V64 i Boden med en frekkis fra Norge


Ulf Ohlsson kjører en av våre luringer i Boden tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Ulf Ohlsson kjører en av våre luringer i Boden tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker med nydelige betingelser foran seg! Kjempesmell fra en hest som er bedre enn hva mange tror! En meget spennende V64-omgang venter i Boden!

Sportspills meny tirsdag:
V4 Gävle:
Adielsson med fete sjanser
V5 Momarken:
Svenskene kommer med ambisjoner
V65 Forus:
Jackpot med Pål Buer i hovedrollen
Oddstips 1: Nyland og overraskelselseslaget slår til igjen
Dagens langskudd:
City trenger ikke dette trofeet
Dagens dobbel:
Villa har ikke råd til tap

TV-kampene: Ny drømmeuke for fotballfansen

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen 

Lukefest søndag 20. september!
På Biri søndag kveld så suste vårt store V65-forslag på Nettavisen til Kr.1 152 inn, og det betalte ut flotte Kr.9 357,-
Stjernesmellen Gio Follo (3,2%) var med på kun tre hester! På Eksperten så gikk hele tolv av våre lag inn!

Fra Täby samme dag så knallet våre Eksperter til på galoppen! Gang på gang slår Birger, og Morten til, og man kan jo ikke bli annet enn imponert av deres kunnskap. Det lille forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.192 betalte ut herlige Kr.5 021,- Svært lite spilte Silky Road (5,6%) stod tidlig på deres rank! På Eksperten suste samtlige lag med navn BirgersV64søndag inn.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En meget vrien V64-omgang venter i Boden denne tirsdagen, og her går det fort mot veldig store kroner. Løpene holder ikke noen sånn veldig klasse, og det er ikke helt enkelt å knalle til med en banker som man føler seg helt trygg på. Vi tror dog MYE på 1 Åge Hornline (V64-2), og den burde ha en alle tiders mulighet til å lede sitt løp rundt om!

Sjekk ut følgende:

V64-1 : 4 Editor Rapida (18%) – Ideen vår dukker opp i svært passende omgivelser, og dette er en riktig oppgave for Editor Rapida. Kommer ut etter en liten pause, og den er helt sikkert godt forberedt med tanke på at det skal kjøres forsøk/finale samme dag. Imponerte tidligere i år på Solvalla når den vant på en lav 11-tid femte sist, og dette er en hest med fra fart i kroppen sin. Sporet her er perfekt, og den må tas på alvor!

V64-2 : 1 Åge Hornline (39%) – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og den har varslet form hver gang! Dog har den stått dumt til, og det er litt av grunnen til at den ikke er blitt ropt opp. Nå sist fullfører den solid, og da er den hakk i hel på en såpass god hest som Shiraz Brodde over mål. Mistet riktignok aksjonen litt mot mål, men den er fikset opp før denne oppgaven, og vi forventer en god innsats. Følger bilen fra start, og fra tet blir den alt annet enn lett å ha med å gjøre. BANKER!

Herlig V75-omgang på lørdag med dobbel-syverpott!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V64-3 : 2 Happy Hayley (11%) – Var klart bra første gangen ut, og viser den slike takter her, ja, da er den med helt der foran. Kommer ut etter en pause, og før man får sett den i varming/får med seg siste info, så er den kun en spennende ide for oss i det som er et meget skummelt løp med urutinerte hopper. DETTE LØPET MÅ GARDERES!

V64-4 : 12 Lawless Laday (10%) – Nytt ekstremt åpent løp, og her er faktisk få helt sjanseløse! Ideen vår er variabel, men har den først dagen, ja, da er den god nok til å legge dette feltet på rygg. Var ikke på topp sist, men den har slitt litt med halsen, og vi kan forvente en klart forbedret utgave tirsdag. Får den bare flyt med ryggene på veien så kan den felle denne ikke så altfor tøffe gjengen. OBS!

Herlig V75-omgang på lørdag med dobbel-syverpott!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V64-5 : 10 Kung Töll (4%) – Kommer ut etter en liten pause, og den skal bli spennende å følge mot en motstand som den takler. Har radet opp med fine løp i tøffe omgivelser over en lengre tid, og dette er en hest som gjør sitt beste så sant den står på fire friske bein. Det lukter litt tempo på forestillingen, og det er noe Kung Töll elsker. Kommer med sine kjempekrefter tilslutt, og feller alt!? OBS!

V64-6 : 1 Image Va Bene (7%) – Var ikke på topp i sitt siste løp i Norge, og ser man isolert på den innsatsen, ja, da er den ikke spillbar her. Har ellers levert bra løp, og den har kapasitet til å kjempe om seieren på tirsdag. Er normalt sett kjapp i uttaket når den løser som den kan, og det at den skal kjøres av Ulf Ohlsson, ja, det er et enormt kuskepluss! Kan få løpet, og den er verdt et forsøk som en ordentlig frekkis!