Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Momarken:
Gulljackpot i en herlig millionomgang på Momarken
V65 Biri: Elitehesten vinner på direkten
Oddssingel Championship: Sheffield Wednesday blir ikke tatt på alvor
Oddsdobbel fredag:
Celta Vigo må tilbake på vinnersporet
Tippetips:
Midtukekupongen på en fredag
Oddstips Premier League lørdag:
Derfor tror vi på Chelsea-seier
Målscorerspill Chelsea - United:
Hazard viser ellevill form

Lerum disket opp med lunsjfest til Bollnäs 15. oktober!

Det ble servert knallsterke V4-tips til Sverige denne mandagen, og det meste av V4-bonger satt som det skulle. Nettavisens mellomste V4-forslag på Kr.480 satt som et skudd, og betalte ut meget fine Kr.5 634,-. På Eksperten ble det fullklaff for samtlige bonger, og den dyreste av disse kostet Kr.2 000 (fire andeler a Kr.500). Månremus innfridde som dagens banker, mens Victor Ruda (8,3%) skrellet som vårt førstevalg.

Solide tips fra Leirvåg på Leangen 15. oktober!
Kurt Leirvåg serverte igjen meget solide tips til Leangen mandag, og på Eksperten satt alt. Nå ble det ikke mer enn vel tusenlappen i V65-spillet, men i V5-spillet betalte bongen på Kr.448 ut flotte Kr.4 966,-. Du tar vel rygg på Leirvågs favorittbane? PS. Lørdag er det V65-jackpot på nettopp Leangen...

Leirvåg med solide vurderinger i V75 på Biri 13. oktober!
V75-tipsene satt bra denne lørdagen, og det ble fullklaff for flere av våre LAG PÅ EKSPERTEN. To flate bonger (fire andeler a Kr.899) betalte ut Kr.29 521 hver seg. Samtlige systemer satt (fire andeler a Kr.2 000 / fire andeler a Kr.1 000 / 20 andeler a Kr.200). Disse betalte ut fra Kr.29 379 til Kr.34 601,-. Grislefaksen G.L. (3-valg) ble lansert som en DD-banker, og endelig ble det en storløpsseier for ulykkesfuglen til Jan Roar Mjølnerød.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Solvalla sparker i gang denne weekenden, og her begynner V65-1 kl.12.45. Deretter skal vi til Biri, og kveldens V65-omgang fra Norge starter kl.18.55. Umåker står for dagens høydepunkt, og det er altså JACKPOT i V64-spillet. Det ligger 811.399 ekstra i sekserpotten, og løpene er i gang kl.19.30.

Umåker disker opp med en SVÆRT SPENNENDE V64-JACKPOTOMGANG fredag, og vi har jobbet frem MYE snadder til kveldens løp. Bankeren som vi landet på blir neppe noen favoritt, men på våre bonger står 3 Axl Brown (V64-6) alene...

Sjekk ut følgende:

V64-1 : 9 Officer C.D. – Gjorde comeback etter et lengre avbrekk sist, og det ble en enkel seier. Det fortalte egentlig ikke så mye da den fikk «bløffe» løpet hjem. Er normalt MYE forbedret med den blåseren i kroppen, den møter en ganske sliten gjeng, og den burde være HET om den bare gjør som den skal. SPILLES.

V64-2 : 12 Mellby Fake – Har løftet seg etter pausen, og den har vært god tre ganger på rappen. Sist gjorde den en bunnsolid sisterunde i tredjespor, og innsatsen var klart plussbetont. Står litt dumt til nå, men får den bare tempo gjør den seg ikke bort. Plasseres knepent foran 5 Nuestro Amor.

V64-3 : 13 Soul Tan – Er BEST, og den bør fakta runde en gjeng som dette. Gikk en SOLID sisterunde fra sisteplass sist, og vi hadde 12,3 s 800m på klokken. Har vært ute mot mange klasser bedre hester enn dette gjennom hele året, og på elleve starter har den vært ni ganger blant de tre. Kusken har vunnet tre løp på 10 forsøk i 2018, og hun holder bra form. Lar seg ikke stoppe?

V64-4 : 2 Stålville – Her er det åpent, og en bred gardering kan være smart. Hesten vi plasserer først blir nok ikke veldig mye spilt, men den gjør stortsett en bra innsats hver gang, og i år har det blitt syv ganger på trippelen på ti forsøk. I Fjor var den åtte ganger på trippelen på seksten forsøk. Nå sist gikk den PIGG i mål etter sene luker, den blir kuskeplusset med Jan Norberg, og den står riktig til i dette løpet. KAN OVERRASKE!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 1 Coal Trader – Sporet kan bli en felle, men blir denne bare ikke fast, ja, da har den skrellform! Den spurtet strålende i kulissene etter hinder på veien nest sist, og det gjorde den også sist. Nå sist stod den dessuten 20m bak 6 Corroded som den her står likt med… Har vinnerform i kroppen, og som veldig lite spilt er i hvertfall vi på vakt. TAS MED PÅ ALT!

V64-6 : 3 Axl Brown – Banker vi frekt i finalen! Dette er nemlig en talentfull 4-åring som er veldig sparsomt startet. Kom ut etter pause sist, og den spurtet gedigent tilslutt. På klokken stod det 12,2 s 800m, og den var først kort etter mål. Har normalt gått ytterligere frem med det løpet i kroppen, den står helt riktig til på strek, og den kan umulig bli enkel å ha med å gjøre om den fortsetter fremgangen fra sist. ALL IN! Velger man å gardere så er det 12 Vic De Luxe som imponerte sist, samt 8 Jazza Håleryd som var strålende etter startgalopp sist vi frykter.