*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

V64-jackpot med en herlig banker

Magnus Jakobsson er aktuell i dagens V64-omgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankeren lyser det ordentlig klasse av! DD-bankeren varslet toppform i ny regi sist! Vi går for gull i dagens JACKPOTOMGANG på Axevalla!

21.03.17 19:40

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Hagmyren: Utfordrende V4-omgang med godbiter på menyen
V65 Forus: V65-seier til Sejr
Oddstips 1: Bolten kobler opprykksgrepet
Oddstips 2: Millwall sliter på bortebane
Oddstips 3: Port Vale kjemper for livet
Tabelltips Eliteserien: Her er alle tipsene

En strålende tirsdag venter for oss som er glad i å spille på hester. Hagmyren står for dagens lunsj, og V4-omgangen starter som vanlig opp kl.12.20. Om kvelden blir det V65 på Forus med start kl.18.50, samt V64 på Axevalla med start kl.19.25. På Axevalla er det STOR JACKPOT med hele 1 314 134 ekstra i sekserpotten.

Leirvåg med solide tips på Leangen 20. mars!
Leirvåg var i storform på sin favorittbane denne mandagen, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg! I V5-spillet satt Nettavisens minste forslag på Kr.150 som et skudd, og betalte ut meget solide Kr.7 841,-. Supersjokket Byes Banker (3,3%) var trygt plassert på bongene. Prins Tom (2-valg) var en herlig tipsener, og DD-banker mot dagens største favoritt, Fjord Jerven.

Det ble også fullklaff i V65-spillet, og her betalte Nettavisens lille-bong på Kr.180 ut Kr.1 093,-. Du tar vel rygg på Leirvåg på Leangen?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Axevalla inviterer til en praktfull JACKPOTOMGANG i V64-spillet denne tirsdagen, og det ligger altså 1,3 millioner ekstra i sekserpotten. Vi har jobbet frem mye spennende i omgangen, og her skal vi være med å kjempe om den ekstra "jackpotdeigen". Sjekk ut følgende:

V64-1 : 9 Handsome Brad – Blir enormt hardt betrodd i årsdebuten, og den kan selvfølgelig vinne direkte. Dog er det null form på hestene til Stenströmer (vunnet ett løp på tre uker), og Stenströmer advarer dessuten om at den er vrien på volte. Vi kan ikke gå hardt til på en slik favoritt, og velger å ta med noen hester i mot. 12 Hotter Than Hell – Blir det nok litt skriking på denne tirsdagen. Den har fått tre løp i kroppen etter pause, og nå sist ble den sittende bom fast som dunderpigg! Springsporet burde passe, og feilfritt gjør den seg ikke bort. OBS!

V64-2 : 6 Tiptoe – Er en meget god montehest, og den skal bli spennende å følge etter pause. Har trent veldig fint, og den har også gjort et bra testløp før årsdebuten. Duger normalt godt i grunnlaget sitt, og den må bare prøves direkte.

Dagens banker:
V64-3 : 1 Tancredi Oro – Magnus Jakobsson brant to favoritter i V64-spillet på hjemmebanen mandag, men her tar han en saftig revansje! Kommer ut med et stortalent som har MYE inne, og vi kan ikke spekulere. Imponerte noe kolossalt i årsdebuten, og den var enorm etter en tøff reise. Gangen før jogget den 16,1/2140mv med krefter igjen. Distansen på tirsdag er kun et stort pluss, og vi blir veldig overrasket om den taper fra tet. ALL IN! PS. Hadde kun 36% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset, og den blir ikke noe veldig tung favoritt…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-4 : 10 Moon’s Oki Doki – Flere av hestene i første rekke er meget kjapp ut bak bilen, og dermed ligger det til rette for en bra “bøtt” innledningsvis. Da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter, og det er nettopp det vi tror at vår tipsener vil gjøre. Hestene til Kent Knutsson pleier dessuten å være bra etter pause, og Moon’s Oki Doki kan ikke få en bedre oppgave når det gjelder motstand enn dette. SPILLES!

V64-5 : 2 Robinia Face – Småskummelt løp! Tre av disse er herdet i knalltøffe årgangsløp, og de fikk virkelig kjørt seg i fjor. Ofte knekker det disse hoppene, og de presterer ikke like godt i 4-årssesongen. Vi sitter dog favoritten først, og den har vært bra i de to løpene den har gjort i år. Har dog blitt kjørt ned i kjelleren ved begge anledninger, og det kan ha satt sine spor. Skal stå først på ranken, men vi tør ikke å gå ALL IN på den. VI TAR MED SAMTLIGE SYV HESTER i dette løpet, og blir ikke overrasket om et nytt talent viser seg frem.

V64-6 : 3 Toutre – Debuterte for Sofia Aronsson sist, og vi likte det vi fikk se. Var riktignok i piggeste laget utvendig leder, men den var ikke slått når den feilet i den siste svingen. Reiste i galopp når proppene ble trukket, og det er mulig at man ikke bruker drapropper i dag. Hadde gått rundt 16,5/2100m på en TUNG bane fra dødens uten denne galoppen, og det må være bra. Blir nå kuskeplusset med Kim Eriksson, og det kan dreie seg om tidlig tet og slutt. MÅ BARE PRØVES, og vi banker den faktisk i DD-SPILLET!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag