*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

V64-jackpot med en storfavoritt fra Norge

Jomar Blekkan kjører en av våre ideer på fredag. Foto: HM.Auran/hesteguiden.com

Vi går i mot dagens tyngste! Supersjokk med oppadgående form! Frekkis fra Norge! Dette er en jackpotomgang som vi gleder oss stort til!

09.10.15 18:20

Sportspills meny fredag/lørdag:
V65 Solvalla:
Herlig omgang i vente
V5A Øvrevoll: Chaves med supre vinnersjanser
V65 Biri:
Malmin viser veien mot tusenlappene
V75 Bergen:
Vikingene inntar Bergen
Dagens oddstips 1: England skyter ut av startblokkene
Dagens oddstips 2:
Østerrike har imponert noe vanvittig
Dagens langskudd:
Shamrock ryster serielederen

Ny suksess for siste info bongene!
På Eksperten så byr vi på siste info bonger. Søndag 4. oktober så satt ALLE våre siste info bonger på Sørlandet, og Romme. Bongene kostet fra Kr.500 (4x125 / 5x101) til Kr.2 000 (4x500). På Romme betalte bongene ut fra Kr.4 151 til Kr.4 760. På Sørlandet betalte bongene ut fra Kr.3 865 til Kr.4 093,-. Du sjekker vel ut våre siste info bonger på Eksperten!?

Ny saftig opptur på galoppen! Bong på Kr.960 betalte ut Kr.13 891,-!
* Nettavisens galoppeksperter fornekter seg ikke. Søndag 4. oktober ble det på ny strålende klaff under V4-spillet på Øvrevoll.

* Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner. Og ranken var strålende. 9 Al Quest (fjerdevalg i spille ) var ranket som 3. valg 6 Miss Rebel ble bankerspilt i V4-2.

* 2,8 prosenteren og 9. valget 10 Date With Dynamite var rangert som 5. valg og med på kun seks hester. I V4-4 vant 5. valget 6 Stinger. Denne var rangert som andrevalg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Systemfullklaff i Drammen 5. oktober! Kr.34 416 innspilt!
Det ble en herlig fullklaff for dem som kjøpte seg en andel i vårt system til jackpotomgangen i Drammen 5. oktober! Systemet med en innleveringspris på Kr.4 000 (4 andeler a Kr.1 000), ja, det inneholdt to seksere, og en rekke med femmere. Dermed kunne fire dele herlige Kr.34 416 mellom seg. Vi gratulerer så mye.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Östersund byr på en herlig jackpotomgang denne fredagen, og det ligger altså 579.553 ekstra i sekserpotten. Vi har flere norske innslag i omgangen, men bankeren kommer fra Sverige, og den heter 5 Rekord Amok (V64-2). Få med deg følgende:

V64-1 : 5 Pydin (8%) – På fredag så skal vi spekulere imot megafavoritten Tangen Piril! Dette er nemlig langt fra noe straffespark, og den har heller ikke den samme spensten i steget lengre. Ideen vår er 40m billigere ute enn Ängsrappen på fredag, og den har gjort fine løp på slutten. Ove A i disse løpene er aldri feil, og går den en 27-tid her, ja, da er den med på foto. PASSES! 3 Bjørlifant (2%) – Feilet kort etter start sist, og den havnet bak med Tangen Piril på det lengste tillegget. Kommer gedigent tilbake, og vi hadde 26,0/1900m på klokken. Feilfritt så er den god nok i massevis til å skrelle.

V64-2 : 5 Rekord Amok (48%) – Var tett i halsen nest sist, og den leverte derfor ikke som ønsket der. Etter pause nå sist var den skikkelig positiv, og den avsluttet bra når den fikk sjansen på oppløpet. Tapte ytterst knepent, og det var krefter igjen. Hadde uansett godt av den blåseren i kroppen, og den er fort ytterligere forbedret til dette løpet. Kan fort komme seg tidlig foran her om den løser som tredje sist, og vi må bare ha solid tro.

Sist lørdag betalte V75'en ut 20 millioner! På lørdag kan du vinne 13 millioner på Bergen Travpark!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger til lørdag

V64-3 : 11 Pave Faks (9%) – Spennende løp, og draget er frekt! Pave Faks er en hest med bra kapasitet, og den gikk helt enormt i hendene på Jomar Blekkan tredje sist. Nå sist ble den passivt kjørt, men den avsluttet fint i kulissene. Nå er den helt riktig ute når det gjelder motstand, den får igjen Jomar opp, og den skal passes. SE OPP!

V64-4 : 2 Nexus Tilly (17%) – Småskummelt stayerløp, og dette er ikke helt lettløst. Ideen vår gikk et godkjent løp sist etter en liten pause. Flyter på styrken, og den står riktig inne i dette løpet. Henger den sammen i aksjonen sin hele veien så blir den alt annet enn enkel å fange. MÅ TAS PÅ ALVOR!

Sist lørdag betalte V75'en ut 20 millioner! På lørdag kan du vinne 13 millioner på Bergen Travpark!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger til lørdag

V64-5 : 3 Pave Loma (38%) – To hester føler vi er heldekk her. Pave Loma er den hesten med best form i feltet, og den imponerte stort sist på Bjerke. Vinner da veldig enkelt etter en sisterunde i 22-fart. Kan vinne fra tet, og den kan vinne fra rygg leder. Motivert favoritt, og vi må bare ha tro!

V64-6 : 7 Mimi Af Djupmyra (3%) – Vi avrunder med et mulig sjokk, og vi gjør det på en hest som har fått seg en blåser i kroppen etter pause. Fikk da maks, men den så fin ut, og vi hadde faktisk 12,0 s 800m på klokken. Er best uten sko på beina, og sist gikk den med sko på alle fire. Kommer her ut i veldig riktige omgivelser, og har den bare løftet seg litt siden sist så kan dette gå veien. PASSES!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag