappa – Reiste i galopp like etter start sist, og selv om den er best på ren kapasitet så stoler vi ikke helt på denne ferske hoppen.

V64-3 : 6 Tina Gel – Fire hester kan vinne dette løpet, og i tillegg til 1 Herrera Boko, 4 Gazza B.R. og 9 Je T’aime Explosiv velger vi også å varsle for en hest som neppe blir veldig mye spilt. Tina Gel ligger dog veldig i skorpen, og skulle det bli litt feil for de heteste favorittene, ja, da gjør denne seg neppe bort. Gikk et BUNNSOLID løp sist, mens den nest sist viser 14,8/1900m etter galopp. Har funnet toppformen, og den tas med på ALT som lite spilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 5 Mogge Hall – Småskummelt løp hvor det kan være smart å plukke med seg en del hester. Blant flere mulige objekter landet vi på storskrellen til Claes Sjöström. Dette er en 4-åring som for tiden utvikler seg fint, og den avsluttet VOLDSOMT etter sene luker sist. Gikk pigg i mål, og den fikk et klart pluss i kanten av oss. Står neppe tilbake for noen av disse, og med flyt har den form til å skrelle. OBS!

V64-5 : 1 Cyprus A.T. – Er dagens beste banker. Den vant veldig enkelt sist, og den kan neppe få veldig mye bedre betingelser enn dette. En rask sprint, står på strek, er kjapp i vei, og den må nesten være syk skal den tape et løp som dette. Per Lennartsson innfridde med en storfavoritt mandag, og han gjør det normalt også i kveld, ALL IN!

V64-6 : 9 U.Bergs Svante – Har vært helt strålende på slutten, og den har radet opp med meget sterke prestasjoner. Nå sist gjorde den jobben selv, og vant enkelt på en solid måte. Her er den helt riktig ute når det gjelder motstand, og vi blir overrasket om den ikke dukker opp på foto. SPILLES!